Aanslag station Marseille: “man” [moslim] steekt in op passanten

Screenshot_44

MARSEILLE – “Een man” heeft zondag twee vrouwen doodgestoken bij een treinstation in Marseille. Militairen schoten de aanvaller daarop dood, melden de autoriteiten.

De dader zou ,,Allahu akbar” (Allah is de grootste) hebben geroepen terwijl hij met een mes instak op voorbijgangers. De politie riep mensen op uit de buurt te blijven van Marseille Saint-Charles, het hoofdstation in de Zuid-Franse stad. Minister Gérard Collomb (Binnenlandse Zaken) liet via Twitter weten direct af te reizen naar het treinstation.

Een getuige vertelde Reuters dat ze zag hoe een man een mes uit zijn mouw haalde. Daarop stak hij eerst een jong meisje en daarna een andere vrouw. Vervolgens arriveerden militairen bij het treinstation.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Aanslag station Marseille: “man” [moslim] steekt in op passanten

 1. delamontagne zegt:

  Marseille : Un déséquilibré abattu. 2morts

  De “SNCF”, de Franse Spoorwegen
  zullen het treinkaartje van de twee vrouwelijke slachtoffers…….vergoeden.!
  https://reseaulibre.org/site/2017/10/01/marseille-un-desequilibre-abattu/

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   De meiden zijn met een mes in de nek gestoken!! W A L G E L I J K!! Angela Merkel en haar Vriendjes zijn medeschuldig aan dit drama nr. zoveel!!

   Like

   • Anna zegt:

    Dat is de zogenaamde “Palestijnse methode” met een mes tussen het sleutelbeen en de de ribben succes verzekerd.
    Voor het eerst lees ik hier dat er lik op stuk straf / beleid werd uitgevoerd… dat is nieuw……… en de beste maatregel….. OK meteen doodschieten de daders! Dit is de enige manier wat dit tuig begrijpt……

    Geliked door 1 persoon

 2. Thomasson zegt:

  Wanneer zouden slapjanussen als Emmanuel Macron, Angela Merkel en zelfs onze kleine Ruttetje begrijpen dat wij in oorlog zijn met de moslims en de islam? Dat deze mensen vormen voor ons een groot gevaar? Natuurlijk niet allemaal, maar wel een hoop van ze. De eerste stap die gezet moet worden, is de hele zooi die naar Europa sinds de start van de vluchtelingen tsunami, kwam, moet worden teruggestuurd …of liever gezegd weg-gebonjourd

  Like

 3. VarAway zegt:

  Je zou het toch niet verwachten dat deze ” Francois ” geroepen zou hebben
  Vive la France? Deze moslim slachters.
  Mijn deelneming met de onschuldige slachtoffers natuurlijk.

  Overigens is dit Centraal Station Saint Charles nog door Eiffel gebouwd.
  De perron overkappingen dus.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  De dader zou ,,Allahu akbar” (Allah is de grootste) hebben geroepen

  Oh, “zou” hij dat.
  Zeg toch meteen dat het om een krankzinnige mohammedaan gaat!

  Like

 5. Jan zegt:


  Two passengers are killed as attacker shouting ‘Allahu Akbar’ slits a woman’s throat with a butcher’s knife and stabs another at Marseille station before soldiers shoot him dead

  [video src="http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/10/01/25143399980512571/640x360_MP4_25143399980512571.mp4" /]

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4938248/Police-shoot-dead-knife-wielding-man-Marseille-station.html

  Like

 6. Driek zegt:

  En toch gaan ze maar gewoon door om dat islamitische tuig binnen te halen, want het heeft natuurlijk weer niks met de islam te maken. wat worden we toch besodemietert door onze regeringen, ik hoop dat er een bom ontploft op het Binnenhof. Razend kan ik hierover worden. Dag in dag uit zijn die mohammedanen bezig ons leven te verpesten. Knoeien ze niet met kleine meisjes dan steken ze wel een mes in je ribbenkast. En de moskeeën verrijzen als paddenstoelen uit de grond.

  Geliked door 5 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Off topic, maar op de keper beschouwd ook weer niet.

