Centraal comité van de Duitse katholieken staat open voor islamitische feestdag

Screenshot_113

(Vertaling: E.J. Bron)

Na Thomas de Maizière (CDU) en Sigmar Gabriel (SPD) staat nu ook het centraal comité van de Duitse katholieken (ZdK) open voor de invoering van een islamitische feestdag in Duitsland.

Die Freie Welt

Het idee kwam “spontaan” van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU) tijdens een bijeenkomst in Wolfenbüttel. Nu gaat het viraal. Nadat Martin Schulz al op de trein is gesprongen, heeft zich nu ook het centraal comité van de Duitse katholieken (ZdK) voor de invoering van een islamitische feestdag in Duitsland uitgesproken (zie “Zeit-Online”, “RP-Online”, “Tagesspiegel”).

“In een multireligieuze samenleving kan er in gebieden met een hoog aandeel aan vrome moslims een islamitische feestdag bijkomen, zonder dat de christelijke traditie van ons land zou worden verraden”, citeerde de “Passauer Neue Presse” in haar dinsdageditie de president van het centraal comité van de Duitse katholieken (ZdK), Thomas Sternberg (foto).

Terwijl de meningen in de CDU en de SPD verdeeld zijn, heeft de AfD zich al expliciet tegen de invoering van een islamitische feestdag uitgesproken.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christendemocraten, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Centraal comité van de Duitse katholieken staat open voor islamitische feestdag

 1. Hendrik zegt:

  Dat ziet er daar straks ook uit als Noord Ierland 20 jaar geleden.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Geef de islam een vinger en ze pakken de hele hand, wat ik niet begrijp is, dat ze weten dat de islam haaks staat op het christendom. En wat voor een feestdag moet dat dan worden??.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Merkwaardig dat de Joden – in welk land ze ook wonen – op instigatie van de katholieken nooit een officiële feestdag hebben gekregen.

  Voor zover ik weet hebben de andere kerkgenootschappen dat ook niet aangemoedigd, net zomin als de politieke partijen.

  Hoe is het toch mogelijk dat de islam altijd een streepje voor heeft.

  Zou dat toch met olie en geld te maken hebben of doen ze het al in de broek van angst voor de islam?

  Like

 4. Jan zegt:

  Misschien moet Thomas Sternberg in zijn doopvont verzopen worden

  Sternberg zei letterlijk: “De stemming tegenover de islam in dit land baart me grote zorgen”.

  De heer Sternberg is voorstander van het stimuleren van het islamitisch godsdienstonderwijs op openbare scholen en de oprichting van leerstoelen voor islamitische theologie om godsdienstleraren en imams op te leiden. Hij heeft scherpe kritiek op de door de AfD geëiste afschaffing van het door de staat georganiseerde islamonderwijs.

  https://ejbron.wordpress.com/2017/05/11/centraal-comite-van-duitse-katholieken-zdk-maakt-zich-zorgen-wegens-anti-islamitische-stemming/

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Zo, en nu alleen nog een christelijke feestdag in Saoedi-Arabië.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Die foto zegt al genoeg: Een katholieke uitvoering van Bedford-Strohm!
  Er is, kort samengevat, binnen geen enkele vleugel van het christendom nog enige strijdlust aanwezig, uitzonderingen daargelaten.
  (Hé, “Cat”, zit je nog ergens mee te lezen? Moslims zouden volgens jou juichen als je geen christen was, zei je toch ooit? Dat zou toch “een voordeel” voor ze zijn?
  Nou, gezien de opstelling van de verschillende gelovige ‘kopstukken’ lijkt het er eerder op, dat ze het vooral van de chrístelijken moeten hebben!)

  Like

 7. Peter zegt:

  Soms moet je mensen tegen zichzelf in bescherming nemen.
  De Duitse katholieken bedoelen het ongetwijfeld goed, maar ze zijn helaas naïef.
  Gelukkig hebben we de AfD nog.

  Like

 8. Thoth zegt:

  3 dingen die in Nederland gebeuren:

  NU :
  ——————————–
  ‘Immigratie kost 7,2 miljard per jaar’
  Gepubliceerd: 19 mei 2010 19:56

  DEN HAAG – De immigratie van niet-westerse allochtonen kost de Nederlandse samenleving 7,2 miljard euro per jaar. Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek dat economisch onderzoeksbureau Nyfer in opdracht van de PVV-fractie in de Tweede Kamer heeft gedaan. Nyfer baseert de berekening op een jaarlijkse netto-instroom van 25.000 immigranten en eenzelfde aantal nakomelingen. Volgens de onderzoekers maken deze allochtonen meer gebruik van collectieve voorzieningen en betalen ze minder belastingen en premies dan de gemiddelde Nederlander.
  Ook zitten ze vaker in de bijstand en hebben ze vaker een arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsuitkering. Ook zijn ze oververtegenwoordigd in de criminaliteit, wat tot extra kosten leidt.(..)

