Democratie . . .

Screenshot_87

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Macron haalt hard uit naar Polen. Het begint langzaam duidelijk te worden hoe meneer Macron wèrkelijk in elkaar zit. Uiterlijk verpakt als een parmantige pauw, maar als zijn gouden veren overeind gaan, zitten ze vol bloed, vuiligheid en stinkende uitwerpselen.

Deze Franse ‘Jesse’ neemt óók graag ‘kansarme vluchtelingen’ op en laat zijn eigen volk daar qua veiligheid en financiën lachend mee creperen. De veiligheid van de Franse en Europese burger is er de afgelopen jaren namelijk niet beter op geworden en zij doen er graag nog een schepje bovenop. Afgedekt met mooie geurige bloemetjes zie en ruik je het rottingsproces namelijk (nog even) niet.

Toch denkt deze arrogante Franse kwast Polen de mantel uit te moeten vegen met als finale opmerking dat Polen de dienst niet uitmaakt in Europa. Helaas niet nee. Dat hij hiermee een sterkere afscheiding binnen Europa creëert, ziet hij met zijn aangeboren pervasieve ontwikkelingsstoornis niet. Één Europa? Nee dank u wel. We plukken er de afgelopen 12 jaar, zowel letterlijk en figuurlijk, slechts hele dure, levensgevaarlijke en door en door verrotte vruchten van.

Ik zeg: kom maar op met die Pexit, met hopelijk daarna heel snel een Nexit, Bexit, Ixit, Oxit en zo verder tot alleen het stekeblinde en zijn eigen volk vernietigende duo M&M (Macron en Merkel) de islamitische ‘vluchtelingen’ en ‘nieuwkomers’ nog verwelkomt.

Speciaal voor Macron, Merkel, snotneusje Klaver en alle andere pauwen met extreem roze gebrild struisvogel gedrag: democratie betekent letterlijk “volksheerschappij”. Dit houdt in dat het volk zelf stemt over de wetten en als het Poolse volk dit wil, heeft u daar dus  h  e  l  e  m  a  a  l  NIETS over te zeggen en al helemaal niet door op te dringen onder zogenaamde ‘democratische’ waarden. U heeft niets begrepen van democratie!

Er ìs geen één Europa en er kòmt geen één Europa! En al helemaal niet met mensen aan het roer die hun eigen volk keer op keer de greppel in rijden om de grenzen wijd open te kunnen zetten voor nog meer islam.

Het Europese volk heeft geen enkele inspraak in wat westerse landen in het Midden-Oosten hebben aangericht, dus hierbij een nadrukkelijk verzoek aan alle extremisten en terroristen: richt uw boosheid niet meer op onschuldige burgers, maar a.u.b. op de betreffende regeringsleiders die er steeds weer mee weg komen.

 

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, Polen, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

34 reacties op Democratie . . .

 1. Bob Fleumer zegt:

  Toch zijn het de slapjanussen in de eigen landen die het laten gebeuren, ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen maar ik spuug op onze regering die lult over gender en stuff wat een waanzin in plaats van ons land uit de EU te loodsen want het wordt nog veel erger als we er niet snel uitstappen.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   En dan nog ontgaat het blijkbaar driekwart van de kiezers dat er diabolische krachten aan het werk zijn.
   Blijkbaar kan het een groot deel van de kiezers geen bal schelen hoe Europa er over 10, 20 of 30 jaar uitziet.
   Wonderlijk is dat.

   Like

   • Williaan zegt:

    Het volk heeft “democratisch” gestemd en de door hen wenste huidige machthebbers gekregen. Het Gross van het volk kijkt niet verder dan de neus lang is, of liever gezegd stekende kop in het zand, als het er op aankomt.

    Like

 2. Angie1968 zegt:

  Die 300 euro make-up per dag haalt ook niet veel uit, hè?

