De VN en vreemdsoortige erecodes

Screenshot_127

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Vanaf de tijd rond onze ‘Gouden Eeuw’ was het niet geoorloofd om als soldaat op (vijandelijke) officieren te schieten. Dat was een ongeschreven wet en ‘erekwestie’. Er stond zelfs de doodstraf op. Wie echter op bevel van deze officieren niet ‘vrijwillig’ naar voren wilde gaan om zich door de vijand te laten afschieten, werd door diezelfde officieren, die achter de troepen stonden/liepen, als deserteur of dienstweigeraar afgeschoten.

Onaantastbaar

Diezelfde luxe positie lijkt te gelden voor VN-kopstukken, Europarlementariërs en kabinetsleden die van uw belastinggeld èn over uw rug kunnen doen wat ze willen, maar er hooguit met een berisping of symbolisch aftreden (uiteraard met riante wachtgeldregeling) vanaf komen. Eerder al zijn er (nog redelijk recent) linkse en/of communistische groeperingen opgestaan tegen onredelijke, hypocriete en arrogante regeringen (en bedrijven) die de gewone man/arbeider ten behoeven van hun eigen luxueuze belangen zwaar, zowel lichamelijk als financieel, benadeelden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de Italiaanse Brigate Rosse en de Duitse Rote Armee Fraktion (Baader-Meinhoff Gruppe) die van 1968 tot 1998 met aanslagen op politici en directies van grote bedrijven (en bankovervallen) Europa in hun greep hielden. Niet dat we daar op zitten te wachten, maar ik zie een sterke vergelijking in omstandigheden met het huidige politieke bestel en Europese/Brusselse beleid dat inmiddels genoeg aanleiding geeft om wederom dergelijke acties van extreemlinks te mogen verwachten. De BR  en RAF probeerden, in tegenstelling tot veel ‘heldhaftige’ moslimstrijders, echter geen- of ieder geval zo weinig- mogelijk onschuldige burgers te doden, maar richtte de aanslagen uitsluitend op de beleidsmakers.

Het gehele Romeinse rijk is ooit gevallen door wat het (ondergeschikte) barbaren noemde en die zij ten behoeve van zichzelf volledig uitbuitte. Die ‘barbaren’ kwamen uiteindelijk zeer goed georganiseerd en gewapend in opstand en maakte het Romeinse rijk volledig met de grond gelijk. Iets wat zich momenteel ook al in Amerika en op kleinere schaal in Europa (Spanje is er een mooi voorbeeld van) aandient. Als mensen zich gewurgd voelen door een ronduit onrechtvaardig systeem willen ze zich ervan afscheiden of, als dat genegeerd/geblokkeerd wordt, er tegen terugvechten. ‘De dialoog’ en de balans zijn we dan (mijns inziens allang) voorbij en dus zien mensen het als puur zelfbehoud. Maar gelukkig hebben wij een historicus als onze minister-president…

Waar komt al die moslimhaat toch vandaan?

Het Westen vraagt zich veelvuldig af waarom zij, en dan met name de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk – met haar nieuwe Macroleon die denkt met zijn grote mond te kunnen bepalen wat er in Europa moet gebeuren-, zo gehaat wordt door met name moslims. Vreemd (?) genoeg zijn dat precies dé landen waar moslims massaal naartoe willen trekken… Met welke beweegredenen laat zich raden. Daarnaast zijn het gratis-geld-en-alles-mag-Duitsland, Nederland en Zweden erg in trek bij veel moslim ‘nep-vluchtelingen’ (over èchte vluchtelingen heb ik het absoluut niét) die hier uitsluitend geld, huizen en auto’s komen opeisen, omdat de mensensmokkelaar ze dat allemaal heeft beloofd. En niet in de laatste plaats omdat er supersonisch snel berichten via hypermoderne i-Phones naar buiten gaan door nep-vluchtelingen (die in de ongeorganiseerde jachtigheid door de levensgrote mazen van het vluchtelingen-opvangnet ge(s)lopen zijn) die bevestigen dat zij dat hier inderdaad allemaal ‘gratis’ (van uw belastinggeld) gekregen hebben.

