Praag: EU moet grenzen effectief bewaken i.p.v. opnamequota te verlangen

Screenshot_76

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw komt er duidelijke taal uit een van de Visegrad-landen tegen het dictaat uit Berlijn en Brussel om massa´s “vluchtelingen” uit Griekenland en Italië op te nemen. Deze keer uit de Tsjechische Republiek. De Tsjechische staatssecretaris voor Europese Aangelegenheden, Aleš Cmelař (foto), verklaarde tegenover de pro-EU-website “Euractiv” dat “de EU eerst maar eens de grenzen van de statengemeenschap effectief zou moeten beveiligen alvorens van de lidstaten opnamequota voor ´vluchtelingen´ te verlangen, die uiteindelijk slechts tot een eindeloze stroom binnendringers uit de Derde Wereld zullen leiden.”

PI News (2)

Quota lossen het probleem niet op

De quota zouden namelijk het probleem niet oplossen, aldus de sociaaldemocraat. Het probleem zou niet opgelost worden, maar alleen maar leiden tot onafzienbare veiligheidsproblemen en een inadequate risicoverdeling, argumenteerde Chmelař. Ook de kosten voor Merkel´s goudparels zouden daardoor alleen maar onrechtvaardiger verdeeld worden. De jonge politicus verving onlangs Tomáš Prouza, die eind maart aftrad.

De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken, Milan Chovanec, had al eerder benadrukt dat het onacceptabel zou zijn om de Tsjechische belastingbetalers hiervoor te laten opdraaien.

De voormalige Tsjechische president Václav Klaus formuleerde enige weken geleden nog het protest van Tsjechië tegen het optreden van de EU tegen zijn land m.b.t. diens weigering zich over te geven aan de invasie. Integendeel, het zou tijd worden om de uittreding van Tsjechië uit de EU voor te bereiden, aldus Klaus in zijn toenmalige stellingname.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Patriottisme, Praag, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, Visegrad-landen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Praag: EU moet grenzen effectief bewaken i.p.v. opnamequota te verlangen

 1. Ron zegt:

  Heldere taal ! 90% van de asielzoekers komen uit veilige landen en zoeken alleen gratis geld en huis. Wie niet overigens ! Dat hersenloze Brussel schijnt dat niet door te hebben. Gelukkig zijn er wel landen die dit WEL doorhebben.
  Als die ellende met volksvergiftiging nog lang door gaat, verlaat ik het zinkende schip genaamd Nederland. Wat doe je je land aan om een cultuur naar binnen te halen die 500 jaar achterloopt op je eigen cultuur. Denk aan steeki cidenten. Homo haat . Eerwraak . Vrouwen als slavinnen in boerka’s . Enz. Enz. Dit avontuur gaat echt fout aflopen

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Het enige gezonde verstand dat in Europa nog over is blijkt zich in Oost-Europa te bevinden.

  Like

 3. Mary zegt:

  En zo is het helemaal maar dan nog zou ik er geen een opnemen wetende dat dit niets met asielzoekers te maken heeft maar met Islamisering op bevel van het EU gajes.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Meen me te herinneren dat “Schengen” iets van doen had met open binnengrenzen en goed beveiligde buitengrenzen.
  Ow ja, Er was ook nog iets met Dublin of zo; Asielzoekers melden in land van binnenkomst, merk ik ook niets van…
  €U komt haar afspraken niet na.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Maak dat de Brusselse idioten maar eens duidelijk !!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Sloop de EU en zijn parasieten, weg met het Brusselse tuig en de Haagse ja knikkers !!

  Like

 7. Marian zegt:

  EUROPA IS VOOR HUN LUILEKKERLAND EN NIETS ANDERS.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Terwijl ons schip van staat stuurloos op de klippen afgaat, staat de incapabele kapitein te lachen op de brug en heeft geen idee hoe de koers te bepalen, meneer Rutte toon eens wat moed en ga weg maak ruimte voor een kapitein die ervaring heeft met navigeren op het wereldtoneel. Feitelijk bent u niet eens kapitein want die huist in Brussel en weet nog veel minder van navigeren, u bent een slechte eerste stuurman want in noodgevallen zou u de kapitein in Brussel de wacht aan moeten zeggen en een noodgeval hebben we, ziet u niet dat ons land vervalt in chaos en ellende, bent u echt totaal blind voor wat er zich onder uw ogen afspeelt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s