Politie weet smokkel Albanezen via vliegveld Teuge te voorkomen

Screenshot_94

Het vliegtuig gisteren op vliegveld Teuge.

(Door: Sander Lindenburg)

De politie en de Koninklijke Marechaussee hebben donderdag weten te voorkomen dat elf Albanese volwassenen en drie jonge kinderen via Nederland per vliegtuigje vanuit België gesmokkeld zouden gaan worden naar vermoedelijk Engeland. Negen verdachten zijn aangehouden en worden verhoord. Het gaat om mannen tussen de 29 en 62 jaar oud.

Het is volgens de politie voor het eerst in Nederland dat geprobeerd wordt per vliegtuig mensen te smokkelen. Van de negen verdachten hebben de twee piloten de Engelse nationaliteit. Twee mannen die de Albanezen per busje richting België vervoerden, hebben de Nederlandse nationaliteit. De overige vijf verdachten zijn Albanees van origine. De twee Nederlanders wonen in Amsterdam. De zeven andere verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. (!) Volgens de politie was de groep vanuit Nederland weer onderweg naar België ‘omdat het ze te heet onder de voeten werd’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Albanië, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Politie weet smokkel Albanezen via vliegveld Teuge te voorkomen

  1. guusvelraeds zegt:

    Ze werden nu gepakt. Maar hoe vaak werden ze niet gepakt?

    Geliked door 1 persoon

  2. Marian zegt:

    Precies Guus.

    Like

Plaats een reactie