VIDEO PVV: “Nederland moet Nederland blijven”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

38 reacties op VIDEO PVV: “Nederland moet Nederland blijven”

 1. Peter zegt:

  Wilders heeft gelijk !
  Toch even een lichtpuntje.
  Een Duitse criticus van de islam is vrijgesproken !!!
  Hij heeft de islam vergeleken met een kankergezwel en heeft het proces GEWONNEN.
  http://www.pi-news.net/muenchen-endgueltiger-freispruch-im-krebsgeschwuer-prozess/

  Geliked door 2 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  De klassieke boodschap….die het nog steeds gewoon dóet.

  Like

 3. Marc zegt:

  Ik kan in geen enkel ander medium terugvinden dat deze maand zo’n moslimactie in Den Haag heeft plaats gevonden. Ik twijfel er niet aan dat zo’n actie heeft plaats gevonden, noch over het doel ervan.
  Hebben anderen misschien info hierover?

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Zeker een lichtpuntje daar in Duitsland, maar de EU werkt ondertussen door aan het beknotten van de vrijheid van meningsuiting. En zeg nu zelf, als u het Wildersfilmpje ziet, zou dat ooit nog goed komen in Nederland. De Islamitische druk neemt steeds meer toe. Wij hebben ze teveel rechten gegeven.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   wij hebben ze teveel rechten gegeven, sorry daar heb ik niet aan mee geholpen, dat hebben die lui op het Binnenhof gedaan , ze stoppen hun koppen in het zand, laat ze eens op de markt in Den-Haag lopen kunnen ze zien hoe Nederland verloedert
   ik zat gisteren in de auto op een parkeerplaats, komt er een man met baard langs lopen en het is al zover dat ik gauw de auto deuren in het slot deed.
   die meisjes zondag in Marseille die zijn dood gestoken liepen ook gewoon op straat , ik ben meer op mijn hoede, zo zou het niet moeten zijn dat je je in je eigen omgeving niet prettig en veilig voelt

   Geliked door 2 people

   • ReaGluurder zegt:

    Tig jaar geleden was ik op de markt in Den Haag al 1 van de weinige WITTE mensen!!

    Like

   • Pietersen zegt:

    Volgende keer zet ik jouw naam bij mijn opmerking op dit vlak ‘wij hebben ze teveel rechten gegeven uitgezonderd Golden Girl’.

    Like

 5. Jan zegt:

  Helemaal mee eens!

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Helemaal gelijk!Al die hakkenbar-fans moeten weg uit Nederland,voorgoed!

  Like

 7. Burgert zegt:

  Je klinkt vermoeid Geert.
  Ik snap dat wel.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Wilders heeft volkomen gelijk…”Jij kunt er niet meer omheen..De Islamisering gaat door in moordend tempo..Hele wijken, onze steden en dorpen zijn veranderd in islamitische enclaves …Maar wat wordt er tegen aan gedaan? Wie helpt de autochtone slachtoffers van de islamisering? Wie helpt de autochtone slachtoffers van islamitisch fysiek geweld? http://www.at5.nl/artikelen/167146/man-bewusteloos-geslagen-na-maken-groepsfoto-op-de-wallen of deze Poolse man https://www.youtube.com/watch?v=9Ue_dxWc26Y en de krantenbezorgster uit Rotterdam https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/154fb9280a966873
  En dan spreken wij nog niet over de “Bloedsuiker terrorist” uit Amsterdam die door iedereen in bescherming wordt genomen. En over de veelvuldige autobranden waar zo goed als uitsluitend wagens van autochtone Nederlanders in brand worden gestoken. Zie de verhalen over Ede van zomer 2016. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er slachtoffers vallen aan islamitisch geweld; heel vaak met dodelijk afloop. Wij spreken hier nog niet over de strontkleurige apen uit Afrika die hierheen als vluchtelingen komen en vrouwen verkrachten. De vrouwen hebben GEEN RECHT OM AANGIFTE TE DOEN en ze moeten hun verkrachter zelf zien te vinden? Op onze overheid kunnen wij al jarenlang niet meer rekenen. Onze volksvertegenwoordigers zijn niet thuis als het om islamitische misdrijven gaat tegen hun eigen bevolking. Zij vertegenwoordigen de EU, de islam en hun eigen carrière. Het geval Jeanine Hennis spreekt boekdelen. In de volgende video ziet men hoe de mensen over onze vertegenwoordigers denken. https://www.youtube.com/watch?v=ET7sHfNcf4A
  Er valt best wat te doen tegen de islamisering en de laconieke houding van onze overheid. Te beginnen met het oprichten van CENTRALE MELDPUNT tegen ISLAMISERING. Net zo goed dat er Meldpunt Discriminatie bestaat (en nog meer van die toko’s), moet nu een ‘MELDPUNT ISLAMISERING komen’. Een telefoonlijn of website, waar mensen die gebukt gaan onder ISLAMITISCH geweld, zich kunnen melden. Waar ze advies kunnen krijgen. Zij worden nu in de kou gelaten. Het enige wat ze kunnen doen, is naar geweld grijpen of vluchten. De meeste kiezen voor vluchten. Een tweede project dat moet komen, is: een website waar dagelijkse registratie zal plaatsvinden van islamitische (en Afrikaanse) misdrijven tegen de Nederlandse bevolking. Dat is de enige manier om Nederland weer terug te geven aan de Nederlanders zonder geweld te gebruiken.

