Herverdeling van “vluchtelingen”: Tsjechië zag en ziet het niet zitten

Screenshot_98

Het is kilometers rijden door de Tsjechische bossen, voordat je bij de migrantenopvang van Bela Pod Bezdezem terecht komt. Zes kilometer van het dichtstbijzijnde dorp zitten nu nog acht vrouwen uit Oekraïne, maar twee jaar geleden was dat wel anders.

“Het centrum is berekend op 700 mensen, maar toen zaten er 1200”, zegt Jitka Tosovska, burgemeester van het plaatsje. “De migranten kwamen toen ook naar het dorp en daar waren de bewoners niet blij mee.”

Het laatste dat de burgemeester wil is terug naar die tijd. En dus is ze het eens met haar regering. Tsjechië moet wat haar betreft geen vluchtelingen overnemen van Italië en Griekenland. “Twee jaar geleden waren mensen echt bang voor de veiligheid van hun kinderen en kleinkinderen. Dat willen we niet meer.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Europa, Patriottisme, Tsjechië, Visegrad-landen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Herverdeling van “vluchtelingen”: Tsjechië zag en ziet het niet zitten

 1. Rensk. zegt:

  Heel goed voorzien van Tsjechie. Ik zie ze ook liever gaan dan komen en dan met name de kerels.
  Van de week weer in de supermarkt een vervelende vent met een veel jongere vrouw ingepakt en in het zwart. Zij kijkt niemand aan en kijkt niet op of om merk ik. Ik liep kennelijk in de weg bij die vent. Hoe ze dan doen. Nu ben ik iemand die met zo’n blik niet aan de kant ga(tenzij het een auto of een harde fietser is) en dus merk ik het gedrag een stuk eerder dan andere vrouwen. Die zijn vaker toegevender met zulk gedrag dan ik.En die buitenlandse kerels hebben snel door of een vrouw meegaand is of niet, Ik sla mijn ogen absoluut niet neer. Integendeel, En dat kunnen ze slecht hebben. Ik zie genoeg. Zou ze graag terug zien gaan naar hun eigen moslimland. Kunnen ze daar de boel overheersen. Bah wat een naar rot volk.(over het algemeen) En of ze dan de ongelofelijke schattige ontzettende nette Mona Keijzers en alle niet cynische Ploumens , waar de goedheid de netheid, de heiligheid vanaf straalt die mensen, die zogenaamd nooit cynisch zijn nooit boos, maar des te gluiperiger en des te vuiler,precies zoals narcisten gewend zijn te doen (anderen van alles beschuldigen van cynisch tot te emotioneel) en intussen in deze het volk naar de afgrond leiden voor eigen belangen.En dat met de allerliefste glimlach MET DAT SOORT MENSEN KUN JE NIET IN DISCUSSIE. Doodgewoon, omdat ze niet te vertrouwen zijn en je ze niet op hun woord kunt vertrouwen. je kunt levenslang zelf uiterst netjes blijven zelf bij dit soort, maar je zal geen steek verder komen,. daar is harder geschut voor nodig. En veel mensen begrijpen dat nog steeds niet. Tenslotte zijn zij degenen die zo graag dit volk binnen willen halen. Dat zijn de vrouwen en mannen die nu “regeren”:

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Tsjechische politici hebben altijd gezegd dat immigranten terroristen zijn. Daardoor is er nu eigenlijk geen weg meer terug.

  Zo is het maar net en als het geen terroristen zijn in de letterlijke betekenis van het woord dan zijn het op zijn minst terroristen van de westerse sociale systemen. Velen van hen zullen hun levenslang afhankelijk zijn van bijstand in de breedste zin van het woord.

  Hoe dat mogelijk is?

  Omdat het kan.

  Like

 3. Marian zegt:

  Die burgemeester is echt een burgervader voor zijn dorp.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  @guusvelraeds. Chapeau voor de Tsjechische politici. In tegenover de onbetrouwbare smeerlappen van de west Europa, zijn Tsjechische politici integer. Zij durven eerlijk voor de dag te komen Zij zeggen precies wat de zgn. vluchtelingen zijn: criminelen, verkrachters en terroristen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  In het grootste deel van Oekraïne is het vrede, dus kunnen die 8 ook mooi terug !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s