VIDEO: Heldhaftige leraar valt Merkel aan voor het oog van de camera: “U bent geen kanselier van het Duitse volk!!!”

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Luistert U van het begin tot het einde naar deze korte video (70 seconden). Hij laat zien: Er zijn Duitsers die de ondergang van hun volk niet zonder meer slikken! Moed en burgermoed zijn in Duitsland niet uitgestorven. Ze leven allebei – en worden sterker met de dag! Dat is zuivere burgermoed. Aan de leraar de hoogste lof en erkenning voor zijn moedige stap Merkel bij één van haar met de gebruikelijke lege woorden doorspekte toespraken in de rede te vallen en haar te wijzen op het wézenlijke in Duitsland:

Michael Mannheimer Blog

Op zijn school werd geen enkel Duits kind ingeschreven.

Dat is een duidelijk symptoom van de politiek der genocide van de kanselier waarover politiek en media zich hullen in stilzwijgen. En: hij beschuldigt haar ervan geen kanselier van de Duitsers te zijn. Luistert U van het begin tot het eind naar deze korte video (70 seconden)! Hij toont aan: er zijn Duitsers die de ondergang van hun volk niet zomaar slikken. Duitsland is niet zo laf als het zo vaak – ook hier op dit blog van de zijde van sommige reageerders – wordt voorgesteld..

Aan de leraar: mocht U problemen, een disciplinaire maatregel of ontslag krijgen: wendt U zich dan alstublieft zonder omwegen tot mij. Dan zullen wij uw zaak verbreiden over zowel de Bondsrepubliek als Europa als voorbeeld van het nieuwe Duitse Merkel-totalitarisme.

(Door: Michael Mannheimer)

____________________________________________

Dappere basisschoolleraar tegen Merkel: “U bent geen kanselier van het Duitse volk! U bent een dienares van het financieringssysteem van andere krachten!”

Merkel: Ik verheug mij vandaag buitengewoon, dat (blablabla….)

Leraar: Mevrouw Merkel!!! Doet U eens iets waarbij dit land wèl vaart. En niet dit huis. Ik ben leraar aan een basisschool – en dit jaar werd er geen enkel Duits kind ingeschreven! U heeft gezworen dit land te dienen!

Wat doet U? U laat vluchtelingen binnen, die volgens art. 16 a geen aanspraken hebben!!!

Wat doet U voor ons land????

Er bestaat het Artikel 20 van de Grondwet, alinea 4: Recht op zelfverdediging! Ik roep alle Duitsers op! Maak gebruik van dit recht op zelfverdediging. Deze vrouw is geen kanselier van het Duitse volk!!! Zij is een dienares van de financiële elite en van weet ik veel waarvan nog meer!!!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op VIDEO: Heldhaftige leraar valt Merkel aan voor het oog van de camera: “U bent geen kanselier van het Duitse volk!!!”

  1. reageerbuis zegt:

    Die man slaat de spijker op de kop! Hulde

    Geliked door 2 people

  2. Petra DeBoer zegt:

    Merkel hau ab! hau ab! hau ab!

    Like

  3. Cathja zegt:

    Heel dapper van deze leraar!! Eindelijk wordt de waarheid eens midden in Merkel’s gezicht geslingerd. Volgens mij werd ze een beetje nerveus tijdens deze verbale aanval.
    Moedige man! Ik heb respect voor zijn optreden!

    Geliked door 2 people

    • Rensk. zegt:

      Ik zag geen enkele nerveusiteit. Ik zag haar heen en weer lopen en voor mij betekent dat dat ze kwaad is. Niet nerveus.Geweldige vent. Morgen gaan we het zien. Het is ook zo ontzettend bizar dat Duitsers moeten werken voor volkomen vreemde mensen, die ze niet kennen en waar ze niets mee hebben. Te gek voor woorden. Het zou me geen zak kunnen schelen als ze voor mijn ogen afgemaakt word. Zo mag ik praten de laatste anderhalf jaar. Voorheen heb ik nooit zulke praat gehad. Het gaat te ver Ze gaan te ver. Veel te ver. Zo schandalig zo ontzettend schandalig is wat ze gedaan heeft. Misdadig. Meer dan misdadig. Zij mag krijgen wat ze verdient. Om zo je eigen volk te verraden. Schoft van een vrouw. Ik zou het niet begrijpen als ze morgen weer op die smerige heks gaan stemmen.

