Voormalige ISIS-gevangene: “Terroristen zijn midden onder ons”

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Talrijke terroristen hebben in Syrië en Irak voor de “Islamitische Staat” (ISIS) gemarteld en gemoord. Volgens een melding van het Duitse persbureau dpa waarschuwt een voormalige gevangene van ISIS dat veel van deze daders nu in Duitsland zouden leven.

PI News (2)

Negen maanden bevond Masoud Aqil (foto) zich in Syrië in de macht van de terreurmilitie “Islamitische Staat”. De ISIS-terroristen martelden en vernederden de journalist. Ze sleepten hem van de ene kerker naar de andere. De jonge Koerd moest pijn lijden en onbeschrijflijke wreedheden mee aanzien, voordat hij in september 2015 bij een ruil van gevangenen vrijkwam.

Nu woont de 24-jarige met zijn moeder in Duitsland – een land, waarvan hij zegt dat zijn bevolking in de omgang met het gevaar door binnen gesijpelde terroristen verbazingwekkend naïef zou zijn. Om hen wakker te schudden, heeft de vluchteling nu met behulp van de Duitse journalist een boek geschreven. Het heet: “Midden onder ons. Hoe ik ontsnapte aan de martelingen van de ISIS en hij mij in Duitsland inhaalde”.

De Engelse aantekeningen voor het boek heb ik in 2016 gemaakt, zegt Arqil. Z´n gezicht betrekt. Destijds woonde de Syriër nog in een vluchtelingencentrum. Hij zegt dat men hem daar niet goed behandeld zou hebben, er was geen enkele privésfeer. Aqil heeft inmiddels een baan en een woning gevonden.

De jonge man met de dikke zwarte bril wil eigenlijk niet klagen. Hij wil ook, ondanks de geleden kwellingen in gevangenschap, niet dat men in hem in de eerste plaats een slachtoffer ziet. Hij wil tegen ISIS vechten, hier in Duitsland. Door de mensen te informeren en de autoriteiten in te lichten als hem weer eens iemand opvalt die op de sociale media tot geweld tegen “ongelovigen” oproept of pocht op gruweldaden, die hij in Syrië of Irak gepleegd zou hebben.

“Dat zijn niet zulke  slimme types”

Aqil lacht als hij omschrijft dat enkele van de vermoedelijke terroristen en oorlogsmisdadigers hun Facebook-pagina versieren met de ISIS-vlag en eveneens een plaats in Duitsland aangeven waar ze zich bevinden. Hij zegt: “Dat zijn niet zulke slimme types.” Uit zijn tijd in gevangenschap weet hij: “Meer dan de helft van de terroristen die in Syrië of Irak vechten, zijn buitenlanders. Wat betreft de Syriërs hebben zich vooral de onontwikkelde mensen, de armen en de dorpsbewoners zich bij deze groepering aangesloten.”

Hij adviseert de Duitse autoriteiten om de identiteit van de asielzoekers nauwkeurig te controleren. Hij zegt dat men “niet alle verdachten in één pot zou moeten gooien”. Maar als iemand zonder papieren zou aankomen, zou twijfel altijd op zijn plaats zijn. De verklaring dat iemand zijn paspoort, persoonsbewijs of andere documenten “op de vlucht kwijtgeraakt” zou zijn, zou in sommige gevallen wel kunnen kloppen, zegt hij. Vaak echter zou dit een smoes zijn om de ware identiteit te verbergen – bijvoorbeeld met de bedoeling voordeel te halen uit de asielprocedure.

Zoveel “bedreigers” als nooit tevoren

Toen enkele weken geleden het rapport van de binnenlandse veiligheidsdienst voor het jaar 2016 werd gepresenteerd, zei de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), dat er met 680 stuks nog nooit zoveel “bedreigers” waren. Hen wordt op ieder moment een aanslag toevertrouwd. De president van de binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, zei dat er tot nu toe 930 “islamisten” naar het oorlogsgebied van de terreurmilitie “Islamitische Staat” in Syrië en Irak zouden zijn gereid. […]

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Voormalige ISIS-gevangene: “Terroristen zijn midden onder ons”

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  De intenties van de man zullen waarschijnlijk wel goed zijn, de vraag is alleen als hij de waarheid komt vertellen op welk moment zal het gedemoniseer beginnen vanuit de msm. want de waarheid mag nou eenmaal niet aan het licht komen.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Nou ja zeg!
  En deze mevrouw zei nog:

  D66 – Judith Sargentini ✔ @judithineuropa
  Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie.

  Like

  • Marian zegt:

   Waarom zouden zij met bootjes meekomen als alle grenzen wijd open staan met het bord WELKOM erboven?

   Like

  • abouneenee zegt:

   We zullen zien of de Groenlinks-struisvogel nog zulke praatjes heeft als een paar haatbaarden de volgende aanslag in een Europese stad plegen. Uit pure angst voor terroristen spreekt deze mevrouw met een universitaire titel met meel in de mond over het ontbreken van bewijs om de testosteronbommen maar te plezieren, terwijl zelfs Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid Dick Schoof het volgende stelde:

   Er zijn wel degelijk terroristen meegekomen in de vluchtelingenstroom van vorig jaar.
   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2117069-terroristen-komen-mee-met-vluchtelingen.html

   Meer over Judith: http://www.parlement.com/id/vi2fckizoxz4/j_judith_sargentini
   (de tweet komt trouwens uit mei 2015)

   Trouwens deden de volgende personen het de stelling van de coördinator ook af als hysterie:
   Leo Lucassen – hoogleraar migratiegeschiedenis
   Jean-Claude Juncker – voorzitter EC
   Rob van Lind – directeur IND

   Zo zien we dat mensen met een titel of positie van naam en faam die kunnen gebruiken om de boel te misleiden. Anderen met een titel of positie met aanzien moeten daar aanstoot aan nemen, tenzij ook zij graag zien dat hun verworvenheden gedecimeerd worden. Alle westerse mensen verliezen dankzij de Judiths van deze wereld hun verworvenheden aan geïmporteerde agressors.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Voormalige ISIS-gevangene: “Terroristen zijn midden onder ons”

  Nou moet je ons eens iets vertellen dat we nog niet weten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Hij zegt: “Dat zijn niet zulke slimme types.”

