Catalaanse oppositieleiders opgesloten wegens opruiing

Screenshot_111

De twee leiders van de voornaamste onafhankelijkheidsorganisaties zitten inmiddels in het gevang, met als aanklacht opruiing. De Spaanse rechter heeft dit besloten vanwege hun rol in het organiseren van het referendum. Het gaat om Jordi Sànchez van de Assemblea Nacional Catalana en Jordi Cuixart van Òmnium Cultural. Beiden hebben niet de mogelijkheid van borgtocht opgelegd gekregen en moeten dus gedurende het onderzoek in het gevang verblijven. Inmiddels worden er in heel Europa demonstraties op touw gezet om hiertegen te protesteren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Catalonië, democratie, dictatuur, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Catalaanse oppositieleiders opgesloten wegens opruiing

 1. Jean zegt:

  De DICTATUUR komt met een rotvaart Europa binnen, de DICTATUUR is reeds jaren aanwezig in Europa en parasiteert decadent op onze kosten, de DICTATUUR zal zegevieren als wij ze geen HALT toeroepen.
  Wie nu nog zijn steun geeft aan d66 & co steunt diezelfde DICTATUUR en kiest dus voor zijn eigen ondergang.

  Like

 2. Rick zegt:

  Kijk… Hier word ik dus h-e-l-e-m-a-a-l schijtziek van:
  “Inmiddels worden er in heel Europa demonstraties op touw gezet om hiertegen te protesteren”.
  Als er iets te demonstreren valt voor zaken in het buitenland; is het klootjesvolk er als de kippen bij.
  Voor misstanden in eigen land krijg je nog geen 100 man op de been!!!!!
  En dat die anarchisten opgesloten zitten; is een prima zaak. Het liefst Puigdemont en Junquera óók voor onbepaalde tijd/zonder mogelijkheid tot borgtocht opsluiten!!
  Sedert de inmiddels wereldberoemde 01 October hebben 150 bedrijven per dag hun sociale zetel verplaatst naar locaties buiten Catalunya. Het enige dat de desbetreffende oorlog-hitsers bereikt hebben; is dat die gehele regio economisch naar de knoppen gaat…
  Verhofstadt en van Baalen zijn hierbij vergeleken slecht een paar kwajongens.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De Spaanse regering loopt niet ver van naastenliefde naar de Catalanen toe, die zichzelf al helemaal hebben laten doordraaien daar ze totaal niet weten wat ze werkelijk wensen, en het populisme is dus helemaal NOOIT verdwenen uit Europa. Natuurlijk kent de rijke elite vast niet het verhaal over de Heilige Martines van Sint-Maarten, een bisschop uit de 4de eeuw die toen bisschop van Tours was, soldaat werd op 15-jarige leeftijd en tijdens een strenge winter bij de poorten van Amiens zijn mantel deelde met een bedelaar.
  De schilder Van Dyck maakte hier ooit een schilderij over terwijl Willy Vandersteen in 1966 een strip uitbracht van Suske & Wiske, genaamd ‘Het rijmende paard.’ Professor Barabas probeerde toen met zijn uitvinding, een Teletransfor, Sint-Maarten tot leven te brengen om de egoïstische mensen weer naastenliefde bij te brengen maar hij wekte alleen maar diens paard tot leven. Het was een wonderpaard dat in rijmvorm sprak, kon vliegen en bloemen toverde met zijn hoeven. De vrienden moesten het paard redden van hun aartsvijand Krimson en brachten het later terug op het schilderij. Toen werd Sint-Maarten alsnog tot leven gewekt en nadat Barabas uitlegde of deze de mensen kon verlossen van hun egoïsme antwoordde Sint-Maarten dat 1.500 miljoen mensen overal ter wereld honger leidden en wie daar niet voor wilde helpen diens eigen welvaart onwaardig is!
  Spanje heeft echter zichzelf al geruïneerd, ze willen het rijke Catalonië niet kwijt en zijn hun eigen welvaart al helemaal niet eens meer waardig want met het uitschakelen van de oppositieleiders maken ze dat hierdoor ooit een burgeroorlog zal uitbreken!

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Het begin van het einde van de natie-staat. Verhofstadt heeft het al lang begrepen: daarom is hij voor “Spanje”, of the logica van links.

  Like

 5. IkBenHet zegt:

  Kijk… Zo wordt het vuige spelletje dus gespeeld.
  Zichzelf in de slachtoffer rol wentelen…

  De Catalaanse versie:

  Het Oekraïense voorbeeld:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s