Oorzaak en gevolg

De oorzaak van het oorlog-vluchtelingen- en haatprobleem ligt echter in de eeuwige bemoeizucht van het Westen, dat veelvuldig op advies van de Verenigde Naties (!) èn (voorheen) financieel gesponsord door de Verenigde Staten overal mensenrechten, bevrijding en democratie denkt te moeten ‘brengen’. Zij vinden dat zij wereldwijd kunnen bepalen dat hun ‘democratische’ levenswijze voor de gehele wereldbevolking zou moeten gelden. Na de succesvolle bevrijding betreffende de Tweede Wereldoorlog (dank daarvoor!) meent de VS echter overal ter wereld de ‘bevrijding’ te kunnen brengen. Wat de VN en de westerse regeringen echter zeer hardnekkig NIET willen zien, is dat zij daarmee de oorlog mee naar huis brengen. Zij het via de omweg van bijna uitsluitend (allemaal stevig rokend en allemaal ‘pas 16 jaar’…) jonge mannelijke ‘vluchtelingen’ die voor het veelvuldige onderlinge moslimgeweld op de vlucht zeggen te zijn, zelfs als ze heel ergens anders vandaan komen dan uit Syrië… Daarnaast komt de haat van hier geboren, ‘alles wetende’ jonge hersenspoelmoslims, die zich verwant voelen met alles wat tegen het Westen is, maar er wèl blijven wonen.

Als de VN (ook bekend van hun zogenaamd ‘onafhankelijke’ rapport wat betreft Zwarte Piet/internationaal blackface) vindt dat er waar ter wereld ook ‘onrecht’ is, worden onder andere NAVO-landen/regeringen veelal geadviseerd/gedwongen daar (als zogenaamde vredesmacht) militair in te grijpen. Inmiddels weet u waar ook dàt toe heeft geleid. Er vinden in de gehele wereld namelijk ruim 30 (dertig!), (inmiddels over 100 landen meer dan 47000!) aanslagen per dag plaats uit naam van Allah tegen ‘de westerse kruisvaarders’. Wat enerzijds maar weer eens benadrukt hoe ver moslims qua logica en denkwijze achterlopen, maar vooral wat die westerse bemoeienis van de VN en ‘onze’ westerse regeringen ons dagelijks brengt. Vreemd genoeg blijven de aansturende VN-top en de desbetreffende regeringsleiders altijd buiten schot en worden uitsluitend onschuldige burgers en uitgezonden militairen slachtoffer van extremistische aanslagen. Deze vet betaalde VN-top en regeringsleiders zal het een zorg wezen. Zij voeren na de zoveelste dode de ‘oh wat ben ik geschokt’ act weer op en daarmee is het voor hen klaar. Uw dood, of erger nog, levenslange handicap als onschuldig slachtoffer, is slechts een ingecalculeerd risico, zowel als burger, hulpverlener en militair.

Hypocriet excuus

Met het excuus dat, omdat er door westerse inmenging in het Midde-Oosten óók onschuldige burgers/slachtoffers onder moslims vallen, ze dat hier middels aanslagen ook mogen doen, voelen veel jonge moslims en moslima’s in Europa zich bereid ‘te vechten’ en te sterven voor de islam. Zij kunnen en willen zich, als moslim, niet verenigen met het land waar zij geboren zijn (de stumpertjes), maar grijpen, mede door de heroïsche verhalen van hun ouders over hun oorspronkelijke ‘regio/thuisland’ en een door psychopaten uitgeroepen islamitisch kalifaat, terug naar een ideologisch verleden dat zij slechts uit sprookjes en verhalen kennen, maar waar zij zelf nog nooit geweest zijn/waren. Met dat idee zijn er honderden naar het uitgeroepen ´heilige’ kalifaat getrokken om er hun ideologie als streng gelovig moslim na te kunnen leven (maar dan wèl met moderne westerse technologieën en wapens…). Dáár hoefden ze tenslotte niet te werken, werden zij er, zoals het volgens de islam hoort, door de vrouwen op hun wenken bediend, en de kinderen werden er gedwongen met de basiselementen (lees: alle 1400 jaar oude barbaarse gruwelijkheden!) van de islam ‘opgevoed’. Het Kalifaat was voor deze ‘ware moslims’ ècht  h e l e m a a l  geweldig. Tenminste zolang het goed ging, want nu het tegenvalt, willen ze ineens weer terug ‘naar huis’ voor ‘de toekomst van hun kinderen’.

