De nieuwe geboorteslingers van de HEMA . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Weg met ons!", Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op De nieuwe geboorteslingers van de HEMA . . .

 1. Sabeltant zegt:

  En die blauwe zeshoekjes tussen de woorden geven aan dat het een jongetje is?

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Inderdaad.
  De kranzinnige waanzin ten top!!!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  In de vuilnisbak daarmee !

  Liked by 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Walgelijke HEMA!!

  Zwarte Piet is al in de ban gedaan, en rondom het islamitische suikerfeest sloofde de HEMA zich uit om moslims de winkel in te krijgen met de verkoop van halal snoepgoed etc.!

  Nu weer die onnozele ‘genderneutraliteit’.

  Ouders maken vol trots de geboorte van hun ZOON of DOCHTER bekend, maar de HEMA wil geen jongens- en meisjesafdeling meer, want dit nieuwe mens zou ooit wel eens onzijdig kunnen worden…… Tja…., de HEMA richt de blik op de toekomst zullen we maar denken.
  De ouders kunnen ‘gelukkig’ binnenkort bij de HEMA nog wel terecht op de afdeling ‘Kids’ als er kleding gekocht moet worden, als ze überhaupt nog bij de HEMA willen kopen natuurlijk.

  ‘Stakkers’, die lui bij de HEMA. Ze denken dat ze correct zijn, maar het kon hen nog wel eens heel veel klanten gaan kosten.
  Ik ben al geen klant meer sinds die Zwarte Pieten-kwestie.

  Liked by 3 people

 5. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wij, vn de HEMA, maken méér dan worst
  zoals hier mensjes, zonder een geslacht
  dat werd door ’n enkel kind van ons verwacht
  dus wij begrijpen niet waarom u minzaam lacht ?
  .
  wij zorgen als Concern graag voor de mens
  vul zelf maar in, het blijft ons écht om ’t even
  door hier zó eh.onze slinger aan te geven,
  want meer cliëntele blijft onze hartewens !
  .
  al bekruipt u hier wellicht geen fijn gevoel
  en ziet u beelden van eh. verspild badwater
  of klaagt deze onbenoemde baby later…
  tja, dàn misten wij alwéér ons goede doel…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Edgy Veggie zegt:

  Het is te gek voor woorden en het begint de spuigaten uit te lopen; het spastisch rekening houden van instanties/bedrijven/overheden met een minderheid die zich seksistisch bejegend- en/of gediscrimineerd voelt. Een 10-jarig meisje klaagt via Facebook dat de Hema alleen maar onderbroekjes met hartjes verkoopt en prompt maakt de Hema haar kleding voor jongens en meisjes ‘genderneutraal’. Het woord ‘jongen’ en ‘meisje’ verdwijnt van de verpakkingen, want dat is seksistisch. Er is bij de Hema voortaan alleen nog maar een ‘kids’ afdeling in plaats van een jongens- en meisjes afdeling. Dat 10-jarige meisje had natuurlijk ook gewoon een onderbroekkie op de jongensafdeling kunnen kopen als ze dat onderbroekje met hartjes te truttig vond, maar nee; de Hema schikt zich uiteraard naar een minderheid. Dat doet de Hema namelijk wel vaker (zie het ‘voorjaarsfeest’ i.p.v. het paasfeest en het afschaffen van zwarte Piet) en is voor de Hema ook geen enkel punt. Hoeveel meisjes zullen zich nou bij de Hema beklaagd hebben over te meisjesachtige kleding? Tien? Vijftig? Het zijn er hoe dan ook lachwekkend weinig en die minderheid moet zich uiteraard gewoon aanpassen aan de meerderheid. Waar moet het heen met dit land?

  Erwin
  (www.theedgyveggieweb.wordpress.com)

  Liked by 2 people

 7. abouneenee zegt:

  Een hoop beroepszeurders zullen beteuterd kijken als de grote mensen besluiten dat het hele thema van aanspreektitels slechts voor de vorm is en geen inhoud heeft. Maar inderdaad, van de jongens en meisjes die de hele dag achter een bureau zitten in een muf kantoor, zonder iets om handen te hebben, mag je verwachten dat men gaat zeuren over de vorm. En om hun machtshonger te stellen leggen ze hun radicale gedachtengang op aan het volk, dat (hopelijk) in het verweer komt. Vervolgens wordt alles weer teruggedraaid. Borrel, plas, was. Komt het volk niet in het verweer, dan gaat men verder met het verzinnen van zinloze regeltjes die de maatschappij op geen enkele manier dienen.

  Liked by 1 persoon

 8. Astrid zegt:

  Bij de Hema kom ik al jaren niet meer. Gewoon, omdat het een schipperende winkelketen is met matige producten en labels die discriminerend zijn voor de cultuur van de Hollandse burger…

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  In dit land is het een smerige gewoonte geworden dat hele kleine minderheden hun wil opleggen aan de overgrote meerderheid. Dit is het omgekeerde van democratie. Zo lopen er twee miljoen Moslims rond in Nederland, en gezien het voorgaande zal het voor hun een koude kunst zijn Nederland in enkele jaren om te vormen tot een theocratie volgens het Sharia model. Naar het dus blijkt zijn Nederlanders niet trots meer op hun cultuur, en zetten die gelijk een vuilnisbak aan de stoeprand. Dat dit vroeg of laat tot catastrofale toestanden gaat leiden hoeft verder geen betoog !

  Like

  • tippelaar zegt:

   Maxima zei het al: “De nederlander bestaat niet”. Jack Wallage van de pvda zei al jaren geleden: “Nederland is niet van de Nederlanders. Nederland is van iedereen”. Nou zien we het resultaat van tientallen jaren pvda.invloed. Vandaar de “weg met ons”cultuur in nederland. We hebben nederland zelf zo gemaakt zoals het nu is. Mocht u iets anders willen, klim dan op de barricaden en verander nederland. Dit land verandert niet door languit op de bank te blijven liggen.

   Liked by 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Waar mensen zich druk om maken is het meest belachelijke wat je kunt bedenken. Waar ze zich wel druk om moeten maken doen ze niet. Namelijk de invasie van geloofsgekken en parasieten en criminelen, die allemaal op uitnodiging van onze regeringsleiders binnen gehaald worden

  Like

 11. Rookmelder zegt:

  Ziekelijk en waanzin van HEMA-frodieten, wat wordt het volgende ? Een kopvodje met stoere teksten voor een mensje met een piemeltje of een gleufhoedje voor een mensje met een sneetje ?

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Het komt nog zover de de borsten van vrouwen weggehaald moeten worden. De piemels eraf.
  Want stel je voor dat je er mannelijk of vrouwelijk uitziet. Kan echt niet. Waar gaat dit heen.
  Wat een gezwets en gelul. Het kan blijkbaar steeds gekker en gekker.

  Liked by 1 persoon

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Liked by 1 persoon

 14. Cornell zegt:

  Sterkte met de verkoop! ECHT van de pot gerukt HEMA!

  Like

 15. Marian zegt:

  Dit is dank zij Soros.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Hoera een mensje , nu nog afwachten wat het zal worden , een manneke ,een vrouwtje , of een tussenin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s