AfD wil alle nieuwe “asielzoekers” terugsturen naar Afrika

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Alice Weidel en Alexander Gauland (foto) van de AfD hebben in Berlijn hun asielconcept voor de parlementsverkiezingen gepresenteerd. Dat voorziet er o.a. in dat de Middellandse Zeeroute moet worden afgesloten.

De AfD wil de Middellandse Zeeroute vanaf september helemaal afsluiten voor “asielzoekers”. In een document, dat de partij vandaag in Berlijn presenteerde, staat “dat een ieder die na 01-09-2017 illegaal als asielzoeker de EU – in het bijzonder via de Middellandse Zee – binnenkomt, voor zijn asielprocedure naar het eerste in Afrika geopende asielcentrum wordt gebracht.”

De Duitse marine zou samen met de marine van Italië en Libië “de irreguliere migratie via de Middellandse Zee moeten stoppen”. Daardoor en door een “duidelijke ommekeer in de communicatie” zou men “de mensen van de levensgevaarlijke overtocht naar Europa” willen afhouden.

De EU zou nog in augustus een speciale gevolmachtigde moeten benoemen, die tot het eind van het jaar onderhandelt over de oprichting van “asielcentra in voldoende stabiele Noord-Afrikaanse landen”.

“Vluchtelingen” uit conflictregio´s zouden langdurig in “dichtbij hun geboorteland gelegen beschermende centra” moeten worden ondergebracht, eiste de AfD. Daar zouden dan scholen en opleidingsmogelijkheden moeten zijn. Mensen die een speciale bescherming nodig hebben, zouden via hervestigingsprogramma´s naar Europa gebracht kunnen worden. Bij hu keuze zouden de vluchtelingenorganisatie van de VN en de desbetreffende landen van opname moeten samenwerken. De AfD wil het asielrecht in zijn huidige vorm afschaffen.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

21 reacties op AfD wil alle nieuwe “asielzoekers” terugsturen naar Afrika

 1. paulzwueste zegt:

  AFD.
  Jullie hebben nog een zéér lange weg te gaan.
  Democratisch succes zal je nooit gegund worden.
  Daar zijn heel veel hulpmiddelen voor.
  Stemmenfraude, politieke stunts vlak voor de verkiezingen, lijsttrekkers in diskrediet brengen en politieke processen tegen ze aan spannen.
  Vergeet het maar.
  Jullie zullen NOOIT op democratische wijze de macht verkrijgen…

  Geliked door 1 persoon

  • Renske zegt:

   Zoals de AFD het wil is ook het beste wat je kunt doen. Laat ze leren en werken en hun eigen land opbouwen. Kunnen ze ook trots op zichzelf worden.

   Het zal idd mogelijk fraude gaan worden bij de stembussen. Ik sluit me hierbij aan bij de bovenstaande reactie. Er worden nu al zoveel smerige spelletjes gespeeld dat ik weinig optimisme heb.

   Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  heldere woorden AFD, als dat eens zou lukken, nu al die andere dwazen nog die eens gaan in zien dat het huidige beleid niet meer kan, en er steeds vaker onschuldige burger slachtoffers vallen

  Geliked door 1 persoon

 3. Cynicus zegt:

  De migranten opvangen uit Afrika geeft de mensensmokkelaars alleen maar meer handel.

  Stoppen met opvangen van deze migranten doet de mensensmokkelaarshandel droogleggen

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  AfD, ik hoop van harte. Maar de bulldozer aan indoctrinatie van de zittende elite via vaste kanalen doorgegeven en verordend aan de mee heulende MSM en niet vergeten het onderwijs zal ervoor zorgen dat dit niet gaat gebeuren. Tenzij in september alsnog een wonder gaat gebeuren en de AfD richting de 20 + zetels gaat.

