De slaapwagenkanselier

Screenshot_119

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat de CDU met Merkel aan het Duitse volk als verkiezingscampagne aanbiedt, is aan brutaliteit en arrogantie nauwelijks te overtreffen. Door de grondwet te breken, heeft de huidige bondskanselier ervoor gezorgd dat begrippen als binnenlandse veiligheid en sociale vrede steeds meer als achterhaald beschouwd worden. De mensen lijken gewend te raken aan betonnen versperringen en zwaar bewapende politieagenten bij volksfeesten in de provincie. Bij het stadsfeest in Chemnitz dit weekend blokkeren bijvoorbeeld met zand gevulde grote containers relevante toegangen. Natuurlijk kwam het desondanks tot de inmiddels gebruikelijke overvallen.

PI News (2)

Maar niet alleen de invasie houdt de burgers bezig, het gaat in Duitsland om ouderdoms- en kinderarmoede. Het gaat om precaire banen en de gevolgen van de zogenaamde globalisering. Het gaat om de betrekkingen met de VS, met Rusland en Israël. Het gaat om het aanzien van ons vaderland in Europa en de wereld. Het gaat om rechtszekerheid voor iedere Duitse burger en om vertrouwen in de rechtsstaat. Het gaat om vrijheid en zelfbeschikking!

En Merkel?

De zichtbaar opgebruikt overkomende voormalige secretaresse van de FDJ wordt kriskras door de hele republiek gereden – van marktplein tot marktplein. Overal – in het oosten en het westen – wordt de doodgraver van het Duitse volk uitgefloten en opgeroepen op te rotten. Dat bekommert haar echter niet in het minst; overal herhaalt ze dezelfde platitudes en lege woorden, zonder in te gaan op de zorgen en gevoeligheden van de burgers. Je zou ook een nagemaakte sprekende pop door het land kunnen sturen, nauwelijks iemand zou het verschil merken. Maar dat maakt de CDU allemaal niets uit: het zal weer voldoende blijken te zijn voor het slaaptablet uit de Uckermark. Eigenlijk onbegrijpelijk!

Dat weet men natuurlijk ook in het Adenauer-huis en daarom werden er ongeveer voor de “verkiezingscampagne” ongeveer € 60 miljoen beschikbaar gesteld (ter vergelijking: AfD € 2 miljoen). Dit exorbitant grote bedrag wordt ervoor gebruikt om externe reclamebureaus campagne te laten voeren. Welk lid van de CDU hangt er ook vrijwillig Merkel-affiches op in het zuiden en oosten van Duitsland? De schrijver ziet in ieder geval alleen maar affiches van lokale politici hier in de donkere Duitse provincie.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De slaapwagenkanselier

 1. Rensk. zegt:

  Een psychopaat (een merkel) heeft schijt aan alles. Dat uitgefloten worden deert haar niet. Ze voelt immers niets.Gezegde van DR Hare: had ik maar even al was het maar 1 uur de hersens van een psychopaat om even rust te krijgen en niets te voelen.

  Liked by 3 people

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat dat mens dagelijks een grote hoeveelheid drugs tot zich neemt.
   Een doorgewinterde junk heeft ook geen gevoel meer voor zijn of haar omgeving.
   En daar kan je tegenaan lullen wat je wilt, maar daar dringt ook niets meer door.

   Liked by 1 persoon

   • Ivan Chapka zegt:

    En niet alleen drugs junkies BertG., maar ook alcohol junks, zeker die verslaafden die 24/7 lazerus zijn. Heb hier helaas als Horeca ondernemer veel mee te maken gehad.

    Like

 2. Jean zegt:

  Dat monster moet opgesloten worden willen we Europa nog enigszins kunnen redden, er is al verschrikkelijk veel schade aangericht door dat monster en door die EU monsters maar wij zijn met ± 500.000.000 Europeanen en wij laten ons niet dicteren door dictators, die dictators resp. monsters horen op het schavot te staan met dat touwtje om hun nek met een stoeltje met 3 poten onder hun voeten waarvan een pootje wat korter is dan de 2 overige….

