FOTOSHOPPER

Door:
“Julius”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER

  1. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Treffend. Kom op, Duitse burgers, you get a second chance.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Fact: Hitler respected and supported islam net als de meeste van de huidige politici en de EU.
    Op ze zachts gezegd verdacht !!!!!!!!

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Al weken is de asiel politiek geen groot thema meer op de Duitse TV zenders. Zou dat iets met zondag 24 september te maken hebben?

    Like

  4. Rensk. zegt:

    Vraag me af of de verkiezingen eerlijk verlopen, Net was er een documentaire over Merkel. Er werd door iemand gezegd dat als mensen langer dan zoveel jaar aan de macht zijn het fout afloopt. Als mensen teveel macht krijgen en nemen gaan ze rare dingen doen. Dat is door de hele geschiedenis al zo geweest en zal altijd zo blijven, want mensen leren geen donder van de geschiedenis. Merkel mag dan goed kunnen leren en ze is sluw en keihard, maar ik vind het toch een domme en zeer onaangename vrouw. Als je zo’n ongelofelijk achterlijke domme idiote fout maakt zoals zij heeft gedaan, dan ben je nog dommer dan dom of vuiler dan vuil.

    Like

Plaats een reactie