  Geliked door 1 persoon

 5. tjonge zegt:

  ik voorzie een gigantische, plotselinge toename van homoseksualiteit onder de asieleisers…

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Het zal aan de Duitse stemmer liggen of AfD dit kan uitvoeren, dan kunnen ze nog veel meer ten uitvoer gaan brengen een soort grote schoonmaak, is wel nodig ook daar!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Niet alleen de nieuwe moeten terug, de rest ook.

  Geliked door 3 people

 8. ron zegt:

  Eindelijk wordt de EU wakker , dat je niet door kan gaan met eindeloze aantallen gelukszoekers naar een beter leven hier in de kost kan nemen. In Afrika verdienen ze 150 euro per maand met werken , hier krijgen ze 350 euro met nix doen en en gratis huis en zorg. Hoe dom kan je zijn dit voor te schotelen ! Een kleuter zal zelfs snappen dat heel Afrika hier heen wil . Stel je werkt hier in NL 5 dgn. keihard voor 1500 euro netto en dan zegt iemand tegen je : ik weet een werelddeel en daar krijg je 3500 euro met nix doen + gratis huis en zorg. Dat wil toch ook heel NL daarheen ?
  Stelletje hersenloze daar in Brussel, ik schaam me dat ik Europeaan ben !

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En toch hebben die hersenloze al wat heel mensen in de knip zitten.
   Die noemen zich Europeaan, i.p.v. Nederlander of Duitser of waar je ook vandaan komt.
   Dus ze maken vorderingen, het idee schijnt langzaam toch te wennen.
   De mensen beginnen zich vanzelf al aan te passen en vergeten hun eigen nationaliteit.

   Geliked door 1 persoon

 9. Marian zegt:

  Ze hebben zeker het artikel gelezen dat er ook kannibalen tussen zitten bij die nikkers. Die gaan ook weer terug naar hun oergedrag. Vreten elkaar op.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Marian. De kannibalen zitten niet enkel bij de nikkers, maar veelvuldig bij de Arabieren en andere moslims. In Syrië vreten de strijders van alle partijen het hart en andere lichaamsdelen van strijders of soldaten van de tegenpartij. Dat mag volgens de Koran http://joostniemoller.nl/2013/11/kannibalisme-verspreidt-zich-in-syrie-onder-rebellen/ en http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/03/Hoogste-islamautoriteit-Egypte-staat-kannibalisme-toe
   DAT VINDEN ONZE EUROPESE POLITIEKE LEIDERS NIET ERG. Zodra hun islamitische- en Afrikaanse troetelbeestjes hier de bovenhand krijgen en zouden beginnen de bevolking met bloed en haar op te vreten, zijn ze toch al weg. Wat Regering De Geer in mei 1940 kon doen, mogen zij natuurlijk ook!. Het verschil is echter dat Regering De Geer kon niets uitrichten tegenover de macht van nazi Duitsland. De verraderlijke viezeriken anno nu halen de vijand met opzet naar binnen. Lees wat er in Barcelona overal door de Linkse tyfus (en verwanten) is geschreven: Terroristen moeten weg, asielzoekers zijn welkom!. Alsof de meerderheid van de asielzoekers geen terroristen zijn? Er is bij het linkse en liberale volk geen druppel medeleven met de slachtoffers en hun familieleden. Ziek, ziek, ziek!

   Geliked door 2 people

   • Marian zegt:

    Dat wist ik nog niet Thomasson, bedankt.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Thomassen.
    Kun je mij het recept bezorgen?
    Te zijner tijd zullen wij namelijk (op diezelfde grote markt weer) heerlijk kunnen smullen van alle mogelijke “Innereien” afkomstig van Frau Merkel en het hele zooitje van die vervloekte EU…!
    Wie doet er mee.

