Liverpool: BBC verzwijgt brute aanvallen door moslims op blanke “niet-moslims”

Screenshot_152

(Vertaling: E.J. Bron)

Faruq Patel, Amin Mohamed en Mohamed Patel (foto boven v.l.n.r.), drie moslims in het Engelse Liverpool, werden in de straten van Liverpool gearresteerd wegens hun “missionering-missies”.

Mitteleuropa

“Wat is het islamitische woord?”, vroegen ze aan toevallige voorbijgangers. “Ik getuig dat er geen god is die het recht heeft aanbeden te worden behalve Allah, en ik getuig dat Mohammed Zijn dienaar en Boodschapper is”, aldus de voorbijganger, die daarna met rust gelaten werd. “Ik ben moslim, wat ben jij?”, vroegen ze de volgende, en kregen als antwoord: “Ik ben christen”. Daarop werd hij op beestachtige wijze in elkaar geslagen. Nog diezelfde avond werd een andere man, die met zijn vriendin door de stad wandelde, in elkaar geslagen.

Rechter Louise Brandon omschreef de aanvallen als “respectloze en eerloze serie geweldsdelicten die naar de straten van deze stad gedragen werd.”

Het belangrijkste staatsmedium van Engeland, de BBC, liet de gebeurtenissen in zijn verslaggeving volledig weg. Stel je nu eens voor dat er drie blanke mannen moslims zouden hebben aangevallen, omdat ze geen christenen zijn.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.liverpoolecho.co.uk
Door: Neil Docking

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, BBC, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Liverpool: BBC verzwijgt brute aanvallen door moslims op blanke “niet-moslims”

 1. Steven zegt:

  Stel je nu eens voor dat er drie blanke mannen moslims zouden hebben aangevallen, omdat ze geen christenen zijn

  – Dan was het voorpagina nieuws geweest….discriminatie en gestoorde haat tegen moslims.
  Daar had je dan bijna de elektrische stoel voor gekregen.

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Bijna? Het ding zou er voor afgestoft worden. En inderdaad: Voorpagina nieuws, niet een enkele dag maar een paar weken aan een. Ga ook maar eens radicaal.

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  Geduld.
  Gaat wel komen, dat moslims-in elkaar trappen…

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Daar ben ik ook van overtuigd Paul. Het is een opeenstapeling van ellende met die gasten. Jammer dat het eerst nog verder moet gaan escaleren om iedereen zover te krijgen. Maar het is niet anders. Nu je kop uitsteken is vragen om problemen waardoor je lange tijd opgeborgen word. Als de massa eenmaal op de been is, houdt niemand ons nog tegen. Ik geloof niet dat de tegenaanval nog jaren gaat duren.

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  De Engelse steden zijn ook al verpest. Je waant je in Pakistan, Afghanistan oid. Achterbuurten, vol met soepjurken. De beelden uit Londen onlangs spraken voor zich. Achterstand en ‘social security’ alom. Wat een ellende!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Toen Ayaan, nu alweer jaren geleden, in Londen was om haar stervende vader te bezoeken, werd ze daar reeds door getroffen, zo valt te lezen in haar autobiografische “Nomade.”

   Like

 4. Cleo zegt:

  De geschiedenis van de islam toont overduidelijk aan dat het alleen van kwaad tot erger gaat: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald! Weg met die aggressieve, moordende islam-zombies: slinger ze terug in hun vrome zandbakken! Die islamitische lamlendige, primitieve, achterlijke haatideologie heeft NIKS te zoeken in de hele Westerse wereld!

  Wij moeten die rotzooi niet!

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Laat ik nou uitgerekend op Joop een oplossing tegenkomen.

  https://joop.vara.nl/nieuws/texas-knokploeg-moslims-doden

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  Kijk die arrogante rotkoppen vooral die in het midden wat een lelijk monster
  In elkaar geslagen worden omdat je geen moslim bent

  Like

 7. Pingback: BBC . . . | E.J. Bron

 8. kampersrene zegt:

  Drie arrogante lelijke smoelen , die wil ik nog niet zien op een spooktreintje op de kermis , ik zou te hard schrikken . Allemaal het gevolg van een zaadcel die in zijn zoektocht een eicel tegenkwam en een relatie begonnen met resultaat mooie krullebolletjes met een tutter in hun mond en pampers. Dank zij hun opvoeding , in het teken van Allah en een zeer laag IQ , een carriere begonnen als straatkrapuul .

  Like

 9. Marian zegt:

  Let op,!!! gegeven ogenblik raken de rollen omgedraaid. Dan kunnen die klote moslims het wel schudden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s