Heldhaftige moslimstrijders

Moslims mogen elkaar klaarblijkelijk (volgens vele moslims in Europa) wereldwijd maximaal onthoofden, stenigen en afmaken. Religieuze stromingen, etnische zuiveringen, stambelangen/overheersing of ordinaire machtswellust zaaien er dood en verderf en vele moslims in Europa vinden dat blijkbaar heel normaal. De boze geest komt echter uit de opgepoetste olielamp als het ‘Westen’ (in opdracht van de VN) zich met deze islamitische barbarij bemoeit. Dàn wordt het plots gezien als een westerse invasie (van de vredesmacht) en dus een ‘heilige oorlog’ tegen het Westen en zijn zij (op afstand bestuurd) bereid vele onschuldige slachtoffers te maken uit naam van Allah. Ik zeg: houd de militairen (Defensie betekent toch ècht defensief, en dus bescherming van eigen land en volk) en hulpverleners thuis en laat het ze lekker uitzoeken in dat Midden-Oosterse sprookjesgebied. En laat iedereen die dat verheerlijkt daar a.u.b. met TGV vaart naartoe gaan, maar NOOIT meer terugkeren, want zolang het moslims onder elkaar betreft, voelen zij zich niet geroepen om er tegen ‘te vechten’ en/of aanslagen te plegen.

Als kritisch criticus vind ik het overigens onvoorstelbaar dat Rutte als eindverantwoordelijke (!) van zowel het kabinet als de VVD wederom gewoon aan kan blijven met alle, onder zijn leiding (bewezen!) criminele, corrupte en onkundige praktijken binnen de landelijke VVD (dus niet alleen Den Haag). Is dit feitelijk zo anders dan Satudarah, No Surender of Bandidos?

Zolang de huidige elitaire westerse macht niet persoonlijk, door welke kant dan ook, wordt aangevallen, verandert daar echter niets in. Maar ach, criticaster die daar op let… Het zal wel een bepaalde erecode betreffen.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Hypocrisie, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De VN en vreemdsoortige erecodes

 1. Williaan zegt:

  Excellent stukje!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Schilder heeft de goede toon gevonden en blaast momenteel niet onaardig zijn partijtje mee.
   Bravo Schilder, ik wist het wel.
   Ga zo door.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Naar de hel met die codes. Om even kracht bij te zetten: ik heb vaak last van een te hoge bloedsuikerspiegel doordat ik een medicijn moet slikken die dat als bijwerking heeft. Die kan zo hoog worden dat ik per ongeluk een vrachtwagen in stap en keihard het Binnenhof oprijd. Want het is niet mijn schuld, maar mijn bloedsuikerspiegel die dat doet. Als ze een moslim geloven dan zullen ze mij ook moeten geloven.Want ik ben lief.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Rensk.
   Geweldige aandriften!
   De enige oplossing om van die realistische waanpsychoses af te komen is ze in de praktijk te verwezenlijken.
   Natuurlijk moet je dan dus beslist het Binnenhof op rijden en aldaar links en rechts Kamerleden een lift geven.
   Mag van alles zijn.
   De hel, het Crematorium, de Haagsche Begraafplaats.
   Best interessant voor een rondleiding onder leiding van een gids op het gebied van de Hades en omstreken.
   Vergeet vooral het zogenaamde “Torentje” niet.
   Stoor je niet aan de schaterlach van die krankzinnige vleermuis die daar al 8 jaar aan de balken hangt, tussen de foto’s van Poroshenko, Juncker, Soros, de twee Clintons en niet te vergeten Obama in rieten rokje.

   Geliked door 2 people

 3. Feniks zegt:

  De VN wordt aangestuurd door mohammedanen, die zijn in zo ongeveer elk Westers land geiinfiltreerd.
  Elk land dat de belangen van haar burgers behartigt (zoals dat hoort) zou de VN per direct verlaten.
  Elk land ( politici) die dit nalaten daar kun je grote vraagtekens bij plaatsen.

  Like

 4. Piet Karbiet. zegt:

  Wat is een kritische criticus?

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Toch als ik heel lang nadenk over die code in het leger dan begint mij toch iets te dagen. Men wordt soldaat met de wetenschap dat je op zeker moment in een situatie terecht kan komen dat je het land moet verdedigen als het aangevallen word. Tenminste zoals de situatie nu is. (verplichte dienst is er niet meer) Je land word aangevallen en je komt in een situatie waar je liever niet wil zijn Als ze de kans hebben m te smeren (de kogels en granaten vliegen om je oren is het leger snel pleiten Als de tegenstanders die code wel hebben dat de soldaten niet terug kunnen (anders ga je er aan door je eigen officier) en dus de vijand wel moeten aanvallen en een ander land die code niet heeft dan kun je je net zo goed direct overgeven.
  Het is een duivels dilemma volgens mij. Zie ik dat goed? By the way de code die ze in Den Haag hebben is absoluut belachelijk en zeer ongewenst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s