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Hoe kun je in vredesnaam 300 euro per dag uitgeven aan make-up? Het is mij werkelijk een raadsel. Zouden dat niet gewoon declaraties zijn, die niet terecht zijn? Zelfs een paar euro per dag is niet eens mogelijk. Misschien Patricia Paay, met een paar centimeters dikke make-up dan zou het waarschijnlijk wel kunnen. Macron vertrouwde ik vanaf dag 1 niet. Omdat de EU Bobo’s met hem wegliepen. Dat zegt al genoeg.

   Like

 3. Elisah zegt:

  Een man die 300 euro per dag uitgeeft aan make-up en getrouwd is met een wandelend skelet…. niemand kan zo’n flapdrol toch serieus nemen

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Een nutteloze ‘domme’ arrogante zak, maar de Fransen hebben zelf voor hem gekozen, dus wie is er hier nou dom ??

   Like

  • BertG. zegt:

   Vind dat wandelde skelet erg lijken op dat chimpansee vrouwtje, uit Planet of the Apes.
   Bijna net zo’n gezicht.

   Like

  • Cynicus zegt:

   Dat trouwen is voor de vorm. Het is waarschijnlijk een hele ijdele homo.

   Like

  • rony stokart zegt:

   Dat van dat “wandelend skelet” is wel erg laag bij de grond. Zegt meer over Elisah dan over het zgn. skelet.

   Like

   • Elisah zegt:

    Valt toch zeer mee, ze is gewoon griezelig magerder dan mager, een wandelende tak noemt men dat ook wel eens, nooit eerder gezien bij een gezonde vrouw van haar leeftijd.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja.
   Bij Macron loont die make-up tenminste nog.
   Alhoewel, het blijft het gezicht van ’n vent die er helemaal niets toe doet.
   Hij maakt op mij niet de minste indruk.
   Maar bij z’n grootmoeder haalt het natuurlijk helemaal niks meer uit.
   Ze heeft ’n kop als ’n verschrompelt, verrimpeld sterappeltje.
   En dan die beentjes.
   2 Klepperende stokjes onder ’n mantelpakje.

   Hoe is het mogelijk dat die vent premier van héél Frankrijk is geworden.
   Dan moet je toch aannemen dat Frankrijk helemaal niets meer voorstelt.

   Like

   • Elisah zegt:

    Inderdaad Paul.
    En dat mensje rent rond in kleertjes die niet voor haar leeftijd, noch haar figuur zijn, veel te kort en bloot, ze etaleert haar magerheid op een manier zoals een anorexiapatiënt dat doet.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ach ja Elisah.
    Het is helemaal zoals jij schreef, een wandelend skelet.
    Ze hoeft zich met Halloween niet te verkleden…

    Like

 4. Mary zegt:

  Het maakt niets uit wat deze kwast zegt, Polen wordt er niet koud of warm van, een kwestie van tijd voordat hij door de Fransen bij het vuilnis gedumpt wordt waar hij thuis hoort.

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Ik mag het hopen. Maar dit soort ratten geeft zich niet zomaar gewonnen.
   Onder de radar is hij volop bezig met uitbreiden van de EU macht.
   De Fransen zijn niet belangrijk, de EU weet al lang dat de bom een keer zal barsten.
   De EU leiders zijn enkel bezig zichzelf te verstevigen zodat ze na de sudden death (burgeroorlog) de zaak weer op kunnen pakken. Daarna pas écht afgelopen met de vrijheid van de Europeaan. Ik voorzie een totalitaire staat waar China bij verbleekt.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De Poolse Minister president heeft Macron al heel duidelijk op z’n plaats gezet.
   Het kwam er op neer dat Macron al helemaal niet kan beoordelen wat het belang van Polen is, omdat hij daartoe elke vorm van politieke ervaring mist.

   Like

 5. Cynicus zegt:

  Sja die Macron heeft tijdens de verkiezingscampagne 26.000 euro uitgegeven aan make up. Er wordt gefluisterd dat het een homo is en dat hij voor de vorm met die oudere mevrouw is getrouwd. Make up ijdeltuiterij is wel typisch iets voor homo’s. Homofielen staan vaak als verwijfde types langer voor de spiegel als de gemiddelde vrouw.

