VIDEO Hamburg: Burgermoed in praktijk gebracht – islamitische terrorist wordt in bedwang gehouden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Seculiere”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, burgermoed, Duitsland, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Hamburg: Burgermoed in praktijk gebracht – islamitische terrorist wordt in bedwang gehouden

 1. Ivanhoe zegt:

  “Burgermoed, indeed”

  Onze wapens? Stoelen en bloemvazen.
  Overheid wapens? M16 Etc.

  En wij moeten het er toch mee doen want de overheid beschermt ons niet meer.

  We’re so fucked.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat ligt er helemaal aan hoe vindingrijk jij bent.
   Ik heb er al tijden volledig schijt aan wat wel en niet mag.
   Ik laat mezelf niet zomaar te grazen nemen, door de 1ste de beste imbeciel die iets in ze kop krijgt.

   Like

   • linda texel zegt:

    Er is zo veel te vinden wat goede wapens kunnen zijn. Kijk maar eens rond in een outdoor shop of een winkel in agrarische tuingereedschappen. Dat is alles wat ik er over wil zeggen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, natuurlijk voor jou is er geen enkel probleem, desnoods spreek jij ze even toe of je rijdt er gewoon ’n paar keer over heen met je rooie scootertje..
    Maar voor de rest van de bevolking ziet het er slecht uit.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Overigens denk ik er precies ook zo over hoor Bert.

    Like

 2. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… volgens Mark Rutte heeft dit niks met de ware islam te maken want de ware islam is liefde???

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  goed zo van deze moedige mannen, kapot slaan met een stoel, er is helaas weer 1 dode bij de steekpartij van deze gelukszoeker, dit is hun dank dat ze binnen zijn gelaten, maar hij moest er geloof ik uit, dan ga je maar onschuldige mensen steken, rotzak

  Like

 4. RUSSIA WITCH HUNT: “Lock ‘em Up” in the VAULT OF LUNATICS

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Jammer dat er geen autoband met benzine voorhanden was, het zou hem zo mooi gestaan hebben deze ‘Siegeskranz’ in vlammen om z’n nek.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Op grond van de versoepelde wapenwetten, inherent aan het “vluchtelingenprobleem” zou er in Tsjechië, Slowakije of Oostenrijk geen onschuldige dode gevallen zijn. Die hoeven zich niet te verdedigen met stoelen of een stok. Een aanvallende “vluchteling’ moet het bekopen met een gaatje in zijn voorhoofd. En dat kan ik alleen maar toejuichen. Was dat hier ook maar zo.

  Geliked door 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  Dacht enkele dagen terug reeds ergens in een topic aangegeven te hebben wat een zeer effectief (basic) wapen is : een koevoet van niet meer als zestig cm, langer wordt moeilijk om éénhandig voluit uit goed uit te halen en die lengte kan makkelijk zat onder een jas.
  Wat aanvulling waar je het dingetje vasthoud enigzinds opruwen want je zal maar opeens klamme handjes hebben, dat bevordert niet een goede grip.
  Natuurlijk is een vuurwapen het meest effectieve wapen in voorkomend geval maar weinigen hebben dat (en bovendien op zich) als ze ergens rondflaneren 🙂
  Grappig is het air dat ome agent (nog erger de poppemiekes die daar vandaag de dag ook bij zijn) die zich een air toemeten WIJ hebben een wapen en WIJ kunnen er mee omgaan, GIJ (domme onwetende) burger hebt daar niks mee te zien en kent daar niks van af…
  Opmerking die koevoet in de kofferbak is ingeval je je ergens je portier niet open krijgt en je dus een breekmiddel nodig hebt, dat basebal knuppel gedoe is (zoals ik de vorige keer ook reeds schreef voor in de cinema en dat kan wel (hoe belachelijk het ook is) als wapen beschouwd worden.

  Like

 8. Armani zegt:

  Tja je ziet het in geheel Europa , de Extreem Fascistisch ingestelde regeringen in Europa onder leiding van Alcoholist , Jodenhater en Fascist Juncker en Ossie Merkel , gestuurd door o.a. George Soros , die geniet van alle onrust die hij in Europa veroorzaakt , dan willen ze ook nog de politie ontwapenen in Nederland , en waarschijnlijk in Europa , en het risico voor lief nemen dat er zoveel mogelijk Europese burgers zullen worden vermoord door doorgaans moslim terroristen , kerken sluiten en salafistische moskeeen vliegen als paddenstoelen uit de grond , maar vergeet 1 ding niet GEEN ENKELE moslim uit Arabische landen zoals Libië , Irak, Syrië , Saoedi Arabië , Egypte, Iran (sjiitische moslims) enz enz zal integreren in Europa , 90% van hun is analfabeet van alle asiel aanvragers is 25 % vluchtelingen en 75 % economische gelukszoeker, ze zijn vanaf baby opgevoed en geïndoctrineerd dat iedereen die geen moslim is, ongelovig is , en dus vermoord mag worden , dat krijg je er nooit uit , en al helemaal niet omdat salafistische moskeeen in Europa toegestaan zijn, en financieel ook nog gesteund worden door elk Europees land , de EU en Arabische landen zoals Saoedi Arabië ,Qatar

  Doordat de EU totaal niets doet aan de bescherming van hun eigen burgers , terwijl die ook nog eens worden kaalgeplukt om het de Gelukszoekers naar de zin te maken , die hier niets te zoeken hebben , voedselbanken anno 2017 voor de eigen burgers , en luxe voor het vredelievende koran volk

  Like

  • fleckie zegt:

   Als de. EU. ONS,…EUROPESE BURGERS, niet kan/ wil beschermen, en er alleen maar opuit is.. HUN willekeur,,EN. PENSIOENEN te moeten bekostigen!…”, …….zijn ze in feite. ABSOLUUT. OVERBODIG!…….( blijkt wel toendertijd ze zich nog niet ‘genesteld’. hadden, .in Br. ……en ..floreerde. ELK. LAND. voor zich ‘goed’!/ normaal.)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s