    Komaan jongens, even je neus dicht tijdens het eten…

    Like

 10. christdus zegt:

  Sorry jongens , goed idee maar druist lijnrecht in tegen het Kalergi-plan , zal de EUSSR nooit
  goedkeuren !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  De AfD heeft een mooi programma. Maar het zal, helaas, niet werken. Te beginnen met de Duitse verkiezingen van 24 september 2017. De Duitsers zouden niet het lef hebben voor iets anders te stemmen dan de traditionele partijen zoals de SPD, CDU/ CSU, FDP (Liberalen) en Grünen/Bündtnis 90. Als de AfD zou in de Bundestag komen (5% barrière) zal ze te zwak zijn om tegen Merkel en de rest van de politiek-correcte hyena’s op te nemen. Al zouden in Duitsland onophoudelijke aanslagen worden gepleegd; waaronder ook mega aanslagen zoals die van Bagdad (of elders), dan nog zouden geen stappen worden ondernomen om de bevolking te beschermen. De tsunami vloed van islamitische en Afrikaanse parasieten, moordenaars, verkrachters en terroristen zal blijven komen. De gehersenspoelde zittende elite zal de bevolking DWINGEN de aanslagen verder met liefde te omarmen. “Ze zijn niet allemaal zo ..Maar een paar!. Ze zijn zo zielig. Ze lijden zo vreselijk. Wij zijn schuldig aan deze situatie., Wij dragen onze koloniale verleden; zelfs baby’s die in 2017 zijn geboren!!. Denk maar aan de Tweede Wereldoorlog; al hadden deze moslims en Afrikaanse negers er niets mee te maken enz.. Wij moeten ze helpen als snijden ze onze strotten open”.
  Persoonlijk denk ik dat deze situatie kan uitsluitend worden veranderd via onorthodoxe werkmethodes. Het zal niet via vrede en democratie geschieden, maar met wapengekletter

