CITAAT Thomas Sowell

Screenshot_100.png

MEER DAN 620.000 BLANKEN STIERVEN OM ZWARTE SLAVEN TE BEVRIJDEN.

TOT OP DE DAG VAN VANDAAG NIET ÉÉN BEDANKJE, EN DE BLANKEN ZIJN DE RACISTEN

“Hebben we de ultieme fase van absurditeit bereikt, waarin enkele mensen verantwoordelijk worden gehouden voor dingen die plaatsvonden voordat zij geboren werden, terwijl andere mensen niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat zij zelf nu doen?”

(Thomas Sowell)

Screenshot_101

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CITAAT Thomas Sowell

  1. T.Troubadour zegt:

    The truth and nothig but the Truth

    Like

  2. Mary zegt:

    En dan wordt er vooral ook niet gesproken over wie ze uiteindelijk als slaaf op de markt hebben gebracht, hun eigen volk verkocht ze en dat al duizenden en duizenden jaren lang!!!!.

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Korte uiteenzetting aan de hand van Thomas Sowell hoe het precies zat met de slavernij. Slavernij is niet typisch verbonden met racisme. Sterker heeft nooit iets vandoen gehad met racisme. In vroeger tijden was slavernij institutioneel in vele culturen. Blanken hebben blanken als slaaf gehad en Chinezen hebben Chinezen en Negers (oei racisme) hebben Negers als slaaf gehad. Het zijn wel alleen en uitsluitend de blanke Christelijke samenlevingen geweest die voor het eerst een einde gemaakt hebben aan de slavernij. Door hun grote technologische voorsprong ook op gebied van wapens hebben de blanke samenlevingen er uiteindelijk ook voor gezorgd dat in andere werelddelen onder groot protest van de inheemsen de slavernij terug gedrongen werd. Wat tot op de dag van vandaag nog niet helemaal gelukt is.

    Geliked door 2 people

  4. scherpschutter zegt:

    De zwarten die nu de blanken verwijten dat hun voorouders slavenhandelaren zijn geweest vergeten dat, wanneer zij toen hadden geleefd, zij geen enkele vorm van kritiek hadden kunnen uiten. De zwarten van nu zijn keiharde rasisten.

    Like

  5. ron zegt:

    Jullie vergeten iets heel belangrijks,in de geschiedenis van de mensheid zijn er net zoveel of nog meer blanke dan zwarte slaven geweest.Maar dat mag niemand weten.

    Like

  6. kampersrene zegt:

    De moderne blanke slaven hebben ook een naam gekregen “Belastingbetalers”

    Like

    • daiyu-ninja zegt:

      kampersrene zegt:
      5 oktober 2017 om 06:19

      De moderne blanke slaven hebben ook een naam gekregen “Belastingbetalers”……………..

      Klopt. Wij zijn de financiele slaven van Brussel.

      Like

  7. Cathja zegt:

    Sylvana Simons, en vele gelijkgestemden, lezen jullie even mee…?

    Like

  8. Marian zegt:

    En ook dit nog; er zijn altijd meer blanken dan zwarte slaven geweest. Blanke slavinnen brachten altijd veel meer geld op. Trouwens in S A worden nog steeds slavinnen gehouden uit de Philippijnen.

    Like

Plaats een reactie