VIDEO: FSB start antiterreur operatie in Ingoesjetië: huis met terroristen wordt opgeblazen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische Nationale antiterrorisme commissie heeft woensdagmorgen onder leiding van de geheime dienst FSB in de Noord-Kaukasische Republiek Ingoesjetië meerdere terroristen geëlimineerd. De mannen hadden zich in een huis verschanst. Nadat speciale eenheden het gebied grootschalig hadden afgesloten, kwam het in het huis tot een explosie. Daarbij kwamen vier terroristen om het leven.

RT

De mannen zouden hebben deelgenomen aan de organisatie en uitvoering van een serie terrorismedelicten in de regio. Dmitri Pawlow, de officiële vertegenwoordiger van de Russische Nationale antiterrorisme commissie, verklaarde: “In het huis kwam het tot een enorme explosie, terwijl de terroristen zich hierin verschansten. Het werd volledig verwoest. Op dit moment voeren we opruimwerkzaamheden uit. Volgens voorlopige berichten bevonden de leider en vier leden van de zogenaamde Malgobekskaja-bende zich onder de terroristen.”

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: FSB start antiterreur operatie in Ingoesjetië: huis met terroristen wordt opgeblazen

 1. Thom zegt:

  Malgobekskaja-bende betekent in het Nederlands “De bende uit de stad Malgobek in In Ingoesjetië.
  Het is een stad die ontstaan in 1935 is uit een arbeidersnederzetting ten behoeve van de olie-industrie. Er wonen sunds 1990 veel gevluchte Tsjetsjeense moslims. Die hebben veelal nog wel een appeltje te schillen met het Westen en vooral Rusland.

  Like

 2. H J zegt:

  Of de FSB ze nou heeft opgeblazen of dat het harakiri was. Opgeruimd staat netjes.

  Geliked door 2 people

  • louis portugal zegt:

   Ik vermoedt dat Putin dat zelf gedaan heeft.
   Hij doet wel vaker van dat soort stiekeme dingen zoals de MH 17, neerschieten Nemtsev vermoorden, Trump helpen aan de overwinning enz. enz.

   Like

 3. Thom zegt:

  Er bestaan in Moskou drie bendes criminelen uit Ingoesjetië.
  Een groep bestaande uit 200 Tsjetseense criminelen genaamd “nazranovskoj”.
  Dan is er een bende bestaande uit 70 Tstetseenseuit Ingoesjetië die oorspronkelijk uit de hoofdstad Grozny van Tsetsenië komen. Ze zijn de “groznenskaja”.
  Dan is er nog een groep van 30 criminelen actief uit het district/stad Malgobek (about 30 active members totals “ malgobekskaja “ grouping. It supervises trading – the intermediary firms located around a recreation park “ Sokolniki )

  Of het terroristen waren is niet zeker, maar zeker is wel : Het zijn zware islamitische Tsetseense criminelen uit Malgobek in Ingoesjetië.

  Geliked door 1 persoon

 4. danny zegt:

  Goed zo, dat er nog velen mogen volgen.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Overheden terroriseren de mensheid via de belastingdienst, Steuerambt of IRS en als je niet betaald komt een gewapende agent jouw persoonlijke ruimte binnenvallen om ‘orde op zaken te stellen’. Je houdt een fooi over van je bruto loon gezien over je hele leven. Men heeft geld nodig? Een nieuwe belasting is nooit ver weg. Dan erft iemand wat na je door en ben je in Nederland zo opnieuw de helft kwijt als er voldoende geld over was.

   Onderaan de streep zijn we allemaal slaven!

   Like

   • BertG. zegt:

    Er staat dan ook niet voor niks in jou paspoort dat jij een onderdaan bent.
    Dus niet een inwoner van de staat der Nederland, maar een ONDERDAAN.
    En zo heb jij je dan ook te gedragen, onderdanig dus.

    Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    Het Nederlands ‘recht’ ziet burgers in ieder geval als ondergeschikt aan de staat, dus kan een natuurlijk persoon de overheid eigenlijk nooit verantwoordelijk houden voor de gevolgen van opvolgende ambtelijke blunders die de burger benadelen, terwijl het juist een taak zou moeten zijn van een onafhankelijke rechterlijke macht om echt de rechtsongelijkheid tussen partijen op te heffen. In het geval van de overheid krijgt de zwakkere partij soms wat punten van de rechter, maar dankzij het systeem van wetten en willekeur is de overheid per saldo altijd te winnaar. Het opheffen van rechtsongelijkheid is in het geval van de overheid dus niet meer dan een dode letter.

