EINDE ONZER BESCHAVING…

Screenshot_116

(Door: “Driek”)

Als wij nu niet slagen in onze overwinning op het ‘Grote Kwaad’ dat ons bedreigt als een smeulend vuur dat straks ontbrandt in hellevuur, dan zal den gansche wereld verzinken in den afgrond van een donker ordeloos tijdperk. Dan zal heersen dreiging en dodelijke angst. Den voortekenen zijn duidelijk. Doch den argeloze burger slaapt en biedt geen verzet tegen het islamitisch gevaar dat ons allen ten ondergang voert. Straks, wanneer het vreselijk onheil geschiedt, wanneer burgers worden geketend aan ijzeren ringen in muren van beton, in kil donkere cellen, waarin schaars daglicht door getralied matglas zwak de bleek angstige gelaten verlicht van Joden, christenen en andersdenkenden.

Want, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, het einde onzer beschaving is dicht nabij. Bereidt U voor op het noodlot dat niet langer sluipend naderbij komt, doch dat met enorme vleugelslagen zich voortspoedt om ons zonder mededogen te verdelgen. Want wolven zijn het, vermomd in schaapskledij, die uit zijn op onze ondergang. De blikkerende zwaarden der gewetenloze vijand worden alreeds uit den schede getrokken en van roest ontdaan, de messen vlijmscherp geslepen, de geweren ontgrendeld en de djellaba’s gestreken voor den aankomende strijd. Onze angstdromen worden straks bittere werkelijkheid.

Pas op, lezer, plotsklaps, als wij ons ter ruste begeven, als wij slapen als onschuldige lammeren in ons vredig slaapvertrek, dan, met grote schrik, worden plots wij gewekt door getier en de salvo’s der geweren door een onverzoenlijk wrede vijand die ons tot slavernij brengt – die onze vrouwen en dochters onteert en vermoordt. U bent alvast gewaarschuwd voor dit vreselijk onheil. Alleen heldhaftige daden kunnen den aanstormende vernietigende krachten die ons bedreigen aan banden leggen. Want wij allen zijn door tomeloze haat omringd. Stem daarom in het vervolg verstandig. Wereldhistorische tijden eisen krachtige besluiten. Alleen een vooruitziende geest kan hier redding brengen. Want nimmer nog is een storm bezworen door het zeil te reven.

Laat die hele corrupte kliek in Den Haag de pleuris krijgen. Narren en zwetsende misdadigers zijn het, die zonder enige scrupules het volk misleiden en bezwendelen. Die verspilde regeringsjaren van dien leugenaar Mark Rutte en consorten zijn een ware tragedie en hebben ons nog meer ellende gebracht.

Steun daarom de PVV van Geert Wilders. Een andere keus heeft U niet.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

PVV normale grootte

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op EINDE ONZER BESCHAVING…

 1. Japio zegt:

  Beste Driek, ik deel uw zorgen en uw mening om die Haagse hufters te elimineren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Goed stukje , Driek !

  Like

 3. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Amen

  Like

 4. parlement en EU bedreigen de natuur , welvaart en veiligheid

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Den Haag is net een speeltuin met een hoog hek eromheen ze hebben geen idee van wat er zich in de wereld echt afspeelt, we zijn in oorlog met de islam en zij praten over meer EU die juist die rotzooi binnenhaalt.

  Geliked door 1 persoon

  • Ivanneau zegt:

   Ze weten wel degelijk wat zich in de echte wereld afspeelt en hoe groter de ellende hoe meer ze er van genieten. Ze willen allemaal onsterfelijk worden en met niet meer dan twee hersencellen dit is hun grote kans.

   Geliked door 1 persoon

  • Mario Schettini zegt:

   Geachte heer Fleumer,
   gelooft u werkelijk dat den haag niet zou weten wat zich afspeelt in Europa en de wereld?
   gelooft u mij, zij weten het donders goed en het wachten is nu op diegeen, die de stoute schoenen aantrekt en diverse leden van deze ‘elite’ naar de andere wereld helpen. let op hoe ‘wakker’ de overige leden van de ‘elite’ worden, want zij zijn zo bang voor hun hachje, dat is met geen pen te beschrijven.