      Geliked door 3 people

  4. Theresa Geissler zegt:

    Zien jullie? DAT is nog eens een HELD!

    Geliked door 1 persoon

  5. Statler & Waldorf zegt:

    ‘Zij is een dienares van de financiële elite en van weet ik veel waarvan nog meer!!!’

    Van de duivel.

    Geliked door 1 persoon

  6. koddebeier zegt:

    Chapeau voor deze leraar !

    Like

  7. Mirjam zegt:

    Goed zo! Eindelijk!

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Deze leraar is een ware opvolger van de Geschwister Scholl.

    Adolf Hitler offerde meedogenloos honderdduizenden Duitse soldaten en honderdduizenden (mondiaal miljoenen) Europeanen op voor zijn zogenaamd “nationaal” Socialistisch doel van een groot Europa onder Duitse heerschappij.

    Merkel offert niet honderdduizenden maar op termijn zelfs miljoenen Duitsers en Europeanen op voor haar stealth Socialistisch doel van een Verenigd Europa onder Duitse leiding. Wie denkt dat Frankrijk ook een leidende rol heeft die begrijpt de economische situatie in Europa niet. Het enige land dat Duitsland aankon het verenigd koninkrijk gaat vertrekken.

    Bravo voor deze leraar zij zijn het die het moeten gaan doen na het tijdperk Merkel en na het tijdperk EU.

    Geliked door 1 persoon

  9. delamontagne zegt:

    GEWELDIG, er zijn gelukkig nog mensen die de waarheid durven zeggen.
    Jammer dat ik die leraar niet in beeld zag.
    Waren er maar meer zulke, ook in NL.
    //**//**//**
    Er zijn er meer die het niet eens zijn met Merkel…………
    : : :

    Angela Merkel krijgt “poederbrieven” en bedreigingen in een soort koeterwaals ARABISCH.
    …….
    De Duitse Politie doet onderzoek naar de dreigbrieven, poederbrieven en in sommige gevallen brieven met scheermesjes erin, die naar Mevr. Merkel en sommige prominente politici zijn gestuurd.
    Dit gebeurde enkele dagen voor de verkiezingen.

    De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft gezegd dat het poeder in de envelop niet gevaarlijk is voor de gezondheid.

    Maar behalve deze brieven werden er ook ontvangen met scheermesjes erin en bedreigingen in een vreemd soort Arabisch.
    Deze zouden afkomstig zijn van de “German salafistische Association”.
    Volgens de tekst zou het poeder Anthrax zijn en eindigde met de gebruikelijke woorden: “ALLAH AKBAR”.

    Speculaties alom in het land nu de verkiezingscampagnes op volle toeren zijn.
    De parlementariër van Groen Links, Hans-Christian Ströbele, beschuldigde Rechts achter deze berichten te zitten.

    De Duitse federale verkiezingen worden op 24 september gehouden .
    Angela Merkel en haar bondgenoten zijn vrijwel zeker van de overwinning, waardoor de huidige kanselier voor een vierde term wordt herkozen.

    https://francais.rt.com/international/43619-allemagne-poudre-menaces-mauvais-arabe-envoyees-merkel-et-politiques

    Geliked door 1 persoon

  10. Elisah zegt:

    Op het journaal zijn ze al aan het jubelen dat merkel weer de grootste wordt en de meest invloedrijke vrouw van de wereld blijft…

    Like

  11. Ruud.Beijer zegt:

    Deze moedige meneer kunnen we in Nederland ook gebruiken. Het stikt in Nederland van de huichelaars. Het volk wil meer islam en meer vluchtelingen. Hopelijk stikt u erin.

    Geliked door 1 persoon

  12. Anton Haksteeg zegt:

    Deze man deed en zei het juiste Merkel is de grootste bedriegster die in duitsland rondloopt en dat is nog zeer vriendelijk gezegd. Stuur dat mens naar turkije daar hoort ze thuis.

