VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over Thomas de Maizière, de verkiezingen in Niedersachsen en de islamitische feestdag (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Wat was er deze week voor moois? De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft het woord genomen. Dat betekent niets goeds. Wanneer Thomas-we-moeten-aan-het-terrororisme-gewend-raken-de Maizière spreekt, is er sprake van alarmfase rood. Zo ook deze keer. De Maizière wil dat de islam een feestdag krijgt. Maar welke islam? De islam, die in Berlijn 12 mensen vermoordde en 50 zwaar verwondde? Die in Ansbach een spijkerbom tot ontploffing bracht, die voorbijgangers met messen aanvalt? De islam, die leidt tot de afzegging van voetbalwedstrijden, carnavalsoptochten en stadsfeesten? Die ons de Merkel-stenen heeft geschonken, de betonblokken die iedere grote manifestatie versieren? Die overal ter wereld mensen afslacht en zelfs, zoals in Manchester of Afrika, kinderen vermoord en ontvoerd? De islam, die zogenaamd vreedzaam is, maar wiens critici allemaal alleen maar kunnen leven onder politiebescherming? Dient deze islam zichzelf te mogen vieren?

Een week geleden spijkerde de islamwetenschapper Abdel-Hakim Ourghi 40 thesen aan de deur van een moskee in Berlijn. Hij eiste een omvattende hervorming van de islam. Belangrijkste punten: een einde aan de onderdrukking van vrouwen. Einde aan de jihad. Einde aan het rechtvaardigen van geweld. En een einde aan de vervolging van anders gelovigen zoals christenen, boeddhisten, joden. Alleen zo´n hervormde islam, aldus Ourghi, zou bij Duitsland kunnen horen. Merkt u ook iets op? Aan de ene kant een islamwetenschapper die duidelijk zegt dat de huidige islam een gevaar is, onverenigbaar met onze grondwet. Aan de andere kant een minister van Binnenlandse Zaken, die deze grondwet eigenlijk met handen en voeten zou moeten verdedigen, maar exact het tegenovergestelde doet. Die de moorddadige islam, die we al jarenlang meemaken, ook nog het hof maakt.

Iets anders weegt nog zwaarder: feestdagen zijn een uitdrukking van cultuur en traditie. Duitsland is, net als heel Europa duidelijk christelijk beïnvloed. Dat zijn onze wortels, dat is cultureel onze geboortegrond! Wie echter islamitische feestdagen invoert, kan dat aan boeddhisten, hindoes, Taoïsten niet weigeren. Dan hebben we multiculti. Maar multiculti is geen Duitsland meer, is het tegendeel van traditie en geboortegrond. Dan kan men de Duits-christelijke cultuur ook direct helemaal afschaffen: waarom eigenlijk nog Kerstmis of Pasen, wanneer christelijke tradities zelfs geen rol meer spelen voor een zogenaamde christelijke partij?

Met zijn voorstel bagatelliseert de Maizière niet alleen het islamitisch terrorisme. Het voorstel is ook een directe aanval op de Duitse cultuur. Terwijl de CDU en de CSU luidkeels verkondigen dat men de geboortegrond zou moeten beschermen, schaft de minister van Binnenlandse Zaken hem af.

Zo cultuurloos en idioot de minister van Binnenlandse Zaken is, zo beschamend is het tijdstip: natuurlijk vlak voor de verkiezingen in de deelstaat Niedersachsen. Nadat de CDU dramatisch verloor bij de Duitse parlementsverkiezingen, grijpt ze nu naar iedere strohalm. En Niedersachsen, met zijn vele radicaalislamitische centra in Göttingen, Hildesheim, Braunschweig of Celle, heeft ook veel islamitische kiezers. Daar doet de minister van Binnenlandse Zaken nog graag even extra zijn best. Afschuwelijk. Politiek als prostitutie. Maar in een bepaald opzicht ook een duidelijk stemadvies. Als u in Niedersachsen woont, gaat u alstublieft stemmen! Verhindert u een partij die zo´n minister van Binnenlandse Zaken duldt! En die andere partij, die altijd wauwelt over sociale gerechtigheid, maar het oké vindt wanneer kameraden na een jaar bij Volkswagen met een handdruk van € 12 of € 15 miljoen en € 8000,- direct pensioen naar huis gaan – verhindert u die alstublieft ook!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over Thomas de Maizière, de verkiezingen in Niedersachsen en de islamitische feestdag (+ vertaling!)

  1. Pingback: Centraal comité van de Duitse katholieken staat open voor islamitische feestdag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s