Ik ben zo trots op wat we in Hamburg hebben bereikt (satire!)

Screenshot_12

De extreem-linkse, militante, hypocriete Anne Frank Fleur Dekker.

(Door: Theodor Holman)

Lief Dagboek. Hamburg. G20-top. Ik wil niet veel zeggen, maar ik denk dat we het kapitalisme een gevoelige slag hebben toegebracht.

We hebben echte auto’s in de fik gestoken en het is ons zelfs gelukt om echte agenten te verwonden. Meer dan honderd. Dat zal die smerige kapitalistenvarkens leren. Wacht, telefoon.

(…)

Het was mijn vader, een walgelijke kapitalist, maar ik vind hem wel lief. Hij vroeg of ik geld genoeg had voor het hotel, en ik zei dat ik een creditcard had, en dat het verder wel goed zat. (Marriott Hamburg, vijf sterren).

Lees verder>>>
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Links fascisme. Bookmark de permalink .

47 reacties op Ik ben zo trots op wat we in Hamburg hebben bereikt (satire!)

 1. Golden Girl zegt:

  ik had nog nooit van deze gestoorde griet gehoord
  die auto s die in de fik zijn gestoken zijn van mensen die netjes ervoor werken, ik neem aan dat madame Dekker ook van A naar B in een auto zit of zelfs wordt gereden, smakeloos wijf dat je bent

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Ze hebben toch inderdaad veel bereikt, hele voksstammen hebben nu een zware aversie tegen links gekregen, tenminste, ook die mensen die dat eerder nog niet hadden.
   Dus goed gedaan jullie links uitschot, het was een echte eye-opener voor veel mensen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Nou, wees jij maar trots hoor. Voor mij ben je een verachtelijk iemand, die er aan meegewerkt heeft dat een kleine 500 politiemensen gewond zijn geraakt! Jouw woorden maken dat ik jouw soort mensen met nóg meer aversie zal beoordelen. Hoe haal je het in je domme hoofd om trots te zijn op het feit dat er auto’s van onschuldige burgers in de brand zijn gestoken?! Mensen die er wellicht hard voor hebben gewerkt, en die jij als ‘smerige kapitalisten’ beschouwt?!

  Wat ben jij een diep, zéér diep gezonken persoon! Dit geldt overigens ook voor al degenen die met die smerige linkse rellen in Hamburg hebben meegedaan! Jullie zijn bepaald geen wereldverbeteraars, maar doodgewone criminelen.

  Verachtelijk volk!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Cathja, dit is satire van Theodor Holman.
   Dit heeft zij niet zelf geschreven.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb er zoëven maar iets “grappigs” tegenaan gegooid; misschien, dat het dan doordringt.

    Like

   • Marian zegt:

    Maar Bert, zij houdt er wel vreemdsoortige denkbeelden op na. Daarom onze verontwaardiging.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Okee, satire dus weer. Maar ik verdenk haar ervan dat ze uit hetzelfde vaatje tapt als al die linksen die Hamburg grote schade hebben toegebracht. Deze Anne Fleur Dekker is geen haar beter, dus wat ik heb geschreven is ook op haar van toepassing.
    Het is een uiterst onfrisse tante!

    Geliked door 2 people

  • Marlies zegt:

   Vooral “trots” blijven. Ook zij komt vandaag of morgen iemand tegen die haar visie niet deelt en net een bijzonder slechte nacht achter de rug heeft. Vóór je het weet…

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik vraag me af of ze hier weleens van Theo Holman gehoord hebben en misschien weten wat voor soort stukjes de man schrijft.
   Anders zou niemand hier in tuinen.
   Komt het door de warmte dat sommige het wat minder scherp zien.

