Keulen: Identitaire Beweging hangt groot spandoek op aan WDR-omroepgebouw

Screenshot_136

“De laster is snel en de waarheid is langzaam.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag gaf de Identitaire Beweging een statement af tegen de linkse propagandaverslaggeving van de publiekrechtelijke zenders door in Keulen een groot spandoek op te hangen aan het WDR-omroepgebouw aan de Wallrafplatz. “De laster is snel en de waarheid is langzaam”, stond er op het spandoek. Volgens de Identitaire Beweging werd een van de actievoerders opgepakt door de politie.

PI News (2)

De Identitaire Beweging over de actie:

Hiermee geven we een signaal af tegen de soort berichtgeving van de publiekrechtelijk omroepen in het algemeen en de WDR in het bijzonder.

De publiekrechtelijke omroepen, die door de burgers van dit land gedwongen gefinancierd worden, komen noch hun ontwikkelingsopdracht noch hun plicht tot een objectieve en onafhankelijke berichtgeving na. Veelmeer gaan de veelal linkse journalisten zich te buiten aan hof-verslaggeving voor de staat en proberen ze het publiek hun politieke wereldbeeld op te dringen, terwijl politiek onaangename feiten, die noodzakelijk zijn voor een objectieve meningsvorming van de bevolking, Gewoon ongenoemd blijven.

De zaak Claudia Zimmermann, het dagenlange stilzwijgen over de massaverkrachtingen op het Centraal Station in Keulen en de documentaire “Uitgekozen en buitengesloten” zijn slechts enkele voorbeelden van enorme missers van de WDR. Uiteindelijk heeft ons natuurlijk ook de propagandistische documentaire “De opkomst van de rechtsen – de Identitairen” gemotiveerd om de aandacht te vestigen op de wantoestanden.

Word jij ook actief!

Eens temeer een spectaculaire en geweldloze actie van de jonge patriotten.

Screenshot_137

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", burgermoed, Censuur, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Keulen: Identitaire Beweging hangt groot spandoek op aan WDR-omroepgebouw

 1. prima actie van dappere waarheidsvinders

  Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  Waar blijven de spandoeken bij de nederlandse linkse leugens zender ?

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  De zaak Claudia Zimmermann:

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Het volk komt in verzet tegen de leugenpers van de politieke elite.
  Beter hadden ze het meteen tot de grond toe afgebrand!

  Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Waar blijft Nederland ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Petra de Geus zegt:

  Goede actie!

  Geliked door 1 persoon

 7. Johande derde zegt:

  In de jaren 80 werkt ik bij de Hoogovens en er werd veel geklaagt over Nederland, vertelde dan ook altijd waarom donderstraal je niet op naar je eigen pokkeland.
  Met de jaren zie ik hoe de meeste Nederlanders zijn geworden, totaal geen nationalistische trots (voorbeeld internationale voetbalwedstrijden geen respect voor het volkslied) alsof je er voor moest schamen. Het volkslied of je het mooi vind of niet het staat ergens voor, maar ohwee die gevoelens mag je niet hebben want dan beledigd je de “asielzoekers” de Nederlanders moeten hun trotsgevoel ondergeschikt maken aan het buitenlandse en nu steeds meer binnenlandse tuig dat wars is van intregratie en zij willen dat wij ons moeten aanpassen.
  Ik vertel dit ook op mijn werk helaas kunnen zij niet zeggen dat ik een racist ben, ik ben namelijk een kleurling voorouders zijn Molukkers we zijn verraden door de Nederlanders terwijl wij gebloed hebben voor hun. JULLIE GEVEN JE EIGEN IDENTITEIT OP VOOR BUITENLANDERS JULLIE VERDIENEN HET OM TE WORDEN OVERHEERST.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s