Relatieve rust Hamburg na nachtelijke rellen

Screenshot_97

HAMBURG – De Duitse ME is in de nacht van vrijdag op zaterdag met groot materieel uitgerukt bij rellen in Hamburg, waar de G20-top plaatsvindt. Winkels werden geplunderd en barricades in brand gestoken. De politie verrichtte zeker dertien arrestaties. Eerder op vrijdagavond waren al 83 mensen aangehouden.

De Telegraaf

In de wijk Schanzenviertel in Hamburg hebben zo’n vijfhonderd demonstranten een supermarkt geplunderd. De wijk, waar onder andere het linkse autonomen centrum Rote Flora is gevestigd, is sinds vrijdag het toneel van confrontaties tussen de politie en anti-G20-demonstranten. Die hebben in de straten barricades opgeworpen en in brand gestoken. Ook motorvoertuigen, vuilnisemmers en fietsen gingen volgens de politie in vlammen op.

Vermomde demonstranten liepen rond met ijzeren staven, katapulten en molotovcocktails. De politie gebruikte waterkanonnen om de groepen relschoppers uiteen te drijven. Ze meldt zaterdagmorgen dat de rust in en rond de Schanzenviertel terugkeert.

Het metrostation werd voor enige tijd gesloten, maar is inmiddels weer open. Volgens de politie zijn 197 politieagenten gewond geraakt tijdens de rellen.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Relatieve rust Hamburg na nachtelijke rellen

  1. Wachteres zegt:

    http://nieuws.tpo.nl/2017/07/07/zomaar-een-straat-in-hamburg-duitsland-die-democratische-rechtstaat-in-de-vreedzame-eu/

    Zomaar een straat in Hamburg, Duitsland, die democratische rechtstaat in de vreedzame EU
    Linkse wereldvrede, gelijkheid, verschilligheid en tolerantie ten voeten uit.

    Like

  2. Wachteres zegt:

    http://nieuws.tpo.nl/2017/07/07/antikapitalistische-relschoppers-plunderen-nu-ook-hamburgse-winkels/

    Antikapitalistische relschoppers plunderen nu ook Hamburgse winkels
    Bezit is stom als het van een ander is, zelf mag je wel graaien

    Like

  3. Marian zegt:

    Ja, ze moeten natuurlijk even bijkomen, na deze razende vernieltocht. Links zo vredig en begrip vol.

    Like

  4. Claudia M. zegt:

    Van mij mogen ze met scherp gaan schieten! Dit heeft niets met protest te maken, dit zijn je reinste vernielingen, moedwillige sloperijen en wij maar betalen! Tuig van de bovenste richel! Je zult er maar wonen, jouw duur betaalde autootje zal daar maar gestaan hebben… het zal jouw winkel maar zijn. Schandalig, dekt de lading bij lange na niet!

    Like

  5. Japio zegt:

    Als ze nou eens gaan werken voor hun geld dan kunnen ze gewoon spullen kopen ipv winkels plunderen die lijpe luie linkse lapzwansen.

    Like

  6. De Polizei had alles onder controle, las ik in de nepmedia. Zoiets als dat ze je met 10 man op je flikker slaan. En omdat ze denken dat ze je kapot hebben gepeerd rennen ze hard weg. En jij vervolgens tegen een verzetstrijder van na de oorlog, die nu opeens wel dapper aan komt rennen, dat je de hele zaak perfect onder controle had. Ik zeg u, als woorden konden doden leefden we nog maar met een héél klein clubje in deze wereld.

    Like

  7. Tistochwat zegt:

    Al die brandende auto’s met die dikke, zwarte, verstikkende rook.
    Mag dat wél van die linkse, rood-groene milieugekkies?

    Like

Plaats een reactie