   Like

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Ik heb nooit eerder van Theo Holman gehoord. Misschien komt dat dom op je over, maar ik zou niet weten in welk verband ik van hem gehoord zou moeten hebben.
    (Ik heb vandaag geen last van de warmte! 🙂 )

    Like

   • BM Fidel zegt:

    @Cathja, Holman was scenarioschrijver en boezemvriend van Theo Van Gogh. Hij was kapot van de moord op zijn vriend en schreef daar een boek over “Theo Is Dood”. Dat staat bij mij naast “Allah weet Het Beter” van Theo v G. Hij schrijft satirische columns in het Parool die het lezen waard zijn, al begrijp ik niet wat hij bij die kut krant doet.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BM Fidel

    Dit wist ik echt niet. Misschien komt het omdat ik nooit het Parool lees?

    Like

   • BM Fidel zegt:

    Ik lees de columns wanneer ze voorbij komen op EJ Bron. Dat gebeurt nogal eens. Op die manier lees ik ook stukjes uit de Teleraaf, Volkskrant, NRC en ander pleepapier.

    Like

 3. overheidsbeleid is heel wat anders dan kapitalisme, maar dat ontgaat marginale denker A. Fleur

  Like

 4. Marian zegt:

  Het is een doorgedraaide trut die denkt de heldin uit te hangen. Weet die stakker, die nog amper in haar leven wat heeft meegemaakt nu denkt een ander te vertellen hoe de wereld in elkaar zit. Ga nog maar lekker door met je stuff. Je hersens zullen er niet beter door worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. fons zegt:

  Ik heb die rotkop van dat wijf in een programma van Pauw horen zeggen dat ze Thierry Baudet van FVD een taart in zijn gezicht wilde smijten, gebeurde ook met Pim. en je weet de afloop.dit wijf gewoon in elkaar rammen,

  Geliked door 2 people

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Golden Girl en @Cathja: Meiden, meiden…..
  Ik houd nog even een slag om de arm, in die zin, dat ik begín te zeggen: “Tenzij ik me héél erg vergis…..” maar voorlopig ben ik dan maar zo vermetel om te vervolgen met: “Jullie tuinen er weer eens in:”
  Begrijp me niet verkeerd: Ik acht dat onbestaanbare, over het paard getilde kreng óók niets te goed om iets dergelijks te schrijven/ mailen/ twitteren, maar volgens mij hebben we hier slechts te maken met een messcherp staaltje van satire (ja, satíre) van onze onnavolgbare Theodor Holman.
  En gelukkig maar ook, want ik moet toegeven, dat tevens m i j n bloed de nodige seconden begon te koken:
  Dat zo’n snotneus die inslag bezít, is inderdaad al erg genoeg, maar stel te toch voor, dat ze ook nog de onbeschaamdheid zou hebben om het in geschrifte uit te dragen!
  Dat zo reden zijn om het adres van dat nieuwe 60 vierkante meter onderkomen van haar eens te achterhalen en een molotov-cocktail door het raam te flikkeren! Of dat tuintje van haar in de as te leggen door er een brandje in te stichten met de verzamelde werken van Marx, Marcuse plús de koran!
  Mocht er ooit ècht een dergelijk schrijfsel van haar in omloop raken, dan kan het schepsel hoe dan ook m i j n zoete wraak tegemoet zien, wees daarvan verzekerd!
  Maar Goddank is het naar alle waarschijnlijkheid sa-ti-re.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Okee, @ Theresa, dank voor je reactie. BertG. was je nét voor om mij er op te wijzen dat deze ‘dame’ dit niet zelf heeft gezegd.
   Tja, ik ben er opnieuw ingetuind. Voortaan nóg beter lezen, of geen commentaar meer geven bij twijfel.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Tuin je er nou niet zelf in, met je het adres achterhalen van haar adres met 60M2.
   Snap je niet dat ALLES verzonnen is.

   Like

  • Marlies zegt:

   Ja natuurlijk is het satire. Gezien de psychische staat van dit over het paard getilde mormel is de tekst niet vreemd. En de grootste ellende is nog de hoeveelheid aandacht die zij krijgt. Een goed pak slaag kan soms wonderen doen.

   Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   @BertG.: Mag ik ook eens een poging doen tot satire?
   Zie je mij met molotov-cocktails gooien, soms? (Hoewel brandstapels maken van Marx, Marcuse en de koran wel een lekker idee is! LOL!)