  Liked by 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Jean:

   “…wij laten ons niet dicteren door dictators…”

   Flink gesproken, Jean, maar de realiteit is anders. We laten ons namelijk WEL dicteren door dictators. En we kunnen het resultaat dagelijks met eigen ogen waarnemen.
   We zitten nu weer af te wachten wat onze lachende crypto-homo voor kabinet uit de hoge hoed tovert. In elk geval iets waar niemand achter staat, behalve de Eurofiele Merkel-adepten. De dictatuur IS al gevestigd, we weten het en we doen er niets aan…
   Ferme jongens, stoere knapen… Yeah right!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Liked by 1 persoon

 3. semper fi zegt:

  Ze moeten voor die oranjezieke mensen en de opvreters in de glazen kots ook een enorme berg beton plaatsen! Scheelt weer wat geld om het AZC wat meer op te fleuren!
  Denk ik!!!Als die z.g. extremisten een vuist maken willen moeten zij niet de gewone man aanvallen maar??ja u hoort het kwartje vallen?/juist die bedoelde ik!
  Als voorbeeld viel er een doorgedraaide nederlander,ja die zijn er!! een bus aan met een dinky toy,met burger slachtoffers enz ,Hare majo kuchte en sommeerde door te rijden !(zo erreg,maxi sloeg haar hand voor haar ogen)wat een grafreacties des volks!!

  Aversie jegens bepaalde mensen zijn niet aangeboren maar door levens ervaring!
  LEVE DE REPUBLIEK al ziet men dat dit ook niet zaligmakend is,ergo kostenplaatjes zijn bizar,en dan komt het ,DOOR BEVEILIGING van de omhoog gevallen veelvraat grobbekuikens,,,,,,,,,
  Was ik maar TIA TOVENAAR en flots ALLES IS WEG!!
  mooie zondag

  Like

 4. ReneKampers zegt:

  Die foto met een in gedachten verzonken Merkel schijnt zich af te vragen ” Op welke manier kan ik
  een Mutti worden van nog een paar honderdduizend arme fluchtelingen

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Die Duitsers zijn in wezen weggezakt als een volk van imbecielen dat zij dit allemaal kritiekloos blijven accepteren en Merkel wederom herkozen wordt 24 september a.s.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, maar als alles gaat, zoals de auteur verhaalt,waarom STEMMEN er dan steeds weer genoeg mensen op de CDU?
  Natuurlijk weet ik wel, dat ongeveer dezelfde vraag over het Nederlandse kiesgedrag kan worden gesteld, maar hier speelt er toch ook nog mee, dat politiek Nederland nog steeds iets meer verdeeld is dan Duitsland:
  Het is niet zo, dat heel Nederland massaal op Rutte stemt. Eerder nog is het zo, dat het sterke punt hierin gelegen is, dat geen enkele partij met de PVV wil regeren; dat is werkelijk het enige, wat ze -bijna- allemaal met elkaar gemeen hebben.
  Was dat Cordon Sanitaire er niet, dan zat de VVD, naar ik inschat, toch wel wat minder vast in het zadel dan de CDU in Duitsland.
  En dat, terwijl Merkel overal wordt uitgejouwd en uitgefloten? Onwezenlijk!

  Like

 7. Cynicus zegt:

  Merkel is de DDR punt.

  Like

 8. Ivanneau zegt:

  Wacht maar eens af tot ze gekozen is. Ze zal de sluizen niet alleen wagenwijd openzetten maar ze compleet verwijderen. Zij en Macron zullen alles in het werk stellen om de autochtone bevolking uit te wissen.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  de doodgraver van het Duitse volk, goede zin, dat uitfluiten en oprotten zal wel overdreven zijn
  en ze kiezen weer massaal voor deze krankzinnige, en Semper fi, ik begrijp niets van uw reactie

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Adolfine Merkel is alleen met zware kalmeringsmiddelen nog op de been te houden.

  Like

 11. De zwaar gestoorde Merkel wil moslims inzetten als vrachtwagenchauffeur………Kunnen ze nog meer mensen doodrijden.
  http://www.transport-online.nl/site/74882/merkel-wil-vluchtelingen-inzetten-als-vrachtwagenchauffeur/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s