    Geliked door 1 persoon

  13. Rensk. zegt:

    Ik vrees valsheid bij de verkiezingen. Ik vertrouw die elite niet. Helemaal niet Als ze overal maar mensen neerzetten om de boel in de gaten te houden. Er zijn vrees ik toch nog te veel mensen, die nog geen last ondervinden van al die buitenlanders. Ik hoop dat ik het hartstikke fout heb. Dat hoop ik echt.

    Geliked door 1 persoon

  14. Pietersen zegt:

    De getikte kobold Merkel heeft werkelijk geen idee wat er in Duitsland ‘los’ is. Zij verkeert alleen in kringen die haar aanbidden en leest waarschijnlijk alleen christelijke blaadjes over naastenliefde en zo.

    Like

    • Asgard zegt:

      Pietersen,…Tuurlijk weet en ziet zij dat wel, in 3 jaar tijd is ze 30 jaar ouder geworden in het gezicht,..ze voert de agenda uit die de oligarchen haar geven, namelijk belangen van de banken en de internationale bedrijven, het europese volk weet te veel en moet verdwijnen,…ach wat lul ik nou, ik ben een complotheorist met een aluhoedje op, ik zal het wel verkeerd hebben. 🙂

      Like

  15. andre zegt:

    ein große Europäer und der Kanzler der Einheit is wat merkel vertelde over helmut kohl na zijn dood. Helmut kohl ging de discussie aan als er wat werd geroepen dan hield kohl niet laf zn mond dicht zoals merkel hier. daarnaast lag helmut zijn hart in duitsland en niet in brussel. Als helmut nog had geleefd had hij angela merkel toch echt even de oren gewassen om hem te vergelijken met ein
    große europäer und der einheit. Daar is namelijk een ander woord voor.

    Like

  16. Mirjam zegt:

    De belastingbetaler in Duitsland, dus de gewone burger, wordt van voren naar achteren 100% misleid en bedrogen. Ze mogen, net als in andere Europese landen, betalen voor het ‘goede’, maar onrechtvaardige rijke leven van luilakken die er neergestreken zijn, om zich als parasieten te vestigen in de welvaart van de Duitse burgers die er dagelijks voor moeten werken. Hun enige productie is het maken van kinderen en het toevoegen van vrouwen aan hun parasietendom.

    Geliked door 1 persoon

  17. Mirjam zegt:

    Höcke, der Wahrsager, der LEiDER recht hatte:

    Like

  18. ReaGluurder zegt:

    Er werd gewaarschuwd, al decennialang!! Heuken, Neuken en nog een huis toe in Nederland, op kosten van de Belastingbetaler!! 300 M I L J A R D heeft het ONS al gekost! Nu is het ‘5 over 12’ en het ergste zit er aan te komen!! Bij de mohammedanen zit veel (illegaal) wapentuig. We gaan het beleven!

    Like

  19. Zijlstra zegt:

    Dat Merkel weer Bundeskanzelerin wordt is bijna zeker.
    Ik denk dat ze binnen de komende 4 jaar met een dodelijke aanslag op haar leven wordt
    geconfronteerd!

    Like

    • ReaGluurder zegt:

      Idd grote kans dat ze ten onder gaat aan haar eigen wereldvreemde barmhartigheid door een kogel oid. Ze haalt al heel lang het bloed onder de nagels weg bij menig Patriot!

      Like

  20. Marian zegt:

    Eindelijk iemand die haar de waarheid zegt, wie volgt.

    Like

  21. Wolf zegt:

    Een zeer moedige Leraar , Hulde aan hem, Grote klasse!

    Like

  22. Tistochwat zegt:

    Wat geweldig dapper om in deze tijd, waarin de waarheid niet meer gezegd mag worden, dat Merkel-Ferkel op haar nummer te zetten.
    En er was verder niemand in de zaal die deze leraar steunde.

    Like

  23. Willem van de Klok zegt:

    Ongeveer een derde van het Duitse volk hebben op haar gestemd.
    Die vinden dat zij het goed doet.
    Bedankt!
    Zodoende zitten we weer opgescheept met dat EU-islamitische varken.

    Like

Plaats een reactie