Finland: duizenden “asielzoekers” ondergedoken

Screenshot_85

De “vluchteling”, het onbekende wezen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Finland is duizenden “asielzoekers” volledig uit het oog verloren. De Finse minister van Binnenlandse Zaken, Paula Risikko, moest nu toegeven dat 5300 “asielzoekers” spoorloos zijn. Ze doken tijdens hun asielprocedure gewoon onder.

journalistenwatch

Paula Risikko vermoedt dat de “asielzoekers” of naar huis gegaan of naar andere EU-landen vertrokken zijn – geen probleem in de grenzen-loze Schengen-zone, die inmiddels door de voormalige chef van Interpol, Robert Noble, omschreven wordt als “paspoortvrije zone voor terroristen”.

Zij verwierp het voorstel om speciale centra voor afgewezen “asielzoekers” in te richten om er zeker van te zijn dat afgewezen “asielzoekers” – zoals de koran-gelovige 18-jarige moordenaar uit Marokko Abderrahman Mechkah, die vorige week in Turku twee mensen vermoord en acht anderen verwond heeft – ook echt uitgezet worden.

Naar de huidige stand van zaken zou men de “asielzoekers” niet in zo´n centrum kunnen opsluiten, maar alleen hun aanwezigheid regelmatig door het personeel kunnen laten controleren.

De positie van de Amerikaanse miljardair George Soros, die van mening is dat migranten tijdens hun asielprocedure niet gevangen gezet mogen worden, omdat ze onder EU-recht vallen, wordt ook door de meeste EU-regeringen vertegenwoordigd. Alleen Hongarije – tot grote ergernis van de bureaucraten in Brussel – loopt niet in het gelid. Daar mogen “asielzoekers” ook gevangen gezet worden, want de grenzen van Hongarije markeren na een legaal wetsvoorstel nu een transitzone, net zoals op internationale luchthavens.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Finland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Finland: duizenden “asielzoekers” ondergedoken

 1. Angie1968 zegt:

  Dat die Soros ook nog niet eens een keer is aangepakt…Deze psychopatische nazi-collaborateur gaat maar door met Europa te ondermijnen. Nu zit ie in Roemenië…Poetin had een goede oplossing: een selectief SWAT-team, opsporen en elimineren.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Waar bemoeit die ouwe gevaarlijke gek zich mee? Moet hij Europa gaan vertellen wat wel en niet geoorloofd is met betrekking tot asielzoekers, of mogen we dit zelf bepalen?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Angie.
   Soros heeft véél te veel macht.
   Als Soros wordt geëlimineerd breekt de linkse pleuris pas goed uit.
   Het beste is om de Dood zo ver te krijgen dat die hem met z’n zeis om het leven brengt.
   Maar dan neemt weer iemand anders het over.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Dat waardeloze EU zooitje en de Haagse EU hielenlikkers verzieken ons land en de toekomst van Uw kinderen en kleinkinderen !!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik sta volledig achter de opstelling van Hongarije!

  Like

 4. eva110 zegt:

  Ze doken tijdens hun asielprocedure gewoon onder.
  Deze dooddoener horen we keer op keer, de werkelijkheid is dat jullie ze gewoon hebben LATEN onderduiken en dat maakt een wezenlijk verschil!

  Like

  • M. zegt:

   Het is overal hetzelfde verhaaltje en de getallen van de gelulzoekers die ze zogenaamd kwijt zijn geraakt zijn vele malen hoger dan dat men de bevolkingen voor liegt.

   Like

 5. sabine zegt:

  En die uitgeprocedeerde asielzoeker krijgt geen geld, en mensen die 3 dagen niet hebben gegeten zijn levensgevaarlijk ! Die steken jouw een mes tussen je ribben als je s avonds je hond uit loopt te laten voor 15 euro in de portemonnee. Of lopen in te breken , fietsen te jatten, overvallen te plegen en zo word het hier steeds onveiliger. KLOTE EU ! !

  Like

  • boorzalf zegt:

   Met pluto in de buurt krijgen ze daar de kans niet voor, die beesten hebben dat gelijk door.

   Like

   • M. zegt:

    Daarom houdt dat volk ook niet van honden. De honden trappen niet in hun schijnheilige gedrag die kijken daar dwars doorheen. Mensen met een slecht geweten houden per definitie niet van honden.

    Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  ‘Naar huis vertrokken’ kun je wel vergeten. Die smeerlappen blijven hier rondhangen en velen lukt het een status te verkrijgen met levenslange financiele bijstand. Andere gaan de criminaliteit in, komen een imam tegen en worden terrorist.
  Ik zou zeggen tegen de Finnen : ga eerst eens Helsinki uitkammen en iedere buitenlander aanhouden en vragen om verblijfspapieren.
  Nee, dat is geen etnisch profileren, dat is in het belang van het Finse volk.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  ja hoor ze zijn naar huis gegaan laat me niet lachen, als al die lui niet in Europa zouden lopen leefden die 2 mensen in Turku nog, ook de moeder en zoon die in Zweden in Ikea liepen en doodgestoken werden omdat een asielzoeker kwaad was dat zijn asielverzoek was afgewezen, gewone burgers die niets met die idiote asiel verzoeken te maken hebben, en dat loopt gewoon op straat

  Like

 8. T.Troubadour zegt:

  Waar bemoeit die terroristen en antifa etc.steuner Soros zich mee.?Kom in verzet tegen het globalisme.Wanneer gaan de ogen van het overgrote gedeelte van het klootjesvolk eens open???

  Like

 9. M. zegt:

  Iedere burger met geld die zou doen wat Soros doet was voor terreur opgepakt geweest. Alleen Putin de enige met verstand wil m zijn kop van zijn romp scheiden.

  Like

 10. Jan zegt:

  Schuimbekkende moslimparasieten trekken naar Zweden want in Finland worden hun eisen niet ingewilligd

  nog even een eigenopname op 00:30 om het zieligheidsgehalte te laten zien aan de simpele Zweden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s