  Geliked door 3 people

  • ReaGluurder zegt:

   60% van de Hollanders heeft hier amper weet van, hebben niet genoeg sjoege om te snappen van hetgeen er op ze afkomt, nog ver van hun bed (denken ze!), ingedut, ongeïnteresseerd, zal mijn tijd wel duren etc etc. Geen redden meer an!

   Like

   • Rensk. zegt:

    Ik merk hetzelfde. Niemand die zich ook maar informeert buiten de staatsomroep. De meesten weten totaal niet wat zich in Zweden/Duitsland/Frankrijk afspeelt. Ze horen wel af en toe iets van Nederland, maar zijn het het volgend uur al weer vergeten. Ik vraag me soms of wat het nut is dat ik het wel weet. Je voor het aankomend gevaar indekken misschien door iets in huis te hebben, maar daar houdt het verder letterlijk en figuurlijk mee op. Misschien is onwetendheid wel lekker rustig. Geen stress geen angst (nog geen angst die de hele dag bij me zit voor de duidelijkheid) totdat ze wakker worden.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @ReaGluurder. Het is waar dat 60% van de Nederlanders heeft hier amper weet van. De Hollanders zijn doorgewinterde slachtoffers van Islamisering. Zuid Holland en Noord Holland zijn al tot een soort lappendeken geworden van geïslamiseerde enclaves. En de enclaves worden in rap tempo steeds groter. Niet enkel de grote en middelgrote steden zijn ten prooi gevallen. Ook de dorpen worden geïslamiseerd en autochtone Nederlanders zijn gedwongen om te vluchten. De meeste gevallen komen niet in de media en de autochtone slachtoffers zijn zo goed als vogelvrij verklaard. Geen enkel instantie komt ze te hulp. Onlangs heb ik een verhaal gehoord van kennissen die wonen in een van de Westlandse dorpen; aan de rand van Den Haag. Een gezin was genoodzaakt te vluchten voor Syrische vluchtelingen die hun huis gebruiken als lab voor synthetische drugs. Omdat ze te boek staan als vluchtelingen, hebben ze speciale status van mensen die boven de wet staan. Na de vlucht van het gezin, begin 2016, kwam in hun huis een autochtone gezin met een baby. Het is niet zeker of de wooncorporatie had de moeite genomen het huis te reinigen van al de chemische substanties die vrij komen bij het vervaardigen van drugs. Het idee dat de mensen kwamen met een baby laat ze kennelijk koud. Het huis was bliksemsnel verhuurd. Dit jong gezin woonde daar voor zeer korte tijd. Kennelijk moesten ook zij vluchten n.a.w. van de overlast die de Syrische drugsfabrikanten veroorzaken. Nu woont daar een Marokkaans gezin die hecht contact heeft met de Syriërs. In het huis naast hen wonen nu ook Marokkanen. Vanaf 2014 is de doorgaans gezellige Nederlandse Westlandse straat, veranderd in een islamitische enclave. Iedere vertrekkende autochtone gezin wordt vervangen door een islamitisch gezin. Sommige van de overgebleven buren worden door de Marokkanen bedreigd met het doel ze te verjagen. De Marokkanen lopen op provocerende wijze met soepjurken op straat om de niet moslim buren bang te maken. De instanties – inclusief wooncorporatie gemeente en politie – nemen geen moeite om de slachtoffers te beschermen. Een van de buren, een oude man, heeft besloten om zijn recht in zijn huis te blijven wonen niet opgegeven. Ondanks zijn slechte gezondheid is hij bezig een strijd met de instanties te leveren. Hij weet ook dat hij heeft geen andere keuze. In Den Haag zijn alle wijken met sociale woningen sharia enclaves. In gemeente Westland moet men minstens 10 jaar en meer wonen in aanmerking te komen voor een nieuw huis.