  Omdat Macron geen kinderen heeft is er geen empathie voor het land Frankrijk waar die kinderen in de toekomst moeten leven.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk is die Macron ’n homo.
   Ik heb gehoord dat hij vroeger vrouw was, maar zich heeft laten ombouwen om met z’n lerares te kunnen trouwen.
   Ja,je maakt wat mee.
   En wat dat langer dan ’n vrouw voor de spiegel staan betreft.

   Macron staat zo lang voorde spiegel omdat hij er niet in durft te kijken.

   Like

  • Er word gezegt, dat hij een vehouding met 1 van haar zonen heeft.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nee…!
    Dat ik dáár nou niet direct op ben gekomen.
    Natuurlijk, zoontje is er oud genoeg voor.
    Dit kan ècht helemaal niet meer.
    ’n President van La France die ’n verhouding heeft met de zoon van zijn vrouw die 25 jaar ouder is als hij.
    Als we zo nog even doorgaan wordt het wel héél ingewikkeld voor die zoon om ’n visitekaartje te laten drukken.
    En dan hebben we het nog niet gehad over het naambordje dat speciaal voor hem op alle toiletten in Frankrijk zou moeten worden aangebracht…

    Nou weet ik natuurlijk wel zeker dat Frankrijk in de tijd van de Zonnekoning nog veel gekkere toestanden aan het hof en bij de hoogste adel kende…

    Maar Macron wilde toch ook als Zonnekoning worden aangesproken…?

    Like

 6. Jan zegt:

  Wat Jan Sobieski in zijn pink had zal Macron nooit in zijn lijf krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  Deze ijdeltuit, en ik vermoed een niet uit de kast komende nicht, gezien zijn “relatie” met een vrouw die zijn moeder kan zijn (Freud is niet ver af of Jung beide hebben dit soort “relaties” uitgebreid geduid) moest en zou winnen.
  Meisje Marine had geen enkel kans en net als de liberal in Oostenrijk (ben eventjes zijn naam vergeten Van Bellen of zoiets) die de charismatische Norbert Hofer “kon” verslaan in de verkiezingen was hier hetzelfde aan de gang.
  Fraude en natuurlijk de enorme propaganda machine van de liberals –<de mainstream media<– die de kiezer (domme hij/zij mutsen) waarschuwde voor niks minder als Armageddon indien een rechtse islamofobe (lees nuchter realistische denkende mens) zou winnen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De smeerlap heet: “Van der Bellen” en heeft die naam op latere leeftijd aangenomen.
   Hij heette natuurlijk anders.
   Zou een Russische Jood zijn…
   Er is bij die beide verkiezingen voor de presidentsfunctie in Austria, werkelijk zwaar fraude gepleegd.
   De enige oplossing voor het fraudeprobleem is massaal niet meer gaan stemmen.
   Het instrument is waardeloos.
   Dit en massale burgerlijke ongehoorzaamheid, stakingen etc. moeten dè middelen zijn om de macht van de valse overheid te breken.

   Maar helaas…

   Like

 8. Sabeltant zegt:

  Macron heeft de Machiavelli prijs verdiend.
  In het ene land klagen over het andere land in de hoedanigheid van “jullie zijn geweldig” maar dat andere land…
  Het is gewoon een vieze smerige linkse globalistische rat die landen tegen elkaar opzet.
  Net als de leiders in de rest van Europa. Het is de standaard EU politiek.
  Verdeeldheid zaaien en daarna net doen alsof je het zo goed meent met de bevolking maar vervolgens die bevolking zelf de problemen op laten lossen.
  Met de islam, analfabete buitenlanders en de terreur zaaien de EU leiders verdeeldheid en de burger mag het oplossen. Waar is de politie als de burger hem nodig heeft?
  Maar bij “bedreiging” tegen de elite staan ze meteen klaar.
  De hoeveelheid politie wordt stelselmatig zo laag gehouden dat er voldoende manschappen zijn om de politieke elite te beschermen het volk is onbelangrijk.
  Marcon hoort net als Timmermans, Verhofstad, Juncker en Merkel voor een volkstribunaal.
  Deze leiders maken hun land kapot en zaaien enkel verdeeldheid.

