Alice Weidel (AfD): “Alleen hekken garanderen vrijheid”

Screenshot_171

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De top-kandidate van de AfD, Alice Weidel (foto), wil weer permanente grenscontroles invoeren en iedere in- en uitreis laten controleren.

Contra magazine

Als het aan Alice Weidel van de AfD ligt, is Schengen gewoon genadeloos mislukt. Daarom dienen alle binnengrenzen gesloten en iedere in- en uitreis gecontroleerd te worden, zei ze tegen de “Rheinische Post”.

“De staat moet aan de hand van papieren controleren wie het land binnenkomt en wie er uitgaat”, zei Weidel. Bovendien zou Duitsland door een hek moeten worden omgeven. “Als je een groene grens wilt beveiligen, dan komen er ook hekken in het spel”, aldus de top-kandidate. “Alleen hekken garanderen vrijheid”.

Daarmee pakt Weidel die positie op, die steeds meer mensen als verstandig beschouwen: Waarom moet men de grenzen openen om daarna een bewakings- en politiestaat voor de veiligheid te vestigen, in plaats van er meer op te letten wie men überhaupt het land binnenlaat? De criminaliteitsstatistieken spreken per slot van rekening toch boekdelen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Alice Weidel (AfD): “Alleen hekken garanderen vrijheid”

 1. Ron zegt:

  Maar dat was juist de bedoeling. De EU wil juist een politiestaat worden om de autochtone bewoner te kunnen onderdrukken en vervangen.

  Liked by 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Zweden is al kapot, Duitsland en Frankrijk binnen 5 tot 10 jaar en de rest van Europa zal daarna spoedig volgen.
  De Oost-Blokkers zijn de enigen die nog een kans hebben hun cultuur te behouden.
  Apres moi ……..

  Like

 3. Qvic zegt:

  Dat is de normaalste zaak van de wereld om te controleren wie in of uit een land gaat of binnen komt. Want jouw eigen huis laat jij toch ook niet 24/7 je voordeur open, zodat iedereen naar gelieve binnen kan komen, zodat iedereen naar believen jou huis leeg kan roven wat los of vast zit en je geeft toch ook niet al je geld en diensten aan deze binnendringers vrijwillig af zonder dat er iets tegen over staat? Dit is het zelfde principe als een land zonder bewaakte grenzen en dat iedere zogenaamde vluchteling alles gratis krijgen in het land. Ik kan het niet begrijpen dat er mensen zijn die dit willens en wetens deze afbraak en plundering van het land goed proberen te praten en zelfs kwaad worden op diegene die er iets van zeggen en zelfs met de rechtelijke macht dreigen en hun van racisten of iets dergelijks beschuldigen. Deze mensen zijn rijp voor een gesticht, die zijn psychisch gestoord en vormen een gevaar voor hun omgeving. Maar zo is nu het huidige beleid van de heersende politieke machtselite in de EU die ons ten prooi gooien aan alle binnendringers, die ze vluchtelingen noemen.

  Like

 4. ron zegt:

  in Australie , US en Rusland zijn ze stuk slimmer ! Europa de schlemiel van de wereld laat zich volproppen met gelukszoekers / parasieten met verbrandde paspoorten, die ONZE verzorgingsstaat leegvreten , gebracht door mensensmokkelaars hoe veel gekker moet het nog worden ?

  Like

 5. Renske zegt:

  Mee eens hierboven. En ik geef ze niet graag de kost, die nog steeds zeggen: grenzen dicht helpt niet. Ze komen toch wel, Je kunt ze niet aan het verstand brengen dat er idd mensen door zullen glippen, maar dat het een stuk lastiger zal worden en er dus ook een stuk minder door komen. Ik hoor net op tv dat het makkelijker gemaakt moet worden dat afrikanen deze kant opkomen door ze een werkvergunning te geven. Zucht. Een werkvergunning voor de Bijstand.
  OPZEGGEN VLUCHTELINGENVERDRAG WANNEER? EN EU functionarissen berechten.
  Is een historicus net op tv die zegt dat we met gemak al die vluchtelingen aankunnen. Mijn hemel hij noemt geen grens. Brrrrr wat een griezel ver van de realiteit. Nu al veel meer misdaad wat een ongelofelijke debiel.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Dat heeft heel Europa al jaren gezegd, maar de debielen luisteren niet.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Hekken plaatsen is ok maar dan 10.000 volt erop en genadeloos executeren. Naast hekken ook mijnenvelden. Werkt prima. Kost nauwelijks bewakingspersoneel. Laat een ieder nou eens stoppen met dat softe gelul. Aanpakken die zaak. Ik weet dat dat tegen het zere been is van de machthebbers want die hebben heel andere plannen.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Graag grenscontroles. Het zou hier ook veel schelen als de Moelander niet met onze eigendommen terug kan naar zijn / haar land.
  Naast de controles moet er natuurlijk wel een betere uitzetting komen. Niks jaren laten rekken met procedures en dan los laten, maar onmiddellijk terug brengen naar de zandbak.
  Doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s