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   BertG., ik weet nog iets veel beters: stuur Anne Fleur Dekker gewoon met een tijdmachine naar Dusseldorf in de periode 1929-1930 waar ze ongetwijfeld Peter Kürten had ontmoet en die was van beroep fabrieksarbeider en lid van de vakbond. Alleen zou hij Dekker vast al hebben verkracht, de hersenen inslaan, haar keel afsnijden, haar bloed opdrinken en haar eveneens in brand hebben gestoken! En als ze daarover in de hemel bij Petrus ging klagen dan zou deze vast en zeker tegen haar zeggen: “Anne, jij hebt, gelijk aan vele miljoenen voor jou, je ziel en zaligheid verkocht aan een gouden kalf in de vorm van links-extremisme en islam-verheerlijking dus blijf jij maar mooi buiten de hemelpoort staan, net als ooit de vijf dwaze bruidsmeisjes uit het filosofische verhaal van mijn leraar Jezus Christus!”

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Als je dan toch me de tijdmachine in de weer bent, Jules, waarom dan niet meteen terug naar het Düsseldorf van de 16de Eeuw?
    Dan kon ze ten prooi vallen aan Peter Stumpfe, de weerwolf met zijn magische gordel!
    Maar wel bijtijds dan, want hij eindigde -na het afhakken van verschillende ledematen- op de brandstapel. Als dát de fantasie niet prikkelt! (LOL!)

    Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Theresa Geissler (9 juli 2017 om 14:54)
   Anne Fleur Dekker is een kreng van een kleine over het paard getilde meid, die net komt kijken en van het reilen en zeilen van de grote boze wereld nog helemaal niets snapt. Ze zal ongetwijfeld met grote teugen genoten hebben van de .verschrikkelijke relschopperij in Hamburg. Ik heb zelfs begrepen, dat zij geprobeerd heeft, om zelf naar Hamburg te gaan, maar door de Duitse politie was tegengehouden. (Dit wel onder voorbehoud. Ik heb het bericht langs me heen laten gaan.)
   Ik heb het stuk, waarover de discussie hier gaat, nog eens goed doorgelezen. Ik denk, dat je inderdaad gelijk hebt. Dit is NIET door Anne Fleur geschreven. Het is duidelijk een satire over haar.
   Anne Fleur is overigens een kreng, dat wel heel vervelend bezig is. Haar optreden doet een beetje denken aan de Rote Armee Fraktion uit de jaren 1970. Zij maakt al doende meer vijanden, dan vrienden. Zij bouwt een enorm karma op en ik vrees, dat het haar nog eens een keer zal gaan opbreken. Maar wellicht heeft zij die les wel heel hard nodig.
   Anne Fleur Dekker, waar ben jij helemaal mee bezig ??? DIMMEN !!!

   https://i1.wp.com/liefdevoorholland.com/wp-content/uploads/2017/03/ANNE2.jpg?fit=1200%2C667

   https://i0.wp.com/liefdevoorholland.com/wp-content/uploads/2017/03/FRAUDE22.jpg?resize=1160%2C644

   https://i1.wp.com/liefdevoorholland.com/wp-content/uploads/2017/03/dekker4.jpg?fit=820%2C456

   Like

 7. biebie zegt:

  Het mooiste wat in Hamburg is bereikt is de uitspraak van Erdogan:
  Turkije is een derde wereld land !!!!!!!
  Al is dit alleen maar om geld uit de honing pot van het Parijse klimaat akkoord te vangen.
  (rijke industrie landen doneren geld,derde wereld landen krijgen geld)
  Rest alleen de vraag wat doet een derde wereld land op de G-20?
  Dan heeft hij zichzelf uitgeroepen tot Kalief van het derde wereld land Kalifaat.
  Wie het kleine niet eert ……(en dat voor een mossel).
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/erdogan-dreigt-ermee-uit-klimaatakkoord-te-stappen/article-normal-875809.html?utm_source=Newsletter-09/07/2017&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBOCHKN&&M_BT=20746728466309

  Geliked door 1 persoon

 8. Geweldige vent die Marx. Schrijvert van Das Kapital, Mein Krampf en Der Schwarze Mustang. Allemaal sprookjes voor kinderen, behalve die laatste dan.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Leuk stukje.
  GeenStijl had ook een foto van een WA/anarchist in uniform, die zijn strijd tegen de G20 even staakte om in de Mac Donalds een hamburger te scoren.
  Rare jongens, die linxen.

