VERSCHRIKKELIJK: Mijn kleinzoon van 5 wenst me in het Arabisch een “fijne verjaardag”

Screenshot_46

(Door: Françoise Lerat – Vertaling: “delamontagne”)

Ik was zo blij hem te zien deze zomer. Hij zou een tijdje komen logeren en er ook op mijn verjaardag zijn. Maar wat een verrassing moest zijn, toen hij voor mij een verjaardagsliedje ging zingen, veranderde in pijn. Hij begon het liedje “Happy-Birthday-to-you” in het . . . Arabisch. Maar hij leek zo trots om dit te kunnen doen om mij “een plezier te doen”, dat ik er nog beroerder door werd. Ik moest me wel inhouden voor dit kind, maar inwendig brieste ik van woede om de islamisering waar hij ongewild aan bijdroeg. De islamisering in ons land is al zo ver gevorderd en een van de tekenen ervan is het Arabisch.

Hij zat op de openbare kleuterschool dicht in de buurt. Op de klassenfoto’s had ik al gezien dat minstens de helft van de kinderen van buitenlandse afkomst was en dan uit Noord-Afrika in het bijzonder. De school staat niet eens in een buurt die je een “getto” zou kunnen noemen. Maar helaas verandert alles, net als de omvolking van de bevolking.

De onderwijzeres was nog wel van Franse afkomst, maar het merendeel van de “ondersteunende krachten” was Marokkaans. De buitenschoolse activiteiten werden voornamelijk door “multiculti” gedaan.

Vaak horen we de “Klaag-Fransen”, van oorsprong uit het buitenland afkomstig, dat men hen niet volwaardig Frans vindt. Laat ze niet alleen buitenshuis Frans spreken, maar zo veel mogelijk altijd. 80% van de Fransen vindt dat taal een factor is van nationale integratie.

Er zijn ook “nieuwe-Fransen”, die wel de noodzaak inzien om zo snel mogelijk de taal onder de knie te krijgen om te slagen in de maatschappij. Zij komen echter niet uit de Maghreb [Noord-Afrika]-landen. Het zijn  Spanjaarden, Italianen, Polen, Aziaten, enz. Voor hen is de integratie nooit een probleem  geweest en ze zijn  trots op ’t Frans en tot onze natie te behoren.

Maar voor de moslims schijnt het allemaal een “mission impossible”. Hun kinderen, hoewel op Frans grondgebied geboren, mogen boven alles vooral niet het gebruik van Arabisch verleren.

Want zij moeten zich  in de eerste plaats MOSLIM voelen en dan pas Frans. En het maakt niet uit of ze uit Algerije, Marokko, Tunesië, Libië, Syrië of andere islamitische Afrikaanse landen komen, het geldt voor hen allemaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in de speeltuinen steeds meer Arabisch hoort spreken.

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Françoise Lerat

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op VERSCHRIKKELIJK: Mijn kleinzoon van 5 wenst me in het Arabisch een “fijne verjaardag”

 1. hslot4 zegt:

  Ja waar je mee omgaat wordt je mee besmet

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik ben blij dat ik 67 jaar ben. Mijn tijd zal het wel duren. Maar mijn kleindochter moet nog twee worden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Madame Lerat, wat een verdrietige ervaring!
  Maar hoe staan de ouders van uw kleinzoon dan ook tegenover deze ontwikkeling? Is U dáár al iets over duidelijk?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ze moeder is met een Marokkaan getrouwd en loopt nou met een burqa.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler Madam Lerat kan in haar eentje weinig doen, behalve met haar dochter of zoon afspreken dat het kind moet direct naar een andere school; waar Franse kinderen op zitten en beheerst door de Franse cultuur. Eigenlijk moeten alle Franse ouders dat doen. Hun kinderen van een school afhalen waar in de klas teveel islamitische kinderen zitten. Hier in Nederland gebeurt het al.. Sommige kinderen gaan naar school vrij ver van hun huis vandaan omdat de ouders willen niet dat hun kinderen op een zwarte school zouden leren. Er zijn genoeg voorbeelden van kinderen uit Amsterdam die naar een school gaan in Abcoude en kinderen uit Utrecht die naar school gaan in een van de dorpen in de omgeving. Geen een zinnige autochtone ouders zal zijn kind sturen naar een school in Kanaaleilanden of Leidsche Rijn. Ook in Den Haag worden vaak autochtone kinderen naar de Nuts school of Montesorie gestuurd; al zijn er genoeg scholen bij hun in de buurt. .

   Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  De verspreiding van de islam in Europa lijkt in veel opzichten op de verspreiding van de pest in de Middeleeuwen. Echter het verschil zit er in dat de middeleeuwse pest werd door ratten en vlooien gebracht op wie geen controle was. De Islamis Pestis van onze tijd heeft geen ratten of vlooien nodig. Het wordt met hulp van onze overheden gedaan. Ze maken de Islam-pest mobiel.

  Geliked door 2 people

 5. Thomasson zegt:

  Bedankt ‘delamontagne’ voor uw boeiende vertaalde stukken uit het Frans. Hele lange tijd wisten wij niet precies wat er werkelijk is gaande in dit land.

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  Gezien de reactie van de heer Thomasson:
  Als je goed oplet, en het locale nieuws volgt dan zie je dat het in Frankrijk heel hard gaat, net zo hard als in Zweden. Vorig jaar schreven we hier ondersteund met beelden, dat vrouwen niet meer in bepaalde wijken (buitenwijken v Parijs) kunnen lopen of ze worden lastig gevallen.
  Een jaar verder is het al zo dat diezelfde wijken bijna hermetisch zijn afgesloten door de plaatselijke islam-ordehandhavers. Je kunt dus al van Getho´s spreken. Hetzelfde is in bepaalde wijken van Berlijn al aan de gang.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Als mijn kleinzoon zo iets zou zingen zeg ik, ga gij eens uw mond spoelen.

  Like

 8. scherpschutter zegt:

  Dat gaat in nederland ook gebeuren. De pvda wil ouders dwingen hun kinderen op scholen te doen in de wijk waarin ze wonen, zodat er geen keuzevrijheid meer is maar een verplichting om het kind op een zwarte school te doen, dit vanwege de integratie van de blanke nederlandse autotochtone kinderen met kinderen vanuit Afrika of Arabische landen. Resultaat zal zijn dat we niemand meer kunnen verstaan of begrijpen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Scherpschutter. Daarom moeten wij er voor zorgen dat de PvdA uit de politieke bestel wordt geveegd. Hopen dat autochtonen niet meer op ze zouden stemmen. Wij kunnen smeerlappen van PvdA en Bruin Links straffen door ze gewoon aan de kant laten liggen. .

   Like

 9. Marian zegt:

  Zo komt het toch wel heel akelig dichtbij.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ik moest me wel inhouden voor dit kind…”

  NIET DOEN ! Het klinkt hard, maar briesen van woede is de beste manier om de ouders aan het verstand te brengen dat ze hier streng op moeten toezien. En dat ze hun kind duidelijk moeten maken dat dit absoluut niet kan en mag.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. Brigitta zegt:

  Hoi ik vind oke de scholen .maar dat die vrouw verdrdrietig is omdat haar kleinkind happy birthday zong in het Arabisch vind ik kolder al zou me kleindochter met een hoofddoek en een lange jurk binnen komen .het gaat erom het is mijn kleindochter en mijn liefde is net zo groot met of zonder hoofddoek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s