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Een van de ‘remedies’ om de Duitsers ”enigzins’ te sterken in hun begrip favorieten v.d. verkiezingen, en hoe deze partijen nogal ‘meespelen’ in het spel…’Volkerwanderung” ….ls ze de lijst tonen van de multimiljonairs,( op ej.bron internet 3.9.2016, , onder de 8 rijkste heersers van Afrika + hun bankrekeningen, door Volkert Seitz( vertaling ej.bron…..) ‘de mensen van h.Afrikaans continent gelden als arm. Ze zijn arm omdat de rijkelijke aanwezigheid van BRONDSTOFFEN de rekeningen v.d.Afrikaanse heersers bij buitenlandse banken ,niet echter de levensstandaard van grote delen v.d.bevolking v.d.bevolking verhogen.!!………………………………………Afrikanen realiseren zich niet dat ….. als….hun ….landen…leegstromen..naar..elders..waarschijnlijk ..hun.. landen …,bevolkt, gaan worden ..door………AZIATEN..bijvoorbeeld………..o.a……..
   HET VRIJE VOLK BRACHT op negen april negentienzevenentachtig ZUID…..KOREAANSE REGERING EXPORTEERT ..OVERBEVOLKING…door PETER ..SLAVENBURG……….Als De voortekenen niet bedriegen, kan de mensheid op elf juli , de vijf miljardste ..aardbewoner ..verwelkomen. Bevolking in negentienvijftig waren dat er al viernegentiende miljard. Het tempo …vier baby’s per seconde. De kans is groot dat de jubileum baby in een v.d.Derde Wereldlanden ..het..levenslicht..aanschouwt. In de rijke inidustrielanden van Oost en West is de bevolkingsgroei bijna tot stilstand gekomen,terwijl de arme wereld nog steeds …geboortegolf..na..geboortegolf..over zich heen krijgt. Volgens de meest optimistische verwachtingen zal het ritme van vier geboorten p.seconde zelfs stijgen naar …VKERENEENHALF…………………SEOUL………
   ….., bijna elf miljoen inwoners , …een minimum aan hoogbouw ..en derhalve ..een …..MIERENHOOP. Een onwarbaar doolhof van straten,straatjes en steegjes,in het centrum doorsneden…..met…..twaalfbaanswegen, eant als de Zuid-Koreaanse tegering …EEN..ding wil is dat duidelijk maken dat het..GOED..gaat met de Economie. En gezegd moet worden..het GAAT..goed met de Zuidkoreaanse economie. ……Zuid Korea ..telt iets meer dan ..twintig miljoen inwoners. Meer can de helft van de bevo.king woont dus in de hoofdstad. ..De tweede grote stad v.h.land ,PUSAN aan de zuidkust ,heeft ruim tweeenhalf miljoen inwoners. Die concentratie is, wordt veroorzaakt ..door dezelfde omstandigheden..als..elders..in..de..Derde Wereld….Een bijkomend ..probleem ..is..dat..het..platteland van Zuid_Korea allesbehalve plat is en net zoals in Japan..voor een flink deel bestaat ..uit..onbewoonbaar..heuvel- en ..bergland. De resterende grond..is..on,isobaar..voor…de…landbouw,waarbij..RIJST…het voornaamste produkt is. Zuid-Korea moet overigens rijst importeren..en de..bevolking mengt die rijst met gierst of andere granen om 3 x daags een maaltijd met dat ‘heilige’ basisvordsel op tafel te kunnen zetten. ………………..De bevolkingsgroei heeft in Zuid- Korea overigens niet geleid tot voedseltekorten. Er bestaat geen ondervoeding of hongersnood in ‘het land van de…ochtendkalmte .’..en..wie echt geen baan kan vinden kan altijd ..nog..een..carriere..als strastverkoper beginnen. De overheid treddt op als leverancier ..van..plastic speelgoed, glimmende snuisterijen en de andere goedkope rommel waarmee de straatverkopers hun rijst en soep verdienen. ..Bedelen is verboden..en wat..in..Zuid-Korea verboden is, gebeurt domweg niet. ………………EMIGRATIE……………..