  Deze zwarte man spreekt geheel uit mijn hart. Deze zwarten kunnen we niet genoeg hebben. Hier kunnen islam apologeten met hun walgelijke van werkelijkheid los gezongen pro islam, pro BDS en pro Palestijnen praatjes een hoop van leren. Hij is zwart dus hem demoniseren tot racist zal een lastige worden.

  https://www.israelvideonetwork.com/one-man-single-handedly-demolishes-mob-of-bds-demonstrators-in-london/?omhide=true

  Like

  • Rensk. zegt:

   Van de week was er ook een zwarte man op tv, die bij de politie werkt. Ik heb het maar zijdelings gezien en gehoord, maar hoorde de man iets zeggen in de geest van: dat het maar eens afgelopen moet zijn met dat zo snel roepen: ik word gediscrimineerd en dat er teveel allochtonen steeds maar weer in de slachtofferrol kruipen. Hij zei: ik heb zelf ook genoeg meegemaakt in het leven, maar slachtofferrollen ligt me niet en je komt er geen stap verder mee. Nou die zit en gelijk heeft ie.

   Like

  • tjonge zegt:

   “Hij is zwart dus hem demoniseren tot racist zal een lastige worden. ”
   .
   nou trapt u zelf in de val dat enkel blankmensen racisten kunnen zijn ???

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   De Goedmens zal alles in het werk stellen om deze video niet te hoeven zien! Veel te pijnlijk om de waarheid te horen! Miljarden (van ons!) zijn er naar de pally’s gestuurd en uiteindelijk in de zakken van allerlei Hotemetoten terechtgekomen! Israel bashen is dagelijkse kost, maar kritiek op moordende terroristen in naam van allah hebben ze de Kloten niet voor! Wat een hypocriete Bende!!

   Geliked door 1 persoon

 8. tjonge zegt:

  wat een held die miezerige pislamlul ! durft enkel op jonge meisjes en vrouwen in te steken.
  laf pislamitisch stuk stront….

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ja idd.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Voor Allah is het belangrijker dat ongelovige vrouwen vermoord worden of in slavernij gedreven worden. Als je de vrouwen dood van ongelovigen dan verhinder je nageslacht van ongelovigen. Voer je ongelovige vrouwen in slavernij en worden ze gedwongen een islamitische man te nemen en te bekeren dan versterk je de islam.

   Als je alles bekijkt vanuit het punt waarmee wordt de islam versterkt en waar wordt de islam verzwakt dan begin je steeds meer te begrijpen van motieven van moslims.

   Het voortbestaan van de islam is steeds het centrale punt. Dat is ook de verklaring waarom elke islamitische vrouw onder curatele staat.

   Like

 9. Marian zegt:

  Wanneer houdt Maron eens grote schoonmaak, door al dat schorem eens eruit te flikkeren wat daar niet hoort. Je wordt er zat van, laten zij eens een keer echt optreden en ter plekke ze een keer doodslaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Macrón? Grote schoonmaak?Je maakt een geintje!
   Die heeft er trouwens waarschijnlijk al z’n handen aan vol om het straatje van z’n oude eega te ‘ontstoffen!’ (Proest!)

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Macron likt juist moslims hun hielen die wil er nog meer van in zijn land en ook zijn Duitse vriendinnetje Merkel is dol op ze, ze hebben schijt aan het volk dus een paar mensen minder interesseert ze niets, arme vrouwen die wisten vanmorgen ook niet dat het hun laatste dag op deze ( verrotte ) aarde zou zijn

   Like

  • tippelaar zegt:

   Macron zal nooit grote schoonmaak houden. Hij hangt aan de tiet bij Merkel, nou dan weet je het wel. Zijn hobby is ouwe wijven naaien.

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Militairen schoten de aanvaller daarop dood, melden de autoriteiten.

  De beste dé-radicaliseringscursus ooit samengesteld.

  Geliked door 2 people

 11. Ron zegt:

  Het word allemaal op hoog geheim niveau beslist en zeker niet democratisch. Europa moet groter en groter worden om meer aanzien te krijgen t.o.v. rusland en amerika. Het eerste land wat erbij moet komen is Turkye.en de daarachter gelegen moslim landen. Om dit te kunnen realiseren moeten wij ook moslim land worden. Dus wij de echte NL moeten oprotten daar komt het op neer

  Like

 12. Leo 1 zegt:

  ja, we zullen er toch aan moeten gaan wennen dat dit een nieuw arabisch volksspel gaat worden in de straten van Europa.

  Met dank aan onze niet door ons gekozen eurocraten en onze weg met ons politici.

