FOTOSHOPPER Hiddema . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER Hiddema . . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, prachtig.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Is mij iets ontgaan?

  Like

 3. Helena zegt:

  Dank Jan, hier kunnen we in ieder geval nog om lachen, daar sta je dan Hiddema ouwe snoeper 🙂 schaam je!

  Like

 4. Johanna zegt:

  Wie is in God’s naam dat meisje die daar zomaar even ten toon gesteld wordt, kunt u haar gezicht in elk geval sencureren? hoe pijnlijk voor haar.

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Met deze fotoshopper wordt Hiddema onrecht aangedaan.
  Je moet het stuk helemaal lezen om precies te begrijpen wat Hiddema nou precies bedoelt. De integratie van Spanjaarden, Italianen, etc. kon slagen omdat deze met Nederlandse meisjes gingen trouwen en niet een bruid uit hun herkomstland hier naartoe haalden. Dit is wat Hiddema beoogde met ‘integratie tussen de lakens’. Maar hij zegt er ook bij dat dit met Marokkanen (eigenlijk met geeneen moslim) NOOIT zal lukken, omdat de islamitische ideologie de moslims gevangen houdt. Ik kan dan ook niets racistisch in de woorden van Hiddema vinden. Wel vind ik de kop van dit stuk, zoals die ook op Teletekst is verschenen, tendentieus en op geen enkele wijze rechtdoen aan de opvattingen van Hiddema. Ik ben een PVV’er, maar heb wel een zwak voor Hiddema en Baudet. Wat zou het mooi zijn als deze partijen samen groot worden!!!

  Geliked door 2 people

 6. Wachteres zegt:

  Hiddema is niet de enige: Schäuble stimuleerde ons ook al om ons te vermengen:

  http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

  Nu moeten, zegt de machtigste man van Europa, alle muren vallen die het oude Europa nog scheiden van Europa met het Midden Oosten en Afrika. De oude schotten moeten weg!

  Want, zegt de oude man met het moderne hart:

  “Het zijn de schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.”

  Inteelt. Diversiteit. Demografische, biologische termen.

  Die termen zijn niet zomaar gekozen. Een van de architecten achter het binnenhalen van meer dan een miljoen moslims naar Duitsland binnen een jaar heeft de verdwijning van het Duitse volk op het oog. Duitsers moet zich niet meer onder elkaar voortplanten. Dat is inteelt. Er is nieuw, vers moslimbloed nodig. Waar Schauble mee bezig is, is een ontzagwekkend eugenetisch programma om het omgekeerde te bereiken wat Hitler wilde bereiken: De vernietiging van het Duitse ras.

  Griezelig dat Hiddema en Schäuble dezelfde waanzinnige ideeën hebben.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  ‘Denk’, 100en mosketen en alle mosselellende hebben we over onszelf afgeroepen!! Decennia van wegkijken, negeren, desinteresse etc. hebben hiervoor gezorgd! Wat Hid zegt, klopt gewoon. En al die onnozele Hollanders noem ik ook mannetje/vrouwtje DebielPlus!

  Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Ja, zo triest kan het zijn.

  Like

 9. linda texel zegt:

  Vermengen is in de Islam is alleen mogelijk als de man Islamitisch is en de vrouw een ongelovige/ander geloof. Het is absoluut verboden voor een Islamitische vrouw om een ongelovige man te huwen ( hier staat de doodstraf op) . Kinderen uit een huwelijk Islamitische man x ongelovige vrouw zijn automatisch islamiet. Dus wat dhr Hiddema zegt is de sneltrein naar de totale islamisering van nederland. En het laat zien dat dhr Hiddema eerst maar eens de koran en de hadith moet gaan lezen eer hij nog eens wat roept.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Was Harry Mens ook op het feest?
  Doet ook in crematoria.

  Like

  • Republikein zegt:

   Alles kan hier.
   Harry Mens legt uit waarom zijn crematorium zo fantastisch is

   Misschien is het u ontgaan dat Harry Mens, vastgoedmakelaar, vader van heel veel dochters en presentator van het gerenommeerde programma Business Class een nieuw crematorium heeft geopend. Dat kondigde hij aan in 2014, maar in september is de oude bollenschuur in Lisse dan echt omgebouwd tot crematorium ‘Duin & Bollenstreek’. De Telegraaf liet zich rondleiden door Mens, die er net als zijn schoonzoon Michiel Mol €1 miljoen in investeerde. Maar wat krijgt men daar voor terug? De beste uitspraken van Mens op een rijtje.

   – Er zijn twee ovens (‘Het is hier twee onder een kap’) waarvan één speciaal voor zware mensen. Mens: ‘Gemiddeld duurt een verbranding 75 minuten, afhankelijk van het gewicht.’

   Een zwarte gaat langer mee.
   http://daskapital.nl/2016/08/het_crematorium_van_harry_mens.html

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s