De realistische katholiek . . .

Screenshot_40

“Als rooms-katholiek christen kan ik niet op partijen stemmen die de komst van leden van een religie naar Duitsland bevorderen, die in alle landen waar ze regeert en meerderheid is christenen, Joden en andersgelovigen juridisch achterstelt, vervolgt, gevangen neemt, vermoordt, vrouwen onderdrukt, kinderen misbruikt, homoseksuelen doodt! Daarom stem ik op de AfD.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Christendom, gezond realisme, Islam, katholieke kerk. Bookmark de permalink .

7 reacties op De realistische katholiek . . .

 1. eliza zegt:

  Christenen zouden minder naar de leider van hun kerk met onrealistische praatjes over immigranten en islam moeten luisteren en meer naar zichzelf en mensen om hun heen.
  Christenen zijn zo vol liefde naar iedereen dat ze vergeten hoe slecht en overheersend die ander/anderen kunnen zijn.
  Het is niet de ander je wang toekeren maar “oog om oog en tand om tand”. Daar leert de ander veel meer van. Kom op voor je familie en voor je land. Wees geen landverrader waar je eeuwig spijt van zult hebben.

  Like

 2. dutchdl zegt:

  Goed zo AFD. Deze ga ik delen op twitter & DutchDL !! GO————> AFD!

  Like

 3. Elisah zegt:

  Dan geven we elkaar een hand, want ik ben ook een realistische Katholiek.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  DE ONREALISTISCHE KATHOLIEK

  Paus Franciscus maakt zich zorgen over de Europese katholieken, die zich verzetten tegen de oncontroleerbare “Immigratie”.

  Paus Franciscus ontving op 22 september 2017 de nationale [ Italiaanse ] bestuurders van pastorale zorg voor migranten, die in Rome waren voor een colloquium van 21 tot 23 september 2017 georganiseerd door de Raad van Europese Episcopale Conferenties.
  “Ik zal mijn bezorgdheid niet verbergen wat betreft de tekenen van onverdraagzaamheid, discriminatie en vreemdelingenhaat die men in verschillende gebieden in Europa meemaakt”, aldus de Paus.
  “Dit is vaak gebaseerd en gemotiveerd door wantrouwen en angst voor de ander, de BUITENLANDER.!”

  De Paus vindt het heel verdrietig dat de katholieke gemeenschappen in Europa hier ook deel van uitmaken.
  “Een gedrag dat gerchtvaardigd wordt door “een vage morele plicht” om de culturele en religieuze identiteit van de autochtonen te behouden”, aldus de Paus.

  De komst van migranten en andere confessies en religies die “vluchtelingen” meebrengen, is vruchtbare grond voor de ontwikkeling van een echte oecumenische en interreligieuze gemeenschap en de moeite waard.”
  */*/*/*/
  Het zal mij niet verbazen als hij binnen afzienbare tijd de “vuile” voeten van Soros, de grote voorstander van volks-omwisseling persoonlijk komt wassen……

  Geliked door 2 people

 5. het zelf waarnemen van de catastrofale gevolge van immigratie is altijd handig, dus niet luisteren naar Paus, ministers, publieke omroep of Timmermans

  Geliked door 1 persoon

 6. tippelaar zegt:

  Realistische rooms-katholieken zien ook wel dat je met bidden en jammeren, de islamvijand niet kan verslaan maar dat je als goede christin je god best een beetje mag helpen. Maak je islamvijand af met alle middelen, inclusief vrouwen en kinderen. Uw christengod heeft daar prima begrip voor. In een oorlog komen de dominee en de pastoor de soldaten gods zegen brengen. In een oorlog is het ook hij of ik. Dat is met de strijd tegen de moslims ook zo. Wij of zij. Als dienstplichtig militair heb ik die vraag gesteld aan zowel de dominee als de aalmoezenier (zo heet zo’n pastoor in het leger) of het met het christen zijn wel te rijmen was dat ik mijn vijand doodde. Dat was volgens hen geen probleem want god zag dat het goed was. Al een groot aantal jaren heb ik de god van de christenen achter me gelaten en maak nu zelf wel uit wat goed of fout is. Met mijn opvatting over de strijd tegen de moslims kan ik heel goed leven en ben daarbij aan niemand verantwoording schuldig. Ik citeer de schrijver Maarten t’ Hart: “Wie god verlaat heeft niets te vrezen.”

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s