HYPOCRISIE!

Screenshot_20

Kate Perry: “Het allermooiste dat we kunnen doen is ons gewoon aaneensluiten en van elkaar houden. Geen barrières, geen grenzen. We moeten allemaal gewoon met elkaar samenleven.”

. . . . nu woont ze in een mega landhuis van $ 19 miljoen. Verborgen aan het eind van een privé oprijlaan in een omheinde wijk, omringd door beveiliging.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op HYPOCRISIE!

  1. koddebeier zegt:

    links ????? En een beetje debiel ???

    Like

  2. Henk der Niederlànder zegt:

    Zou je dus een oppersnowflake kunnen noemen.
    Gewoon van hetzelfde soort die hier zo hard riepen dat ze zelf wel wat ”vluchtelingen” op zouden nemen in hun gooise villa.

    Like

  3. Jean zegt:

    Die uit Laken – Brussel staat ook dergelijke onzin uit te kakelen in ‘ons’ paleis en om dergelijke onzin uit te kramen ontvangt hij 12.000.000 euro, ik herhaal: TWAALF MILJOEN EURO jaarlijks en een bepaalde kleine groep, die gelukkig steeds kleiner wordt, vinden dat goed en staan te zwaaien op straat……
    Gelukkig doet ‘de idioot uithangen’ geen pijn.

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Mega-stars, grachtengordel, ze zijn over de hele wereld allemaal hetzelfde. Doodzwijgen, die hap!

    Geliked door 1 persoon

  5. N.E. Derlander zegt:

    Het willoze mevrouwtje heeft een voorgeprogrammeerde mening, maar o wee als er een stroming komt, die vindt dat alle omheiningen van huizen en paleizen moeten worden afgebroken, (want immers geen barrières als ideaal uitgangspunt…………), dan zien hoelang die luxe mening stand houdt.

    Geliked door 2 people

  6. Tistochwat zegt:

    ‘Zie toe op mijn woorden, niet op mijn daden,’ zeiden de hypocriete farizeeën. Jezus kon hen ook al niet luchten of zien.

    Like

  7. zwartschakel zegt:

    Zoals zij [uit haar nek] “kletst zijn er nog veel meer op te noemen ,het zelfde “bullshit praatje en dezelfde of nog betere leef omstandigheden ! “Schijnheilig zooitje ! Pas nog George Cloony hetzefde gelul en is naar America verhuisd voor zijn ,en de veiligheid van zijn gezin ,Uk tê önveilig !

    Like

  8. Cognitieve-Dissonant zegt:

    Gewoon een gigantische domme muts!!!

    Like

  9. wouteenhoorn zegt:

    Ze al nou de beveiliging wel weghalen.

    Like

  10. Nu woont ze in een mega landhuis van $ 19 miljoen. Verborgen aan het eind van een privé oprijlaan in een omheinde wijk, omringd door beveiliging. Ja door de gemiddelde krankzinnigheid van haar fans.

    Geliked door 1 persoon

  11. Sabeltant zegt:

    Achterlijk wijf.

    Die komt echt van een andere planeet.
    Misschien moet ze eens een maandje op Overvecht gaan wonen.

    Like

    • abouneenee zegt:

      Jouw reactie is ook niet lief. Haar leven is nu eenmaal uiterlijk perfect. Als je er niet mee in aanraking komt, omdat je er geen interesse in hebt, zal het ook voor jou niet bestaan.
      Als bestuurders gewoon met passie doen waar ze voor betaald worden, een stabiele en veilige leefomgeving voor burgers garanderen, hoor je niemand mekkeren. Dat een meerderheid van de economische vluchtelingen ook een agenda verborgen houden voor de IND, namelijk die van islamisering, wordt door beroepsbestuurders gezien als een ongemakkelijke waarheid en zolang men daar de mogelijkheid toe heeft zal men die zijde ook zeker in alle toonaarden blijven ontkennen.

      Deze vrouw is mijns inziens een stuk minder achterlijk dan alle linksen die uit een misplaatste hang naar solidariteit hun eigen leven, en daarmee dat van alle mensen die in Nederland wonen, moeilijker maken dan nodig.

      Like

  12. artiesten weten nooit iets van de wereld, hooguit de prijs van bier en sherry en Vutton tasjes

    Like

  13. biebie zegt:

    Plaats genoeg om een groot aantal geradicaliseerde uitgeprocedeerden zonder barrières onder te brengen mooi toch.

    Like

  14. kampersrene zegt:

    Kate Perry: “Het allermooiste dat we kunnen doen is ons gewoon aaneensluiten en van elkaar houden.” Met” barrières,” met” grenzen. We moeten allemaal als Christenen of andersdenkenden gewoon met elkaar samenleven
    Ik heb haar tekst een beetje aangepast zodat hij aanvaarbaar wordt

    Like

  15. tippelaar zegt:

    Bedoelt die Kate Perry met “aaneensluiten en van elkaar houden”, nou dat we een grote copulerende bende moeten worden?

    Like

  16. nikolaos zegt:

    Een van haar liedjes begint met de woorden: “Are we crazy?”

    Nou dat is nogal zacht uitgedrukt…

    Like

Plaats een reactie