ISIS-gevangene: “Islamitische Staat” onderhoudt opleidingseenheid voor aanslagplegers in Europa

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Al lange tijd is het onder de geheime diensten een publiek geheim dat de terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) in Europa eigen infrastructuren heeft opgebouwd en er ook de “vluchtelingen”stroom vanaf 2015 voor gebruikte om eigen strijders Europa binnen te sluizen. Verscheidene keren werd tegen in Duitsland herkende ISIS-activisten zelfs aangifte gedaan en opsporing uitgevoerd.

Duits - Zuerst

Nu levert de Britse krant “Sunday Times” nog een stukje van de puzzel. Zij berichtte onlangs dat ISIS in Syrië een eigen opleidingseenheid zou onderhouden voor strijders die in Europa aanslagen moeten plegen. Deze informatie zou een in Syrië gevangen genomen ISIS-strijder uit Europa hebben prijsgegeven. Bovendien zou de eenheid verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van aanslagen door ISIS-sympathisanten, die via internet in Europa gerekruteerd worden. Onder de deelnemers aan de terreurtraining zouden zich ook ISIS-strijders uit Duitsland bevinden.

De in het geheim opererende eenheid zou volgens de “Sunday Times” aan alle nieuwkomers uit Europa in het invloedsgebied van ISIS een opleiding tot aanslagpleger aanbieden. In het kader van deze zeven maanden durende training zouden het maken van bommen en extreme lichamelijke belasting getraind worden, bovendien zouden er ideologische scholingen plaatsvinden. De eenheid zou nog steeds actief zijn. Nog in februari 2017 zou een smokkelroute via Turkije naar Europa geopend zijn geweest.

De door de “Sunday Times” geïnterviewde ISIS-activist zou zijn informatie van een hoge commandant van de terreurmilitie gekregen hebben. Hij beweert bovendien dat er in de twee en een half jaar dat hij bij ISIS was ongeveer 50 terroristen voor aanslagen in Europa werden opgeleid. Er zouden nog meer aanslagen in Europa en Libanon gepland staan. Ook de daders van de aanslagen in Parijs en Brussel zouden deel uitgemaakt hebben van deze eenheid.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, ISIS, Islam, Moslims, nieuw fascisme, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op ISIS-gevangene: “Islamitische Staat” onderhoudt opleidingseenheid voor aanslagplegers in Europa

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Echt?
  Nee hoor, dan kan niet.
  Geloof er niks van.
  Ik blijf gewoon de PVDSP stemmen.
  Deze Partij Van De Struisvogel Politiek bevalt mij prima.

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Al langer bekend dat met name im Bosnie verschillende opleidingskampen zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s