  Like

 9. Wij hebben hier geen democratie door stemmen maar door tellen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Horatius zegt:

  Deze bankier, vermomd als staatsman vergeet één ding: namelijk het Recht op Zelfbeschikking (vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties) van ieder volk, zelfs de autochtone bevolking van West-Europa, die op termijn het niet geringe risico loopt op het vervangen van de Seculiere Staat door een Islamitisch Kalifaat.

  Waarom vinden er geen terroristische aanslagen plaats in Polen, Hongarije en de andere voormalige Oostbloklanden?

  Omdat deze landen consequent weigeren militante moslimvluchtelingen op te nemen, eveneens de economische vluchtelingen vanuit Afrika.
  De zelfbenoemde bureaucraten en technocraten in Brussel dreigen al geruime tijd met harde sancties tegen die landen die niet bereid zijn tot een herverdeling binnen de EU van de honderdduizenden z.g. vluchtelingen die zijn gestrand in Italië, Frankrijk en Spanje.

  Alleen worden die dreigementen nooit omgezet in daden om de eenvoudige reden dat er dan een absolute tweedeling ontstaat binnen de EU-lidstaten. Een voorbode van een uiteindelijk uiteenvallen van de EU. Een mislukt experiment met als oorzaak het toelaten van landen die nooit lid hadden mogen worden zoals o.a. Griekenland.

  De EU is verworden tot een reus op lemen voeten, opgericht naar het voorbeeld van de VS, maar gemakshalve werd vergeten dat de VS pas echt een eenheid vormden na het uitvechten van een bloedige burgeroorlog.

  Macron heeft blijkbaar geen enkele boodschap aan het behoud van de nationale identiteit van de Europese landen.
  Gezamenlijk met Duitsland wil hij de volledige heerschappij over alle Europese volkeren, en dat kan het beste gebeuren om deze bevolking om te vormen tot een multiculturele lappendeken zonder etnische en culturele identiteit.
  Maar gek genoeg wel met een dominante rol voor de politieke, dus radicale islam!

  Opmerkelijk is ook dat de West-Europese bevolking dit allemaal slikt, anders komen figuren als Merkel (wordt straks ongetwijfeld herkozen!) en Macron immers niet aan de macht.
  Factoren die hier een cruciale rol spelen zijn het afschaffen van de Dienstplicht en het feit dat de jeugd is opgegroeid in een uit de hand gelopen multiculturele samenleving. Ze weten eenvoudigweg niet beter en als de moslimpopulatie dermate is gegroeid dat zij hier de macht over nemen zouden zij dat zonder met de ogen te knipperen en van hun beeldschermpjes af te wenden voor kennisgeving aannemen.
  Dat hier dan de sharia wordt ingevoerd? Ach, dat zijn nu eenmaal de consequenties van een diverse samenleving.

  De politici die nog de moed hebben hier voor te waarschuwen worden naar beproefd recept weggezet als Nazi’s, of zo mogelijk nog erger: populisten.

  Als straks Syrië weer moet worden opgebouwd dan zal niet een land als Saudi-Arabië in de rijk voorziene geldbuidel tasten maar de EU onder de bezielende leiding van Macron. Hier valt immers dik geld te verdienen op kosten van de nietsvermoedende belastingbetaler.

  Op de achtergrond van dit scenario grijnzen de religieuze baardmannen…

  Geliked door 2 people

 11. christdus zegt:

  Deze Macron is -ex- Rothschild medewerker , dus gelinkt met Bilderberggroep , dus NWO en
  pro EU , wat heeft de Fransen bezield om op deze trekpop te stemmen , godverdomme .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s