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Tuurlijk weten die Hotemetoten wat er aan zit te komen en hoe ze NL nalaten aan het nageslacht. Ze doen er alles aan om voldoende centjes (van de belastingbetaler) binnen te harken om het Uitkeringsinfuus aan de praat te houden. Als deze stopt komen 100.000en steuntrekkers de straat op, plunderingen etc.. Het is ook bekend dat er bij bepaalde minderheden veel wapentuig aanwezig is. Nou dan weet je het wel. Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

    Geliked door 1 persoon

 6. Ron zegt:

  Ik koop op het dark net een kalasnikof en 1000 kogels en zal me verdedigen tot mijn laatste snik. Strijdend ten onder wil ik gaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Als je het stuk prachtig proza van Driek en het verhaal achter de link van drs. P. samen betrekt op de huidige situatie en, inderdaad heer Driek, op wat ons te wachten staat, dan kan dat alleen maar aanleiding zijn om ons in te zetten de duivels in Den Haag te verdrijven. Naar de hel met deze dwazen. NEDERLAND weer voor de NEDERLANDERS.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  de club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  p.s. Als demos niet helpt moet revolte van stal.

  Geliked door 2 people

 8. ReaGluurder zegt:

  300 M I L J A R D.. 300 M I L J A R D….. 300 M I L J A R D.. zijn er doorheengesjast om de VERRIJKING (lees OMVOLKING / WEG MET ONS) te faciliteren! En hoe zijn we er nu aan toe???

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Ik blijf zoals het er nu uitziet nog steeds achter mijn besluit FvD te stemmen. Ik zie dus niet dat er maar 1 alternatief is, zoals hierboven word beweerd.

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Rensk, dat je FvD blijft stemmen begrijp ik totaal niet, ik heb Theo Hiddema onlangs een mail gestuurd want die had gezegd dat hij voor vermenging van rassen was want dat zou het probleem met de buitenlanders oplossen. Ik heb hem toen direct gezegd. dat ik dacht dat hij meer verstand had en waarom hij dat pas na de verkiezingen heeft gezegd en niet ervoor. Ik weet natuurlijk niet of je dit al gehoord had maar op zo’n partij stem je toch niet want het is niet weersproken door Thierry Baudet. Er is maar een partij waar je op kunt bouwen en dat is de PVV.

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Heb je dat nou nog niet door.
    Mensen stemmen hier niet op standpunten, maar op wie het lekkerste kontje heeft en het meest gezellig overkomt.

    Like

   • ReaGluurder zegt:

    Vermenging van rassen kun je niet tegenhouden. Heel natuurlijk gebeuren, vlgs mij. De wereld is een dorp geworden. Maar heggen, hekken, muren, schuttingen, grenzen zijn niet voor niks op de wereld gekomen!

    Like

 10. Cynicus zegt:

  Tuurlijk stem ik PVV. Ik heb de pest aan de islam. Een achterlijk dictatoriaal rotgeloof. Een goede moslim is een ex-moslim.

  Geliked door 2 people

 11. Golden Girl zegt:

  ik schreef een keer er komt een tijd dat we uit onze huizen worden gesleurd, een mede reageerder schreef daarop dat hij ze er uit zou slaan, als er 20 man of meer met zwaarden en messen en wat al niet meer voor de deur staat is het wel een andere situatie,maar we denken dat gaat niet gebeuren, dat denk ik dus wel, er broeit al tijden iets

  Geliked door 1 persoon

 12. Marian zegt:

  En die zijn ook nog vaak zo rot als een mispel. Daarom gewoon op de PVV stemmen!!!!

  Geliked door 2 people

 13. Republikein zegt:

  Vanaf jonge leeftijd gehersenspoeld. beware of the dog!
  Binnenkort eindpunt bereikt, allemaal uitstappen.