    Like

 5. Mary zegt:

  Effectief, kost geen geld meer en vormen nooit meer een bedreiging.

  Geliked door 1 persoon

 6. Trucker zegt:

  Russische speciale troepen hebben nooit wakker gelegen van “nuances”, hardhandig optreden wordt er met de paplepel ingegoten en dat leer je als soldaat dienstplichtige reeds vlug want daar krijg je klappen tijdens de opleiding voor foute handelingen.
  Indertijd hebben ze in Grosny (toen islamitisch tuig een volledige school met kinderen gijzelde) ook opgetreden zoals ze het altijd deden met bruut geweld en het neutraliseren van de vijand de hoofdzaak is.
  Daarna is er veel kritiek gekomen en werd er “gereorganiseerd” in die zin dat ze dan waar het gijzelingen betrof meer “verfijnd” werkten (lees zoals de West europese speciale eenheden)
  Leuke anekdote, in mijn “kring” ken ik een Moldaviër die heeft nog gevochten tegen de islamieten in Afghanistan en als hij zijn hemdje uittrekt en zijn torso toont waan je je een proefkonijn van chirurgie te zien
  Hij kan prachtige verhalen vertellen hoe het er aan toe ging en hij was dan “maar” een sergeant in gewone troepen, zes jaar beroeps en hij kon het schudden wegens teveel verwondingen.
  Mensen met veel kennis kan je veel van leren en zelfs op zijn leeftijd (dik vijftig) is hij nog te duchten.
  Ik ben dan ook een een multikuller hé maar dan wel gené gelijk de SOORT waar we alle dagen over pennen.

  Geliked door 1 persoon

 7. abouneenee zegt:

  Ik wou dat er een manier was waarop alle mensen gewoon helder gingen nadenken en niet langer met elkaar vechten. Alle ideologieën die de richting van het leven van een persoon willen wijzigen via overheden, geheime genootschappen, geld en/of manipulatie via onder andere media, “religie”, groepsdruk en onderwijs moeten per direct van deze aarde verdwijnen. Voorts moeten we op aarde geld afschaffen of in ieder geval rente afschaffen (ook al lijkt het op islamitisch bankieren, de islam heeft geen monopolie op dit idee) zodat geld niet meer uit het niets kan worden bedacht. Iedereen mag al z’n geld inleveren, maar niet vrijwillig, om een betere wereld zonder exorbitante idioten (zoals Soros) op te leveren.

  Bedrijven die ook maar voor een deel verantwoordelijk zijn voor essentiële taken moeten worden genationaliseerd, zoals telefoonbedrijven, technologiebedrijven, ziekenhuizen, olieraffinaderijen, pompstations, postbedrijven, et cetera. zodat iedereen z’n steentje daaraan kan bijdragen en we eindelijk de mierenhoop worden die alles en iedereen z’n leven lang kan ondersteunen tegen minimale ellende.

  Natuurlijk snap ik dat mensen die hard hebben gewerkt voor ‘hun’ geld dat niet eerlijk zullen vinden, maar wereldvrede en voedsel voor iedereen vind ik veel belangrijker.

  Natuurlijk is dit plan niet allesomvattend, maar het is een eerste aanzet.

  Like

 8. Charles zegt:

  Zo hoor je deze varkens op te ruimen, met wortel en tak

  Like

 9. carthago zegt:

  Weer 4 kalifaatratten geruimd ,het gaat langzaam maar dat heb je met ratten, ze leven het liefst in riolen.

  Like

 10. Slap zijn ze geworden, die Russen. Vroeger werden niet alleen de terroristen maar ook hun familie tot in den 10e graad naar een varkensboerderij gestuurd om stront te ruimen en mochten ze iedere ochtend een dobbelsteen opgooien. Wij een 6 gooide had gewonnen en werd afgeknald. Russische dagjesmensen stonden op een viaduct boven de mestvaalt om gratis te kijken of het allemaal netjes ging. Sommigen zwaaiden ze uit met een waxinelichtje en werden dan volautomatisch doel voor de scherpschutters..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s