DE LINKSE SEKTE ALS MOORDMACHINE VAN DE ELITE

Screenshot_116

(Door: “Blondemevrouw”)

“Hoe kun je claimen moreel beter te zijn dan Le Pen en haar aanhang, terwijl je agenten in de fik steekt en eigendommen vernietigt?”, vraagt journalist Wierd Duk zich af. 

De kracht van ontmenselijking vanuit een verheven deugforiaans gevoel wordt door velen nog altijd niet doorgrond. De linkse sekte heeft in dat opzicht veel overeenkomsten met de islamitische sekte. Als je tegenstanders van jouw ideologie niet als mensen ziet, maar als symbolen van het kwaad, is er geen sprake van gewetenswroeging bij het uitvoeren van de meest barbaarse daden.

Juist omdat zij zich moreel verheven voelen, zijn zij in staat een agent in de fik te steken of een andersdenkende een mes in het hart te steken. In hun belevenis doen ze geen mens kwaad, maar vernietigen zij het kwaad. Kwestie van perceptie, Wierd.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Censuur, dictatuur, Elite, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op DE LINKSE SEKTE ALS MOORDMACHINE VAN DE ELITE

 1. De linkse rooie rotzakken zijn de dwaze, nuttige idioten van de globalistische New World Order mijns inziens.

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Volgens INFO Wars:

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik snap niet waarom er niet drastisch ingegrepen wordt tegen dat gemaskerd links krapuul wat onze samenleving verpest?
  Geachte politie pak er bvb 10 op en leg ze de rekening voor van de aangerichte schade die “zonder pardon” te betalen is, opsluiten dat gemaskerd links gespuis tot al kosten betaald zijn, komt er een vent/vrouw in boerka met wit zeverlapje wat zeiken die dan gewoon wandelen sturen.
  Iedereen moet vrij zijn mening kunnen kenbaar maken maar wel “zonder geweld én zonder vernielingen van andermans eigendom”.

  Like

 4. Flo zegt:

  Rutte haalt alles uit de kast om met groen links of de PVDA te regeren,en dat alles om ze in toom te houden, liever gaat hij met Geert ,en schoffelt dat tuig bij de grond af .

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Vandaag op de NPO werd even terloops gezegd, je kent dat wel, tussen neus en lippen door. Dat extreem links vergelijkbaar was met extreem rechts en het jihadisme.

  Helaas vertelde ze niet erbij met beelden wanneer extreem rechts voor het laatst zo had huis gehouden zoals de linkse terreur groepen de laatste 2 dagen in Hamburg.

  Je kunt er maar een ding uit concluderen dat wat de NPO “extreem rechts” noemt moest snel even besmeurd worden met als functie dat het slechte van extreem links op de morele weegschaal in elk geval niet erger naar voren komt als de nooit gebeurde plunderingen van “extreem rechts”.

  Like

 6. Ron zegt:

  Heeft iemand die pagina van de aivd website
  https://www.aivd.nl/publicaties/aivd-publicaties?ActLbl=aivd-rapport-0&ActItmIdt=2648 nog bewaard als web-archive bestand?
  Dan zou dit alsnog naar ejbron gemaild kunnen worden die het dan ter download zou kunnen aanbieden.
  Op de website archive.org is de pagina helaas niet gearchiveerd.

  Een tip voor de toekomst, wie opeens zo’n politiek gevoelige pagina ontdekt, zorg dat je hem bewaart als web-archive (*.mht). Met mozilla firefox kan dit in elk geval, mogelijk ook met andere browsers.
  Vul ook het adres in op archive.org.
  Die website biedt zelf aan om de pagina te bewaren als hij nog niet gearchiveerd was.

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  Niet iedereen hier is gecharmeerd van Xandernieuws maar dit is wel interessant stukje.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/07/G20-Hamburg-Links-wil-dit-geweld-en-deze-anarchie-over-heel-Europa-verspreiden

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Antifa-fascisten

  Like

 9. Orelius zegt:

  Dit geweld ligt volgens onze npo helemaal niet aan dit ontzettende tuig , het is allemaal de schuld van de organisatoren van de G20 . Hoe konden die zo stom zijn om deze top te organiseren in een links bolwerk als Hamburg . Hadden wij hier maar een goelag waar we dit soort tuig naar toe konden sturen om keihard te laten werken . Net zo lang tot ze elke cent die al die vernielingen kosten hebben terug betaald . Vrijheid is mooi , maar dit gaaius kan onze vrijheid niet aan , daarom hebben ze in veel landen een sterke leider om zulk tuig onder de duim te houden . Onze vrijheid is doorgeslagen , we zijn gevangenen van onze eigen wetten geworden . Net wat Baudet zegt , dit systeem is verouderd en niet meer van deze tijd .

  PS HANG ALLEMAAL HET HELE JAAR DE DRIEKLEUR VOOR DE DEUR.
  LAAT JE ZIEN EN STEM PVV.

  Geliked door 1 persoon

  • Aan de trotse driekleur daar schijten deze linkse rooie rotzakken al decennia lang op, het enige waarin ik geloof is dat men langzaam stapje voor stapje naar een dictatuur zoals de toenmalige DDR gaan maar dan nog erger.

   Nazi Bilderberger Zbigniew Brzeziński: het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren.

   Like

  • Ron zegt:

   Wie zegt dat dit niet met opzet gedaan is om de woede onder de bevolking aan te wakkeren?
   Als de rechtse helft van de bevolking tegen de linkse helft vecht kunnen er in theorie weinig mensen overblijven. De mosselimmigranten hoeven alleen even af te wachten en dan de macht te grijpen.
   Hebben de mossels hun kalifaat en heeft de EU leiding hun Coudenhoven-Kalergi plan gerealiseerd. En dat zonder veel moeite te doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s