  Vooralsnog geen tegenspelers, maar wellicht gaan de Europeanen dit spel begrijpen
  en eigen spelregels maken.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Dan liever het Hollandse spelletje ganzeborden ,ipv hun spelletje kop eraf
   Eerst ben je niet veilig waar veel mensen samen komen en nu slaan ze steeds vaker toe gewoon terwijl je op straat loopt , trouwens ook belachelijk dat een Haagse kerk een moskee wordt, alles om de moslims tevreden te houden

   Like

 13. Jade zegt:

  R.I.P. voor deze onnodige slachtoffers.
  Er is maar één oplossing, alle moslims
  moeten Europa uit.
  Voor mijn part door de schoorsteen.

  Geliked door 2 people

  • Driek zegt:

   Jade zegt: Voor mijn part door de schoorsteen.

   Welnu, beste Jade, ik ben met U eens dat alle moslims Europa uit moeten, desnoods onder dwang, doch dat met die ‘schoorsteen’ gaat me te ver, want voor je het weet roken de schoorstenen niet alleen voor de moslims. U heeft de oorlog niet mede gemaakt, want toen gingen onwelgevallige lieden ook door de schoorsteen.
   Neen, de islam dient te worden verboden, moskeeën afgebroken en dat hele zooitje tuig eruit sodemieteren. Maar die wens gaat niet in vervulling, er zijn er al te veel, die krijg je niet zomaar goedschiks het land uit. Onze regering heeft het te ver laten komen.

   Like

 14. wim zegt:

  Hoe komt de Telegraaf erbij om alahu akbar te vertalen met ‘ God is groot’ ? Onwetendheid? Onzorgvuldigheid? Of gewoon de islam uit de wind houden?

  Like

 15. Johan zegt:

  Wanneer worden al die k*tmoslims nou eens ons land uitgebonjourd ?

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Deze klote-moslim had deze moorden niet 40 jaar geleden in Marseille hebben moeten plegen met dat mes want anders was hij zijn kop daar kwijtgeraakt door een heel groot mes met een schuine snede en ongeveer 40 kilo zwaar! Dat mes was namelijk een guillotine-mes waar de soortgenoot van dit stuk vuil (gelukkig al meteen afgeschoten door de politie, godzijdank!), Hamida Djandoubi, op 10 september 1977 zijn einde onder vond!

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Erg jammer dat de Fransen Marine le Penn hebben laten vallen bij de ll. verkiezingen.

  Like

 18. Cleo zegt:

  Het zal je maar overkomen dat zo’n islam-zwijn jou of jouw dierbaren of andere onschuldige voorbijgangers dood steekt uit naam van een middeleeuwse achterlijke pedofiel uit de zandbak van het midden-oosten en zijn sadistische satan-god: wanneer zijn de Europese volkeren de invasie van de islam-zwijnen zo zat dat ze dat hele islam-gezwel uit Europa sodemieteren!
  We laten ons toch niet door een achterlijke inteelt-cultuur uitroeien!!!

  Geliked door 1 persoon

 19. Guardiacivil zegt:

  Als we twintig jaar verder zijn dan zijn de grote steden ingenomen door de moslims. Bezet de grote steden en je hebt het land onder controle.
  Vanaf dat moment zal de guirilla-oorlog in de steden losbarsten tussen de islamieten en de overgebleven achterblijvers van de oorspronkelijke bevolking.

  Like

 20. scherpschutter zegt:

  Oog om oog en tand om tand maar dan 10 moslimtanden voor 1 christentand.

  Like

 21. kampersrene zegt:

  Militairen schoten de aanvaller daarop dood, melden . Mijn medeleven aan de nabestaanden van deze vrome

  Like

 22. Jan zegt:

  De slachtoffers

  Like

 23. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ik snap niet dat de Franse regering het vreemdelingenlegioen niet inzet en ze de vrije hand geeft van optreden. Notabene in Aubage vlakbij Marseille ligt de grootste kazerne van het Legioen. Stuur ze overal in Frankrijk de moslim wijken in en laat ze schoon schip maken.
  Het Legioen is het enige antwoord wat de moslims begrijpen en ze zijn er doodsbang voor want ze weten waartoe ze in staat zijn. Waar zijn de leiders zoals een de Gaulle die dit allang hadden verordert

  Like

 24. Jules Vismale zegt:

  Ik ben trouwens in 2001 ook eens met de TGV op bezoek geweest in Lyon en Marseille en werd eigenlijk toen meer door de treinen tegengewerkt dan door dat islamtuig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s