Folder “Veilige grenzen voor een veilige toekomst” groot succes

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe folder “Veilige grenzen voor een veilige toekomst” van het initiatief “Burgerrecht Directe Democratie” en zijn voorzitter Beatrix von Storch (AfD) is een groot succes. In de eerste weken werden er al meer dan 100.000 van verstuurd.

Die Freie Welt

Met de nieuwe folder “Veilige grenzen voor een veilige toekomst” laat het initiatief “Burgerrecht Directe Democratie” de gevaren van de ongecontroleerde massa-immigratie zien.

De regering-Merkel heef tin 2015 de grenzen wijd opengezet voor migranten. Een fatale fout. Daar worden nu zinvolle oplossingsbeginselen tegenover gezet. Het mag niet worden toegestaan dat een soortgelijke massale exodus zich nogmaals herhaalt en Duitsland laat ontsporen.

De folder informeert:

 • “Waarom zijn veilige grenzen belangrijk?”
 • “Waarom zijn ongecontroleerde grenzen inhumaan?”
 • “Hoe ziet een politiek van veilige grenzen eruit?”

Alleen al in de eerste weken na de verschijning van deze nieuwe folder werden er al meer dan 100.000 van verstuurd. Dit succes laat duidelijk zien hoe groot de behoefte aan informatiemateriaal over dit thema is. De burgers zien dagelijks met hun eigen ogen waartoe Merkel´s politiek van open deuren toe geleid heeft: radicaalislamitische terreurdaden, geweld tegen andersdenkenden en randgroepen, de voortschrijdende islamisering van onze samenleving evenals de grote belasting van onze sociale stelsels door armoedemigranten.

Duitsland moet weer een veilig land worden en een land dat het waard is om in te leven. Veelomvattende voorlichting over het thema “veilige grenzen” is daarom meer dan ooit noodzakelijk.

De nieuwe folder “Veilige grenzen voor een veilige toekomst” kan hier besteld worden:

www.buergerrecht-direkte-demokratie.de

Of u kunt de folder hier downloaden als PDF en printen:

www.buergerrecht-direkte-demokratie.de

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Folder “Veilige grenzen voor een veilige toekomst” groot succes

 1. guusvelraeds zegt:

  De Folder zojuist bekeken. Iets dergelijks zou ook de PVV moeten doen. De PVV kampt echter met chronisch tekort aan financiële middelen. Zeer gelikte folder en heel realistisch en nergens opgeklopt. Ik vermoed dat achter de AFD grotere geldschieters zitten die zorgen hebben om de Duitse cultuur en die de teloorgang in de grote steden steeds pregnanter zien worden. Steeds meer Duitse intellectuelen bekennen zich open tot de AFD. De verkiezingen konden voor de AFD wel eens een verrassende uitslag hebben in positieve zin.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Wat zijn intellectuelen.
   Mensen die wat langer op school hun tijd door gebracht hebben dan jij?
   Ben je dan bij voorbaat slimmer, of meer gespecialiseerd in 1 of meerdere onderwerpen.
   Ben jij dan dommer of zo, ik denk het niet.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Laten we het hopen. Grenzen stellen is normaal in een samenleving. Je doet het bij je kinderen,. Je doet het bij de hond en je doet het bij je land. Dieren doen het zelf ook, want het is een natuurlijk iets.

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Een goed initiatief van het AfD. Dit verdient navolging in alle EU-lidstaten!

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  PVV-voorman Geert Wilders wil Nederland zo onaantrekkelijk mogelijk maken voor moslims.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29268997/___Islam_is_geen_religie___.html

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   Ik kan me volledig vinden in wat Geert Wilders in het interview zegt. Het is de waarheid. Ik ergerde me wel aan sommige vragen die gesteld worden. Strikvragen daar houd ik niet van.

   Like

 5. Zou Rutte het willen lezen?

  Like

 6. Een revolutie krijgen we niet voor elkaar want die wordt altijd door de concurrent van de zittende macht georganiseerd en gefinancierd. Een eenvoudige opstand zou je wel kunnen verwachten maar zelfs dat is te zwaar voor dit volk. Ze maken daarvoor in de plaats een boze tekening, zxetten een kruisje op een petitie of gaan folderen. Trek ook nog even zo’n leuk hesje aan, toter op een fluitje en zet een kuttenmuts op je kop, stelletje mutsen. De Poederpruiken hoeven niet naar Bassie en Adriaan te kijken die lachen al genoeg als ze jullie zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s