‘Verdachte aanslag Barcelona doodgeschoten’

Screenshot_12

SUBIRATS – De Catalaanse politie heeft maandagmiddag in Subirats, een gemeente op zo’n 50 kilometer ten westen van Barcelona, een persoon die een bomgordel droeg doodgeschoten. Het zou gaan om Younes Abouyaaqoub, de vermoedelijke dader van de aanslag in Barcelona.

De Telegraaf

Dat melden de publieke omroep in Spanje en ook andere media. De politie kon de identiteit van de man niet bevestigen omdat diens lichaam nog met een robot wordt onderzocht op explosieven.

Screenshot_13Volgens de krant La Vanguardia is de politie de meeste gezochte man van Spanje op het spoor gekomen dankzij een tip van twee alerte dorpelingen die hem zagen rondscharrelen in de buurt van hun huizen en omringende wijngaarden. Ze vertrouwden het niet en lichtten de politie in. Agenten waren snel ter plaatse. Ze stelden vast dat alles erop wees dat de verdachte een bomgordel om had.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Rotzakken, Spanje, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘Verdachte aanslag Barcelona doodgeschoten’

 1. rony stokart zegt:

  Voor de publikatie van mijn foto onder de titel van dit artikel heb ik hoegenaamd géén toelating gegeven.

  Like

 2. dondorp zegt:

  t lijkt me goed idee meteen de moslim-beschermende -advocaten van de brabandse juwelierszaak in heusden te waarschuwen lijkt me een goeie zaak voor voor hen ;hebben die advocaten straks een leuk spaar geld voor een extra vakantie in een latijnsamerikaans pedofiele land

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Altijd de banaan.
  weer een Marrokaan !
  Minder -minder-minder !
  Nou, dan regelen we dat toch !

  Like

 4. dondorp zegt:

  wanneer doen ze dat hier ook in nederland met de serie gangers net als met hen die verkeert geweest waren in 1940 1945.Zal nederland ooit zijn oude karakter terug kunnen krijgen. Wie vroeger anti nassau was verdween in de periode dat frankrijk een dreiging 1680–1720.voor nederland vormde.Dat is normaal en radicaal en gezond maar nu is nederland lijdend aan een ongeneselijke ziekte een ernstige vorm van kanker met de naam multicultureel.Velen van mijn soort bidden voor een natuur-ramp als wij onszelf niet meer thuis kunnen voelen dan dev cultuurverrijkers mannen die omdat ze zichzelf niet onder controle hebben hun vrouwen in de gevangenis(bierka) stoppen Ik bid dagelijks net 13 dagen voor meditatie zonder eten geweest dat JC onze cultuur verrijkend ik bedoel de leiding-gevende van de cultuurverrijkendeb import vroegtijdig laat wegzakken op 50 60 jarige leeftijd.Word nederland wat meer virus-vrij 15 jaar ziekenhuis gewerkt 10 jaar tijd 500 doden omdat hun god zegt als je drie keer met je handen onder water gaat ze schoon zijnD__A__N__ hoef je geen zeep te gebruiken en ik ben maar een kaffer,een ongelovige!! God geve dat de veroordelend van chohan een p[lekje krijgen naast ananias en sevira die wegens bedrog onmiddellijk stierven zo ook de raad state uitgedund mag worden en de orde van advocaten en de brusselse rotzooi!! Gewoon uitdunnen die handel

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Het zou kunnen dat het tijdelijk “iets” rustiger wordt op het gebied van de Hakkelbar-aanslagen.
  Er zijn “Selfies” uitgelekt van een paar van de beloofde 72 maagden.
  Dat werkt averechts………….

  Geliked door 6 people

 6. Flo zegt:

  Dat scheelt weer… nu de rest opruimen.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Over humor gesproken…

  Like

 8. Vuil hoor je op te ruimen dus.
  Flikker die zandnegert maar tussen de varkens

  Like

 9. Renske zegt:

  Ik zie ze liever dood. Als je leest dat die Imam zich ook al in 2004 bezig heeft gehouden met Madrid en door drugshandel een paar jaar in de gevangenis heeft gezeten, dan weet je dat ze zodra ze weer vrij zijn zo weer doorgaan.

  Like

 10. ReneKampers zegt:

  ‘Verdachte aanslag Barcelona doodgeschoten’…. Soms krijgen we ook goed en opbeurend nieuws te lezen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s