De eenzame wolf . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam. Bookmark de permalink .

6 reacties op De eenzame wolf . . .

  1. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  2. delamontagne zegt:

    France: Attentat déjoué : des « bombes » sous des camions Lafarge à Paris (bouteilles d’essence)
    AANSLAG VERIJDELT:

    Gasflessen gevuld met brandstof en verbonden met een “eenvoudige” ontsteker, zijn onder beton-wagens van de Firma “LAFARGE”gevonden Donderdag-middag.
    Dit was in het XIX Arrondissement van parijs.
    Op de video-surveillance camera’s werd ontdekt dat er individuën op het terrein hadden rondgelopen omstreeks 03.30 uur in de ochtend op het terrein waar de betonwagens waren geparkeerd.

    BRON: LE PARISIEN

    http://www.leparisien.fr/faits-divers/des-bouteilles-d-essence-avec-un-dispositif-d-allumage-decouvertes-a-paris-05-10-2017-7310064.php

    Geliked door 1 persoon

  3. Wolf zegt:

    De symboliek snappend vindt ik dat het Edele roofdier de Wolf die in grote Familie banden levend de mensheid heeft doen verbijsteren door toch te overleven, zelfs bedreigd door uitroeiing van dezelfde mens nog steeds Vrank en Vrij weet te overleven dankzij de hechtte FAMILIE banden onder elkaar en ALTIJD opnemend voor elkaar . De Wolf mag dan ook NOOIT met de islam IDIOOTologie worden vergeleken. Vergelijk dan de islamisten met hun blanke hulpjes met Ratten met hun Linkse islam PEST die ze verspreiden . Gooi de linkse islamratten en hun bange blanke braaf slaven voor de WOLVEN. De Wolven weten er wel raad mee.

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    Oh ja, er kan ieder moment weer een FLINKERD afgaan in ooit La Douce France! Maar daar wonen nog veel meer gestoorden dan wij hier al hebben. Nog even een schoolvoorbeeld van een SUPERKANSENPAREL die ONS op jaarbasis zo maar 100.000 kan kosten!! Excl. geronoveerd appartement!! En de Hollanders maar met belastingaanslagen bombarderen!!

    Like

Plaats een reactie