  NOS :
  —————————————–

  Nauwelijks kans op werk voor vluchtelingen
  24-06-2016, 06:02
  Binnenland

  Gemeenten zijn bang dat 90 % van de vluchtelingen die de afgelopen jaren naar Nederland zijn gekomen niet of nauwelijks werk zullen vinden. Dat blijkt uit een enquête van Kennisplatform Integratie en Samenleving onder 200 gemeenten. (..)

  NOS :
  —————————————–
  10.000 vluchtelingen krijgen binnen een half jaar woonruimte
  05-04-2017, 14:23
  (..)

  Like

  • Rensk. zegt:

   Duidelijk is dat de EU de staten van West-Europa weg wil vagen en Rutte is druk doende daaraan mee te werken. Ook al doet hij voorkomen alsof dat niet zo is; De man liegt de ganse wereld aan elkaar.

   Like

 9. Feniks zegt:

  Wat is dat toch met die katholieken?
  Kennen ze de mohammedaanse strijkreet “we pakken eerst de zaterdagmensen (joden) en daarna de zondagsmensen(katholieken) dan echt niet…..! ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Al deze Duitsland-verloochenaars van een Thomas de Maizière (CDU), Sigmar Gabriel (SPD) en het centraal comité van de Duitse katholieken (ZdK) doen me denken aan een 3D-tekenfilm, waar ik al eerder op reageerde over ‘Assepoester en de keukenprins’ uit 2007. Hierin moesten zowel Assepoester, Rik, de keukenprins en Munk en Mambo, twee helpers van een tovenaar de strijd aanbinden met de boze stiefmoeder Frida die met een toverstaf heel het sprookjesland had verstoord door de slechteriken hierin te laten winnen. De prins in dat land was wel stoer en knap maar nog dommer en onnozeler dan een rund maar Assepoester scheen als bondgenoot ook nog haar eigen petemoei, de goede fee, te hebben. Deze fee bleek echter aan een vorm van dementie te leiden daar zij vaak totaal vergat dat haar petekind Assepoester eigenlijk Ella heette of haar steeds verwarde met Sneeuwwitje, Roodkapje en Pinokkio!
  Al die stomkoppen van Duitse katholieken en linkse klootzakken zijn namelijk net zo dement als de fee, lijken constant de verkeerde mensen te helpen en Frieda vertegenwoordigd weer de radicale islam die met de schurken uit de sprookjes Duitsland wil veroveren! De domme prins vertegenwoordigd de slappe bestuurders van het land terwijl de islam-critici zoals AfD weer Assepoester, Rik en haar vrienden vertegenwoordigen.
  Laat van mijn part Thomas de Maizière, Sigmar Gabriel, Angela Merkel en de ZdK maar gewoon persoonlijk een islamitische feestdag vieren en daar verder geen Duitsers toe gaan verplichten! En zodra zij daar hopelijk door de moslimextremisten worden belaagd en weggejaagd dan wensen ze alsnog dat er goede feeën opduiken om de islam voorgoed naar Sint-juttemis weg te toveren!

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Een sufferd, een “lul met handen”.

  Like

 12. ReneKampers zegt:

  Als vrome katholiek heeft hij uiteraard adies gevraagd aan zijn opperhoofd De Paus Na eerst geknield zijn kl… heu zijn ring te hebben gekust stelde hij de vraag “Heilige vader wat denkt U van het invoeren van Islamitische feestdagen . Onozelaar wat een lompe vraag , natuurlijk invoeren en zo vlug mogelijk

  Like

 13. E.Waasdorp zegt:

  Ja ja maar dat zie ik ook nog best door ons Haagse kabinet kunnen gebeuren hoor…………… Ik ben ook katholiek maar ik ben erg tegen om al die moslims hun feestdagen hier te tolereren ! wij allemaal gesluiert het suikerfeest vieren………… toch echt niet ! maar alles kan ook in nederland hoor, een sinterklaasfeest geen kerstfeest (allemaal katholieken ) feesten die wij hoog in het vaandel hebben. Is Ons Land met al onze tradities !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s