   Nee, er is geen honger,zo dramatisch ..is..de….OVERBEVOLKING …in Seoul niet. Maar naar Wrsterse maatstaven ..is..de..stad een volstrekt..onleefbare puinhoop van bussen, taxi’s, woningen en winkeltjes.Alles is er ..overvol: voor de meer dan ..elf miljoen inwoners van Seoel. Is er niet genoeg ruimte. …..De..overbevolking belemmert de ontwikkeling v.d.economie.Zuid-Korea ..moet het hebben van de electronica en electronica is nu eenmaal niet erg arbeidsintensief.Vedl varkens maken,zoals bekend, de spoeling dun en de Zuid-Koreaanse regering, …een..uiterst..rechts..bewind dat zich handhaaft met steun van leger en politie, stelt alles in het werk om die overbevolking tegen te gaan. De meest recente stap in het overheidsprogramna dat de overbevolking ..moet indammen is het aanmoedigen van …EMIGRTIE. …Een geheel nieuwe ontwikkeling,..want..vertrek..uit Zuid-Korea werd tot voor kort..vrijwel..gelijk..gesteld..met
   landverraad. ……….Zuid-Koreanen ..mogen..niet..zonder..toestemming..buiten..het..land..reizen..Nu echter worden JONGEREN ..aangemoedigd..zich op te geven voor ..gratis-emigratiecursussen. De cursisten die slagen zijn zonder uitzondering..specialisten : …verpleegkundigen,computerprogrammeurs, automonteurs,enz. ..En ze leren de taal van het land waar zij heen willen. Als het eenmaal zo ver is vertrekken zij met..werkelijk..grote..sommen..geld..soms..wel..meer..dan..30.000dollar,geleend en gespaard, om zo de basis te leggen ..voor..een..geslaagde loopbaan..in..het..buitenland. Eenmaal vertrokken en in het buitenland geslaagd ,dragen de emigranten hun steentje bij aan de ZUID-KOREAANSE WELVAART..door geld naar huis te sturen. Heel veel geld trouwens. De 1,9 miljoen Zuid-Koreanen die in het buitenland wonen, stuurden vorig jasr alleen al meer dan ..een miljard dollar naar hun vaderland. …………..INGERNATIONAAL……………Zoals zoveel steden in het Verre Oosten..is..Seoul een merkwaardige mengelmoes van oude tradities..en modern,…westers…bouw-imperialisme.Het centrum v.d. stad wordt gedomineerd door een tientallen hotels en bankgebouwen..van..20 tot 30 verdiepingen hoog. De hotelkamers doen zo’n twee- tot driehonderd..dollar per nacht en worden geëxploiteerd door ..de..bekende..internationa-
   le……hotelketens. …..De banken ..zijn..al..even..ingernationaal.Slechts een enkel hotel of bank is…KOREAANS .van..OORSPRONG. Veel bezoekers uit eigen land hebben de hotels overigens niet: zo goed haat het nu ook weer niet met de ..Zuid-Koreaanse economie. ……De gemiddelde inwoner van deze…miljoenenstad woont in een houten of bakstenen huisje aan een straat waar alleen voetgangers kinnen komen. ..Het zijn kleine tochtige huisjes,donker en bouwvallig en..meestal voorzien van een traditioneel dak met omhoog lopende punten. De slechte staat waarin..die..onderkomens verkeren zegt in de meeste gevallen heel weinig over de welvaart v.d.personen die die huizen bewonen,…In elk huis staat vrijwel zonder uitzondering een knots van een koelkast en een t.v.torstel. Er zijn domweg geen betere woningen en er is bovendien geen ruimte om ze..te..bouwen. Aan nieuwbouw ..gaat..onvermijdelijk sloop vooraf en omdat die elf miljoen inwoners van Seoul toch ergens moeten slapen verloopt ..het..stadsvernieuwings
