VIDEO´s: Links-fascistisch geweld in Hamburg

 

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Links fascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO´s: Links-fascistisch geweld in Hamburg

 1. Trucker zegt:

  ondertussen is het in Parijs prettig vertoeven tussen de vele duizenden toeristen…o momentje , de toeristen haken massaal af want de islamieten invaders strijken als een sprinkhanenplaag over de stad uit.
  Veel plaatsen waar de islamieten invaders rondhangen (en schijten op straat (en al wat verder hoort bij hun achterlijke cultuur) ken ik uit mijn jeugd toen ik vaak naar de Lichtstad ging als toerist, heb er meermaals vele weken verbleven want het is zo’n mooie stad.
  Is ? nee jammer genoeg –>was<–
  Leger inschakelen en tuig verwijderen op alle mogelijke manieren, vliegtuig in proppen en lak hebben aan de fifi's (mijn favoriete uitdrukking om Rutte-achtige typetjes te duiden : homo's die niet uit de kast komen of nichten als het voltallige eu HQ in brussel).
  Illegaal is ongewenst en dus een te verwijderen element, en in deze context de operatie's afschermen voor de spreekbuizen (lees mainstream media) van de multikulle/islamofiele levensvorm..

  Geliked door 1 persoon

 2. milaK9 zegt:

  Er hoeft maar een gek of één of andere geheime agent tussen te zitten die begint met het neerschieten van agenten.
  Dan is het zo weer ‘Lente’ in Duitsland (EU??).
  Alle revoluties/burgeroorlogen beginnen zo.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Verschillende Koerdische groeperingen doen ook mee met de demonstraties zoals de terreurorganisatie de PKK, en de Erdogan fanboys en girls roeren zich inmiddels ook.
   Er is al opgeroepen om geweld te plegen tegen mensen…dus afwachten hoe deze dag afloopt.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Past niet helemaal bij dit onderwerp, maar toch interessant om te lezen.

  De propagandamachine van de media en politiek draait weer op volle toeren, want die willen u doen geloven dat we zo ongeveer de warmste zomer ooit achter de rug hebben. De leugens die ons worden verteld moeten wel almaar groter worden, want het kabinet Rutte weet inmiddels dat de in het Energie Akkoord afgesproken bouw van windmolenparken ons volk maar liefst € 105 miljard gaat kosten, en dat voor slechts 3% van onze benodigde energie. Als milieufanaten hun zin krijgen, dan hebben we in 2050 een volledig ‘duurzame’ economie. Uit berekeningen blijkt echter, dat dit een onvoorstelbaar DURE aangelegenheid wordt, per huishouden jaarlijks € 27.000,-. En zo gaan we met z’n allen op weg naar een vals groen, maar werkelijk totaal failliet Nederland.

  Lees verder in deel 11: De maatschappelijke chaos haalt de terreur van de milieulobby in.

  http://bijbelsoptiek.weebly.com/deel-11-milieu-de-nieuwe-godsdienst-de-maatschappelijke-chaos-haalt-de-terreur-van-de-milieulobby-in.html

  Like

 4. Elisah zegt:

  Links laat zijn vuile gezicht zien, geniet er maar van merkel.

  Like

 5. Witte raaf zegt:

  Valt wel mee toch??!!! Volgens de NOS wat ongeregeldheden en betogingen!!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Ja, en het ligt volgens dit soort media aan de politie. Ook linkse politici in Duitsland hanteren dit frame. Ziek, maar ja dat wisten we al van de roden en de groenen.

   Like

 6. Beschouwer zegt:

  Gisteren werd door de Nederlandse Propaganda Omroep (linkse npo) bij een vandaag een verslag gedaan over de organisatie van een zogezegde geweldloze demoonstratie (gebruik expres het woord demoon stratie) . Die geweldloze demoonstraties zijn ervoor om de politie bezig te houden zodat elders door klerelijders de boel gesloopt kan worden. Men was op weg om de catering van de G20 te verstoren zogenaamd vreedzaam. De politie kon dit niet dulden en gaaf een aantal rake tikken. De demoonstranten waren tevreden omdat de politie op dat moment niet elders kon zijn en zodoende kunnen de echte gewelddadige relschoppers grote vernielingen aanrichten van het bezit van gewone mensen. De zogezegde vredelievende demoonstranten werken met de gewelddadige samen en doen heel schijnheilig maar gisteren in eenvandaag vielen ze door de mand. De vuile achterbakse ratten. Er is een burgeroorlog aan de gang die iedere keer oplaait bij belangrijke regeringstops. Van mij mag de politie op de relschoppers schieten en wat mij part vallen er doden. Links heeft 100 jaar geleden op dezelfde manier Rusland in een nog veel afschuwelijker dictatuur geworpen. LINKS IS HET KWAAD en werkt samen met de agressieve Islam.. Links wil de maatschappij kapot maken..

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Benieuwd naar de samenstelling van al dit TUIG! Zal wel ‘een dingetje’ worden. Benieuwd naar de opsporingsfoto’s / beelden / namen. Die Domme Geit Merkel heeft dit over zichzelf afgeroepen. Alweer een hele dikke FAAL! Dat mens is rijp voor het gesticht!! Europa en haar eigen land naar de kloten geholpen!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Vergeet de burgemeester van Hamburg ook niet, deze Olaf Scholz is een SPD-er. Hij krijgt nu ook terecht veel kritiek van de realisten.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Maar gelukkig hebben we soms ook nog oud Hollands nieuws, tussen al dat geweld en de mossel berichten.

  https://www.powned.tv/artikel/koe-loopt-boer-omver-man-zwaargewond

  Like

 9. Robert William Akse zegt:

  Waarom niet het leger in gezet, en dan met groot materiaal, het is toch van de zotte dat zo iets kan plaats vinden nu in deze tijd, de politie was immers op de hoogte van de vorige rellen sorry Duitsland is immers zo punctueel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s