  Like

 10. Robby E. zegt:

  http://www.dekkerwatersport.nl/Winkel.aspx
  Hier komen Anne Fleur d’r centjes vandaan!

  Like

  • Marlies zegt:

   Als dit waar is, zal papa niet blij zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @Marlies
    Vermoedelijk was ze vanaf haar pubertijd al zo’n onmogelijk nest dat pa Dekker er nu zijn handen van heeft afgetrokken en ze het zelf maar moet uitzoeken; in de hoop dat het verstand nog eens met de jaren zal komen.
    Zo’n kind heb ik ook gehad.
    Een zoon weliswaar, maar daar is het uiteindelijk toch nog wel redelijk goed mee gekomen.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Weet je hoeveel mensen er Dekker van hun achternaam hebben.
   Staat er dan ergens bij dat zijn dochter Anne-Fleur heet en in Berlijn zit.
   Je kan wel een hele lijst gaan plaatsen van alle bedrijven die toevallig Dekker heten, zullen ze blij mee zijn met mensen zo als jij.

   Like

 11. boorzalf zegt:

  Het is tijd dat ze een keer goed gesandwicht wordt door een paar moslims.

  Geliked door 1 persoon

 12. Anne-Fleur den Hollander-Hoekstra zegt:

  Om misverstanden te voorkomen, deze Anne Fleur is het in elk geval niet, verre van dat. Ik lees graag dagelijks mee bij E.J. Bron. Het reageren laat ik echter, sinds ik 102 jaar ben geworden, over aan mijn zoon Joannes.
  Maar gaat u vooral door met schrijven, ik geniet er van.

  Bedankt voor uw begrip en een fijne avond.
  Met Vaderlandse groet
  Anne-Fleur

  Geliked door 7 people

 13. boorzalf zegt:

  De vrienden van groen links en antifa.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad die nazi beulen en beulerinnen dachten ook dat ze groot gelijk hadden met mensen uit te roeien en te folteren. Ze waren ook trots op hun daden . De linkse zijn trots op het verwonden van agenten , het vernielen en plunderen , de rest komt misschien later….zie ik een verband tusssen de linkse en de N…..

   Geliked door 1 persoon

 14. Vroeger werden ze vanwege onwelwording en mafklapperij in de goulashpan gehakseld en ter vraat aan hun nog even levende collegae gevoerd. Moet je nu kijken, ze worden als helden binnen gehaald en gefêteerd als hadden ze de negertjes in Afrika allemaal in een bootje opgehaald. Wat een land.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Deze akelige griet op de foto lijkt zich haast te gedragen zoals in ‘The Incredible Hulk’ waarin de wetenschapper Bruce Banner ook constant alleen met zichzelf overhoop ligt. Door een soort van gammastraling veranderd deze geniale professor door woede-uitbarstingen geregeld in de Hulk, een groen supermonster met de kracht van meer dan 200 mannen al heeft hij hierna wel het verstand van een kind van 5 jaar oud! Hij is dan enorm vernielzuchtig, gewelddadig en kwaadaardig en richt overal vernielingen aan omdat de Hulk ook (geestelijk) geregeld overloop ligt met zijn ego, Bruce Banner.
  Beide persoonlijkheden zijn (gelijk aan Jeckyll en Hyde) elkaar tegenpolen en vijanden en constant ook de vlucht. Ik ga er niettemin niet vanuit dat die blonde en domme gans zo graag, nadat ze in Hamburg hielp om deze stad op stelten te zetten, al de eigendommen van haar (kapitalistische) vader vernield ofschoon ze wel uit diens ruif eet! En als ze dat doet dan hoop ik dat ze van papalief een ferme schop tegen haar achterwerk krijgt opdat ze eens voelt wat anderen voelen door haar stupiditeit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s