  Lijkt me evident als je in die 72 maagden geloofd. Maar toch!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Hij zegt dat men “niet alle verdachten in één pot zou moeten gooien”.

  Zou ik wel doen, met of zonder papieren.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  ….Duitsland – een land, waarvan hij zegt dat zijn bevolking in de omgang met het gevaar door binnen gesijpelde terroristen verbazingwekkend naïef zou zijn….Zo naief zelfs, dat de overgrote meerderheid der Duitsers alweer voor 4 jaar de macht aan Merkel gaat geven. Terwijl iedere Duitser toch moet weten dat een stem op haar de totale ondergang van Duitsland betekent.
  Maar ja, Duitsers he ! Zulke naïevelingen vind je nergens op de aardkloot. Ja, in Zweden misschien. Laat ze maar naar de kloten gaan als ze dat dan perse willen, net zoals Frankrijk, Engeland en Zweden. Door al deze steeds sterker wordende negatieve ontwikkelingen zal Nederland ook niet gespaard blijven door de oprukkende Islam.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Hij heeft een boek geschreven. En wie gaat dat boek lezen? Praktisch niemand dan alleen de mensen, die toch al niet meer naief zijn. Meeste Duitsers zijn naief. En meeste Nederlanders zijn ook naief. Ik merk het dagelijks om me heen. Men denkt dat het gezapige leventje nooit af zal lopen en begrijpen ook niet dat er alleen vrede is als men voorbereid is op oorlog. En het westerse volk is totaal niet voorbereid op oorlog. Komt niet eens in ze op. De schrik zal groot zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Dit zijn gewetenloze moordenaars.
  Lokaliseren en uit de samenleving verwijderen, het liefst voorgoed.

  Like

 9. fleckie zegt:

  …..BDS…….’…BERLIJN…..OP…..ZWARTE…..LIJST.’……..NW. ISR. WEEKBLAD.. 1.9.2017…………
  Het Simon Wiesenthal Center overweegt de Berlijnse burgemeester ..Michael Muller op de top-tien van…’ergste anti-Israelische en antisemitische gevallen’ van dit jaar te zetten. …HONDERDEN
  ..HEZBOLLAH-FANS die door de stad marcheren en roepen dat Israel weg moet,publiekelijk geldinzamelen voor de Palestijnse terreurorganisatie PFL.P. een evenement met SHOA- overlevenden verstoren: het..KAN..in BERLIJN…Muller zelf zwijgt in alle talen,ook over de meest recente ..boycotactie van .diverse..Arabische..en..Britse bands die zich terugtrokken uit het Berlijnse POP-KULTUR-muziekfestival nadat de Israelische ambassade daar maar liefst ..500 euroaan had gedoneerd. De burgemeesters van Frankfurt en..Munchen..treden wel op tegen..BDS:… deze steden bieden geen ondersteuning aan Israel-boycotactivisyen.<<<<<<<<<<

  Like

  • Harry zegt:

   Dat ze dergelijk gevaarlijk tuig toch in leven laten …………………….
   Zelfs als die terroristen bepakt en bezakt , in hun gevechtskleding , isis vlag om hun nek ,
   met een Kalashnikov in de aanslag , in een rubberbootje aangetroffen worden , dan is er nog niks aan de hand volgens dergelijke verraderlijke trutten .
   Dan is het omdat de stakkers gewoon geen andere kleding hadden .

   Wat zou het toch verhelderend zijn als dat gekke wijf eens een op een , een of twee uur lang ondervraagd werd door een vent als Karskens ,
   op TV en iedere keer als zij liegt een zweepslag toedienen .
   Ik wil de beul wel zijn in dit geval .
   Daar heb ik best vier weken zere armen voor over .
   Tjonge , wat zou ik meppen !

   Like

  • Elisah zegt:

   In een dwangbuis afvoeren, deze ernstig verwarde persoon.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Judith is zo iemand die bij het ontbreken van hard bewijs pure logica overboord kiepert en gaat dromen over een rechtvaardig Nederland. Nederland is niet rechtvaardig en dat gezweef gaat allerminst helpen om Nederland wel rechtvaardig te maken. Zij stond mooi voor joker toen Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid, midden 2016 stelde dat er wel degelijk terroristen waren meegekomen met de vluchtelingen. Hoeveel bewijs kan je nodig hebben voor je bereid bent de waarheid te aanvaarden?

   Wat wel zal helpen om Nederland rechtvaardiger te maken is het serieus nemen van Wilders. Judith komt op haar sterfbed misschien wel tot de conclusie dat hij gelijk had, maar dan is het waarschijnlijk al te laat.

   Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof beweerde op het hoogtepunt van de tsunami van “vluchtelingen” in 2015 dat er waarschijnlijk geen radicalen/terroristen/jihado’d tussen zaten!! Niet te geloven! Deze vent heb ik toen weggezet als zeer incapable!! Elke Jan Doedel voelde instinctief aan dat hier veel TUIG tussen zat. Later kwam hij hier op terug. Wat een Kluns!!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Is jaren geleden al op film gezet door uitheemse Amerikaanse.
  Ff pissuh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s