   proces langzaam. ……….Zuid-Korea geniet gphet twijfelachtige voordeel van een langdurige ..militaire..bezetting ..door..Japan. ..Sinds het eind v.d.vorige eeuw tot em met de Tweede Wereldoorlog ..plunderde..Japan..’het land v.d.ochtendkalmte’, helemaal leeg.Na de oorlog met Noord-Korea , begin..jare…vijftig,..werd de toen nieuwe staat …Zuid-Korea niet gehinderd door een verouderd industriepark. Er WAS domweg geen industrie,geen infrastructuur: er was helemaal ..niets.Zelfs hout was schaars,want JAPAN PLUNDERDE OOK de oorspronkelijk rijke bossen. In heel Zuid-Korea is vrijwel geen boom te vinden van meer dan 6 meter hoogte. De overheid maakt echter veel werk van het ontwikkelen van grote natuurparken..en..de..ontwikkeling van de economie is daarmee te vergelijken, …..De buitenlandse steun die Zuid-Korea na de oorlog kreeg werd gebruikt voor de opbouw van een hyper-modern …industriepark. …..Veel grondstoffen bezit het land niet dus kwam vooral de lichte..industrie..snel..van..de..grond: electronica, kleding,schoeisel. …Scheepsbouw..was..tot voor kort de enige zware industrie…Pas de laatste jaren ,…fabriceert ..Zuid-Korea ook…auto’s..op..grote..schaal: niet voor binnenlands gebruik overigens,eant auto’s vergen wegen en wegen vergen ruimte. En dat is zoals gezegd het meest schaarste artikel in Zuid-Korea.Particulier autobezit wordt ontmoedigt via de benzineprijs…die..is..astronomisch.Een voor reizigers goedkoop perfect georganiseerd..en..zelfs..luxe stelsel van openbaar vervoer..staat..daar..tegeover. ……..In de afgelopen decennia werd van iedere Zuid-Koreaan volledige inzet .van..zijn..of..haar ..arbeidskracht…geëist, 12 uur per dag, 6 dagen per week…De laatste tijd wordt dat minder,omdat er als gevolg v.d.toenemende ..automatisering ..mi der werk voorhanden is. Omzet en winsten stijgen,maar het aantal arbeidsplaatsen niet. Een deel v.d.bevolking deelt ..niet..mee in de stijgende welvaart en werkloosheid is een reële dreiging. De protesten v.d.afgelopen jaren,de massale studenten-opstanden en de pogingen tot oprichting van(verboden) vakbonden zijn daar mede het gevolg van. Zo leidt de overbevolking tot sociale onrust. Het stimuleren van emigratie is een nieuw stap om de overbevolking in te dammen en zo dus de binnenlandse welvaart en politieke stabiliteit te stimuleren. Naast koelkasten,video- apparaten,tv- toestellen,auto’s ,schepen en textiel exporteert Zuid- Korea nu ook ..mensen!……>>>>>>>>>>>>>>>> In de..DERDE. WERELD.. komen alle problemen van de overbevolking samen in de grote steden,die ook nog eens de toevloed van miljoenen plattelanders te verwerken krijgen. Waar ooit Londen en..New York wedijverden ..om de titel van ‘ werelds grootste stad,hebben zij nu het nakijken. MEXICO CITY ,nu met 18 miljoen inwoners al de grootste,stoomt op naar de 26 miljoen. SAO Paulo,24 miljoen tegen de eeuwwisseling.Calcutta 16 miljoen. ( Deze week de 7e aflevering van een serie portretten van de Grote Steden:Seoul.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<fleckie: en het Vaticaan maar stug volhouden , tegen ANTICONCEPTIE, vooral in ZUID-Amerika,…..( WIE WEET WAT DE BEVRIJDINGSTHEOLOGIE ALLEMAAL.. BETEKENT.., / INHOUDT!) <<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 12. christdus zegt:

