Het greintje bewijs van Sargentini

Screenshot_30

(Door: Nausicaa Marbe)

Omdat het Europese Parlement meer professionaliteit aan de dag moet leggen, is onlangs Judith Sargentini benoemd als lid van de nieuwe Commissie Terrorismebestrijding van het Europese Parlement. U weet wel, de GroenLinks-politica die in 2015 twitterde dat er ’geen greintje bewijs’ was dat zich tussen de vluchtelingen uit Syrië terroristen zouden bevinden. Die gedachte was, zo wist ze, ’hysterie’. De werkelijkheid door een ideologisch vertekenende bril bekijken en waarschijnlijke ontwikkelingen afdoen als geestesziekte, maakt je kennelijk expert terrorismebestrijding.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europees Parlement, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het greintje bewijs van Sargentini

  1. leefbarbaar zegt:

    Het Vierde Rijk lijkt even misdadig als het Derde Rijk. Nexit, waarom wachten tot we blut zijn of hier een metro ontploft?

    Geliked door 1 persoon

    • Rensk. zegt:

      Ik denk dat als dat Vierde Rijk tot stand komt vele malen schadelijker zal zijn. Het is net als slachtoffers van geweld: fysiek geweld daar komen mensen sneller overheen dan psychisch geweld zoals indoctrinatie/misleiding en manipulatie. In dit geval is het een heel continent. Kijk naar Rusland. Nog steeds zijn de gevolgen van het Sovjet Regime bij grote delen van de bevolking onder de oppervlakte aanwezig en soms voor buitenstaanders merkbaar. Alsmede in delen van het Oost-blok.

      Like

    • abouneenee zegt:

      Waarom verwacht je dat het wachten dáár zal ophouden? De pogingen terroristische aanslagen als normaal voor te stellen zijn niet van de lucht. En blut zijn houdt ook niets meer in, tenzij je een burger bent, dan kan je alles kwijt raken. Kijk naar Amerika met een schuld van 20,2 triljard. Die zijn al even failliet en het leven gaat gewoon door, schuldeisers blijven gewoon lenen tegen een rente van 1%. Om deze reden zal de door Draghi uitgesproken wens om tot 2% rente te komen ook niet lukken: de Amerikaanse overheid kan de rente niet betalen… Overal worden mensen als Bernard Madoff opgepakt en vervolgd en in zijn geval heeft hij 150 jaar gevangenisstraf gekregen, terwijl overheden direct met het geld van hun burgers onverantwoord mogen omgaan. Ik snap niet waarom politici geen 150 jaar celstraf moeten krijgen wanneer zij met gemeenschapsgeld en de politiek doet ook niet hard z’n best om het uit te leggen.

      Like

  2. topsporter zegt:

    Er zijn teveel idioten in de politiek aan het werk en zeker namens GroenLinks, een verzameling ongeregeld.

    Geliked door 2 people

  3. John van Antwerpen zegt:

    Nausicaa Marbe, Leon de Winter, Ebru Umar en Afshan Ellian kunnen de eerste 10 jaar om beurten hun zeer verdiende prijzen ophalen.
    Het lezen van zulke columns is mijn mentale espresso. Hier knap ik van op.

    En telkens als ik met hun scherpteanalyses in aanraking kom besef ik ineens weer dat
    een leven naast de verloochelingsaanbidders en multi cul romantici er toch een enigzins
    telkens tijdelijk welbehagen mogelijk is .

    De columns van woensdag en vrijdag in de telegraaf zijn een medicijn voor de mens die geen
    bewoner is van de planeet weg kijken.

    Ej Bron ga zo voort….

    Geliked door 1 persoon

  4. Rensk. zegt:

    Het is een ongelofelijke stomme, achterlijke valse trut. Zacht gezegd. En weer dat bleke ongezonde uiterlijk. Zou zo een zus kunnen zijn van Volkert van der Graaf. Overigens is dat de norm bij narcisten. Anderen etiketten opplakken van hysterie opplakken en het zelf zijn. Kijk maar bij de politietop. Een integer mens een etiket opplakken van psychisch gestoord, om zelf verschoond te blijven van enige aantijging en op die manier de klokkenluidster er uit te knikkeren. Ze doen niet anders dan dat en Sargentinie doet er net zo hard aan mee. We hebben in heel West Europa een groep narcisten aan de top. Narcisten herkennen elkaar en kunnen zolang ze een gezamenlijk doel hebben uitstekend samenwerken. Totdat dat doel gehaald is dan gaan ze elkaar naar het leven staan. Ik hoop dat ze niet zover komen tot dat laatste, want dan zijn wij met zn allen allang de klos..

    Geliked door 1 persoon

  5. Claudia M. zegt:

    Q; “Vol afschuw en ongeloof op het gezicht stond ze Deutsche Welle te woord over Orban. Ze zei het echt: hij kan hulp krijgen. ’Want er zijn een heleboel landen in Europa die de nodige ervaring hebben met het integreren van mensen in de samenleving, ook als die niet het christelijke geloof aanhangen.’”

    Nou en of…, daar plukken we iedere dag weer, meer en meer de wrange vruchten van!

    Dat mens heeft zelf hulp nodig! Verder vind ik deze, zo onvoorstelbare stompzinnigheid, niet de moeite waard om op te reageren!

    Hopelijk komen vele Nederlanders nog eens tot bezinning en gaan voor die partijen kiezen, die voor ons, voor Nederland kiezen, anders voorzie ik niet veel goeds…

    Like

  6. Sabeltant zegt:

    Wat moeten ze nu met dit wijf?
    Links leert helemaal niks van het verleden.
    Ze blijven maar hopen dat als ze de islam alle ruimte geven het uiteindelijk wel goed zal komen.
    Je kunt islamitische terreur -altijd uitgevoerd door islamitische moslims- niet bestrijden met mensen die alles op alles zetten om te bewijzen dat het niets met de islam te maken heeft.
    Wat is er mis met het gezonde verstand van die mensen in Brussel?
    Hoe moeten wij nog geloven dat ze het beste met ons voor hebben als ze zulke domme beslissingen nemen?

    Wat zit er verkeerd in de linkse koppen?

    Like

  7. kampersrene zegt:

    Judith Sargentini …een naam om te onthouden en te plaatsen in de gallerij van de geestelijk verminkten…In Belgie hebben wij ook zoiets rondlopen , politieker en prof van een grote universiteit . Hij beweerde dat ge meer kans maakt om door een dolgeworden kieken vertrappeld te worden dan gedood door een I-“SS”-er zijn naam Rik Coolsaet

    Like

  8. Jan zegt:

    Politie van Londen arresteert ‘vluchtelingen’ uit Irak en Syrië die verantwoordelijk zijn voor de recente aanslag in de metro

    #LondonTube attack suspect identified as Syrian refugee Yahyah Farroukh https://t.co/6DzIbPfyxN pic.twitter.com/tm7ZxchVa4
    — Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng) September 18, 2017

    2 people have now been arrested over the London tube terror attack
    18 yr old refugee from Iraq
    21 yr old refugee from Syria Yahyah Farroukh
    — PeterSweden (@PeterSweden7) September 17, 2017

    De politie was zoals bekend is totaal waardeloos: Both of the men were foster children at the same home. Police had visited the house a number of times over the past several weeks.

    May heeft bloed aan haar handen, net als Merkel, Hollande, Rutte en de gehele politieke maffia

    Like

Plaats een reactie