  Dit boek moet vluchtelingkinderen wegwijs maken in Nederland.
  https://nos.nl/artikel/2195181-dit-boek-moet-vluchtelingkinderen-wegwijs-maken-in-nederland.html

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  De ‘overheid’ is een gevaarlijke vijand, die je (ook na je dood) besteelt via de belastingdienst en die jou je eigen moordenaars laat bekostigen.

  ‘Politiek’ in het kort:

  Dom, ‘doof’ en ‘blind’ volk stemt op een leugenachtige ‘politicus’ (Geert Wilders en andere oprechte PVV’ers uitgezonderd).
  De ‘politicus’ krijgt hierdoor de macht.
  Wie aan de macht is, kan in de belastingpot graaien, zijn kiezer onder de duim houden en gewoon doorgaan met liegen.

  De blikkerende zwaarden der gewetenloze vijand worden alreeds uit den schede getrokken en van roest ontdaan

  Ik denk dat die zwaarden helemaal niet van roest ontdaan hoeven te worden, heer Driek, ze zijn immers steeds in gebruik?

  Like

 15. Knetter, dit had ik zelf willen schrijven !

  Like

 16. Jean zegt:

  Beste Driek, in Brussel in dat EU gedrocht zitten ze met eikels met een zware hersenziekte, enkel het graaikanaal werkt al de rest ligt in coma als gevolg van reetlikken, vreten, zuipen en n**ken.

  Like

 17. Jade zegt:

  Maart 2018 kunnen we weer stemmen,
  maar of we dat nog halen???
  Elke kerst kan wel eens de laatste zijn…
  https://www.tubantia.nl/dossier-video-en-audio-enschede/75-bezwaren-tegen-nieuwe-moskee-in-enschede-van-tafel-geveegd~adb633f9/

  Like

 18. Rensk. zegt:

  Dat was ook een domme fout van Hiddema. Ook Wilders heeft dingen gezegd die niet kloppen zoals bv het verbranden van Korans. Dat zijn ook dingen die gewoon niet te realiseren zijn. Ik vind het verder erg flauw en uitermate kinderachtig hoe sommigen hier dan reageren. Het lijkt mij beter als hier het voorbeeld word gegeven dat men elkaar niet af gaat zitten branden omdat je op een andere rechtse partij stemt. Dan ben je geen haar beter dan al die linkse mensen. O wee als je een andere mening bent toegedaan. Dan krijg je dus die uitlating die ik hier dus lees.

  Vooral jammer dat er een gefrustreerde man begint dat ik zou stemmen omdat iemand een lekker kontje heeft. Belachelijk en zielig en het komt uitermate gefrustreerd over. Dan kent men mij niet goed als men zo’n uitlating doet en zegt het meer over degene die zo’n uitlating doet dan over mij. Hoe komt je anders op zoiets idioots. Ze zijn beiden representatief en Wilders en FvD en ik vind verder dat FvD een goed gedegen progamma verder hebben. Het zou beter zijn als rechts zou gaan samenwerken in de plaats van elkaar af te gaan zitten branden. En daar zouden iemand van hier al een voorbeeld van kunnen zijn, Verder moet ik afwachten hoe FvD het gaan doen mochten ze in het kabinet komen en datzelfde geldt voor Wilders evenzeer. Beide partijen hebben nog niet geregeerd en dus beiden hebben nog niets laten zien. Bij mij is het eerst zien en dan geloven.
  Ik zit hier Wilders toch ook niet af te branden als de man eens een keer een uitlating doet zoals die Korans verbranden wat toch niet waar te maken is.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  @ Rensk. 29 september 2017 om 00:16

  die Korans verbranden wat toch niet waar te maken is.

  Nou, ik vind dat dat heel goed kan, hoor. Dat dorre papier op een mooie grote stapel gooien en dan de hens erin. Moet je eens kijken wat een mooi vuurtje je dan krijgt.
  Nóg passender is het om de velletjes ervan als wc-papier te gebruiken. Of als papiertjes waarmee je hondendrollen kunt oprapen. Wat ook nog zou kunnen, is die haathandboeken door de shredder draaien en van de sliertjes dan bodembedekking maken voor in de varkensstallen.

  Like

 20. Jan zegt:

  culturele verrijking in Londen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s