    Like

   • Wolf zegt:

    NEDERLANDERS hebben er wel weet van en wel 2,6 miljoen PVVers. 60% Hollanders niet nee.

    Like

 9. ReaGluurder zegt:

  300 M I L J A R D heeft het ONS al gekost en ons ooit zo mooie en stabiele landje naar de KLOTEN! Hierbij nog een schoolvoorbeeld van een echte VLUCHTELING / Gastarbeider!! Daar gaan ONZE belastingcentjes naar toe, al 40 jaar! Er werd gewaarschuwd, maar wij moesten niet zeuren (discrimineren!!). En nu is het te laat!!

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Aan deze video kun je zien wat een achterlijk MIddeleeuws volk we hier binnen hebben gehaald. Belachelijke vertoning. En dan de ruimte die ze opeisen en het oorverdovend lawaai van die vreselijke jankmuziek. Zooooooooooooo duidelijk hun aanwezigheid laten horen. Doen ze met alles. Toeteren met auto’s bij bruiloften bij gewonnen voetbalwedstrijden etc. Ik vind het beangstigend als ik ze zie lopen al die kerels, waarvan je weet hoe hun denkwijze in elkaar steekt.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  De ‘elitaire’ smeerlappen wéten dat ze ons kapot laten maken door de mohammedaan.
  Ze wéten het en gaan er tóch gewoon mee door.
  Niet de mohammedaan is onze grootste vijand, maar de ‘socialist’ die ons onderdrukt en kaal plundert.
  Ik vind het doodeng om tussen verraders te moeten leven.
  Voor je het weet, zit je in een psychiatrische inrichting vanwege je kritiek op die afgrijselijke islam of omdat je geen deel wilt uitmaken van de verplichte ‘communistische’ ‘eenheidsworst’.

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Aha. Veilig op de thuisbasis aangekomen dus. Mooi zo! 😉

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Tistochwat. De ‘elitaire’ smeerlappen HOPEN dat wij kapot zouden gaan door hun bondgenoten de mohammedanen. Zij denken dat de tyfus uit de Derde Wereld is op het niveau van de wilden die men tijdens de koloniale tijd met glazen kraaltjes kon paaien. Zij nemen geen rekening met de mogelijkheid dat hun islamitische knuffelbeestjes zouden ook hen afmaken, zodra ze aan de macht komen. Niet ieder van hen is een multimiljonair die snel met zijn privé vliegtuig kan vluchten.

   Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Weer moordaanslag met auto in GB

  Taxi driver ‘deliberately mows down pedestrians’ after mounting the pavement outside London’s Natural History Museum before being pinned to the ground and arrested in front of stunned tourists

  ……
  de terrorist

  [video src="http://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2017/10/07/305241945149912770/636x382_MP4_305241945149912770.mp4" /]  Several people have been injured after a car mounted the pavement and mowed down pedestrians outside the Natural History Museum in London this afternoon.

  A man was pinned down by security guards and arrested by police in the heart of the capital’s museum land in Kensington.

  Hundreds of terrified tourists fled the scene as the black Toyota Prius – a registered minicab – careered into a sign before ultimately crashing into a crowd of as many as 10 people as it hit a silver car, according to witnesses.

  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4958398/Car-mounts-pavement-outside-Natural-History-Museum.html

  Zie ook: Aanslag vandaag in Londen; zo houdt media u bewust onwetend
  http://joostniemoller.nl/2017/10/aanslag-vandaag-londen-zo-houdt-media-bewust-onwetend/

  Like

 13. Edgy Veggie zegt:

  Hij heeft natuurlijk helemaal gelijk, maar hij herhaalt dit al járen als ware het een soort mantra. De enige manier waarop we Nederland weer terugkrijgen, is met geweld. En er moet héél wat gebeuren eer de autochtone nederlander daartoe over gaat. Ik heb ’t tegen weinig mensen durven zeggen, maar destijds, toen die arme Pim Fortuyn vermoord werd, hoopte ik erop dat zijn moordenaar een moslim zou zijn. Ik weet zéker dat ‘we’ dan massaal in beweging gekomen waren. Nu is er een binnenlandse aanslag door moslimfundamentalisten voor nodig om het klootjesvolk in te laten zien dat moslims hier niet thuishoren. Maar daar mag je ook weer niet op hopen natuurlijk…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Nu is er een binnenlandse aanslag door moslimfundamentalisten voor nodig om het klootjesvolk in te laten zien dat moslims hier niet thuishoren.

   Wedden dat de stomme linkse kudde dan nog steeds “WELKOM, WELKOM!” roept?
   Dan gaan ze nóg lievvver doen tegen de ‘zielige’ mohammedaan.