  Ik zal dat geschifte STASI-wijf Merkel een brief schrijven : Ik eis smartegeld voor het leed mijn
  grootouders aangedaan in WO2. zelf was ik toen nog niet geboren en mijn grootouders leven
  niet meer , maar dat donderd niet ! lekker een slaatje slaan en lekker gratis poen.
  Als je hier die getinte zeikzakken mee om de oren slaat ( vanwege hun gezeik over slavernij )
  zijn ze uitgezeverd , zielepootjes !

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  Eindhovens Dagblad …4.11.1997..’..JIANG HERSTELT BANDEN…OP..ZIJN…VOORWAARDEN’..
  door onze correspondent Bert Ummelen………..’ President ..Jiang Zemin ..kon afgelopen week einde met een tevreden gevoel terugvliegen naar Peking. ..Zijn bezoek aan de Ver.Staten heeft hem gebracht ..waar..hij..op..uit..was. De Chinees-Amerikaanse ..betrekkingen ..zijn, ..na 8 jaar ..diplomatieke vrieskou,aangehaald..en..in..feite.nauwer dan . ooit sinds Mao’s revolutie. ………..
  De Chinese leider reisde terug met een aantal zakelijke DEALS op zak,waarvan de belangrijkste zijn land toegang geeft ..tot..de..nieuwste technologie op het gebied van …KERNENERGIE…Maar
  doorslaggevender ..is..zijn..politieke winst. ………..Jiang kwam naar de stad waar..de..rol..van. NATIONALE LEIDERS op het ..INTERNATIONALE TONEEL..WORDT..BEPAALD…Hij vertrok onmiskenbaar …in..een..hoofdrol .China is door president Clinton volmondig erkend als partner in de globale ..politiek..en…ECONOMISCHE ARENA . Een- en andermaal heeft de Amerikaanse president het herhaald: China en de VS zijn beter af bij samenwerking, ..en..de..rest van de wereld is dat ook. …..Natuurlijk ..zal Jiang niet..de beste herinneringen bewaren ..aan de spontane en ongebruikelijke gedachtenwisseling met zijn gastheer,direct na de top,tijdens hun gezamenlijke..persconferentie. ..Een Amerikaanse journalist vroeg Jiang of hij, acht jaar na dato,geen spijt had van de bloedige onderdrukking van het studentenprotest op het Plein van de Hemelse Vrede. Jiang reageerde met het gietijzeren verweer uit de zondagsschool der kameraden. daarop sprong Clinton erin,als de Mohamed Ali ..van..het..debat..die hij kan zijn. Peking,aldus zijn KNOCK DOWN, staat op het gebied v.d.burgerlijke vrijheden ‘aan de verkeerde kant van de geschiedenis’. …..De persconferentie was op..zichzelf..typerend ……voor ..Jiangs ..diplomatieke ..strategie .De boodschap tijdens de acht..dagen van zijn bezoek aan de VS..moest zijn dat ..Mao..een ..mummie is, en een verlicht . en pragmatische leiderschap in Peking de touwtjes in handen heeft. ……….Onder….uitgekiende …..regie …..voerde zijn trip hem uitgerekend langs de tempels van het ‘Amerikaanse model’ , van ..Capitol Hill,..de ..OLYMPUS v.d Amerikaanse ..democratie, ging het naar de ..NEWYORKSE ..EFFECTENBEURS , de OLYMPUS ..van het ..kapitalisme. .En vervolgens ,..afgelopen vrijdag ,ging het naar Harvard in Cambridge ,Massachusetts, Amerika’s meest prestigieuze universiteit..en..zetel van liberaal denken. …..De gang naar de beroemde universiteit …typeert…..het tweeslachtige..karakter van..Jiangs staatsbezoek. …..Een week lang schurkte hij zich tegen de instellingen ..en..gebruiken van..een..open..,democratische…samenleving aan. …Maar intussen week hij ..GEEN ..DUIMBREED van de autoritaire principes ..waarmee hij..en..zijn..MACHTSELITE ..China regeren. Even haperde de verbale machine,toen hem voor de zoveelste keer,werd gevraagd waarom de Chinese regering acht jaar geleden confrontatie met de rebelse studenten…boven…dialoog…had. verkozen . …Er zijn toen misschien wel ‘vergissingen’ begaan en ‘tekortkomingen’ geweest, zei Jiang . Om even later,weer..in..zijn..gewone doen,te verzekeren dat van een gesprek met de Dalai Lama pas sprake kan zijn als die belooft alle activiteit’bedoeld om het moederland te splijten’ te staken. ……….De regering CLINTON hoopte tot op het laatst..op..een..gebaar van Jiang op het gebied van de mensenrechten: vrijlating van een of meer prominente politieke gevangenen …Maar Jiang heeft , geconfronteerd met zulke pleidooien , niet eens met zijn ogen geknipperd. hij kwam ..om..banden..aan..te..halen..,maar..wel..op..zijn..voorwaarden. ……….Jiang Zemin is in de VS onthaald ..als..de..voorman.. van ..een….gigantische…en….snel….groeiende..markt… …..Dat hij ..OOK..de..VERTEGENWOORDIGER is van een brute dictatuur , dat was voornamelijk iets voor het ..zijtoneel— het podium voor demonstranten ..of Congresleden die een mooi electoraal..nummertje ..wilden maken’.<<<<<<<<<<<<<<<

  …..

  Like

  • fleckie zegt:

   De CHINEZEN hebben zich niet ‘onbetuigd gelaten’, zijn zich intussen al aan het …vestigen…in……A F R I K A!…………(en de grote ..VOLKSVERHUIZING, …UIT AFRIKA, naar EUROPA, overkomt onze landen, door de import van een DOODSCULTUS – BELIJDEND… VOLK, …, NIETS WILLEND,..maar VEELEISEND, en…DAARBIJ OOK nog…..VERBORGEN…DREIGEND!.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s