   Like

  • Wolf zegt:

   De kogel kwam WEEEER van Links ,en links zijn de braaf slaven van islam. Ook die schutter in de VS was een linkse rat .Hij was anti Trump. Rare redenering van jou van was hij maar doodgeschoten door een islamofiel. Pim had gewoon nog moeten leven!!! Islamisten moorden al genoeg over de godganse wereld ook weer DE SCHULD van Links!!! ALLEMAAL de SCHULD van Links! Links en islam moet met wortel en tak worden uitgeroeid!!!

   Like

 14. Anoniem zegt:

  Wilders heeft zeker gelijk. Hij zou onze mp moeten worden. Ze zouden al die moslims nasr Mekka moeten sturen en daar waterstofbommen op moeten gooien. Dan zou de wereld er gelijk een stuk beter uit zien.

  Like

 15. Rapunzel zegt:

  Als je deze rottigheid eenmaal doorziet kun je het niet meer negeren en wegkijken.
  En dan zie je het ook overal en altijd.
  Net las ik dat steeds meer ouderen in Nederland weer moeten gaan werken want ze trekken het financieel niet langer.
  Dat terwijl oudere Marokkanen allang weer lekker terug zijn naar hun thuisland waar ze van een AOW-tje riant kunnen leven.
  Groot huis, dikke auto daar en een appartementje met huursubsidie hier voor als ze eens wat mankeren, dan laten ze zich voor weinig of een beetje oplappen en pamperen in Nederland.
  Door ons betaalde tolk a.k.a. beroepsmoslim mee want als de dokter je niet begrijpt en fouten maakt wordt díe voor het hekje getrokken.
  Terwijl de toegevoegde waarde van moslims in een gemeenschap 0 is.
  Werkelijk niks is hier beter dan voor ze kwamen, of moet ik zeggen: binnengehaald werden.

  En een groot deel van onze oorspronkelijke bevolking vind het nog goed ook, dat de uitvreters hier zijn. Die zijn blij als ze zelf een campingsmoking bij de kringloop kunnen scoren op weg naar de voedselbank op hun ouwe rotfiets. Als daar dan tegelijk met hen een parasiet in een BMW proletarisch komt winkelen vinden ze dat mooi, dat die mensen zover gekomen zijn.
  “Gaat u maar eerst” zouden ze dan willen zeggen maar ja, dat heeft geen nut want ze spreken onze taal niet.

  Terwijl er in heel Nederland geen mens te vinden is die ooit wat van een moslim geleerd heeft.
  Er is niemand die bij een moslim thuis uitgenodigd wordt (als je daar al naartoe wil maar dat is een tweede).
  Geen ene moslim die ooit een Nederlander ergens mee helpt.
  Geen ene moslim die iets voor je maakt, een kaartje stuurt, je meeneemt voor een avondje uit, op je kinderen past, je plantjes water geeft of je oude ouders bezoekt in hun bejaardenopslag.
  Geen moslim die een pannetje soep voor je kookt en je kan een jaar in het ziekenhuis liggen te rotten zonder een moslim te zien behalve degenen die naast je liggen en 25 man/vrouw bezoek krijgen per dag.

  En dan toch zijn allerlei tobberds die genoeg aan zichzelf hebben vreselijk begaan met die lui. Dat zal ik wel nooit begrijpen.
  Moslims zijn niet slim, niet aardig, niet mooi, niet lief, niet grappig en ze kunnen niks.
  Dat komt door de islam.
  Pas als ze daar afscheid van nemen worden ze een beetje normaal.
  Maar juist die mensen, de ex-moslims, worden door de goegemeente van links doodgezwegen en verketterd. Hoe durven ze hun hun kutgeloof af te wijzen?!
  Zo ludiek, die aapjes die 5 x per dag liggen te bidden op van die veelkleurige kleedjes!

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Als ik eerlijk ben….ik ben met autopech geholpen door een moslim en zijn zoon, hij deed zijn best om mijn auto aan de praat te krijgen met zijn startkabels.
   Aan de andere kant, wij hebben ooit in Spanje bij een Nederlandse auto met pech hulp proberen te bieden, er kwam rook onder de motorkap uit en ze maakten een noodstop….het bleken marokkaanse mannen te zijn die vreemd reageerden er niet van onze hulp gediend waren.

   Like

  • BertG. zegt:

   Voordat er een corrigerende neef uit Marokko kwam, kreeg ik regelmatig een maaltijd van mijn buurvrouw of haar kerstpakket.
   Ook had ik de sleutel van haar huis voor plantjes water te geven wanneer ze op vakantie was.
   Na de nodige bijsturing van die neef was het afgelopen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s