Stedelijk-directeur Ruf stapt op na commotie over bijklussen

Screenshot_110

(Door: Tom Reijner)

Beatrix Ruf (foto), de Duitse directeur van het Stedelijk Museum in Amsterdam, stapt per direct op. Dat is maandagavond besloten tijdens een vergadering van de raad van toezicht.

Ze doet dat volgens de raad naar aanleiding van ‘speculaties in de media in de afgelopen weken, die mogelijk een impact kunnen hebben op de reputatie van het museum’.  Haar onmiddellijke vertrek bij het Stedelijk Museum wordt dinsdagmiddag bekendgemaakt op een persconferentie, schrijft Het Financieele DagbladHet personeel is dinsdagochtend ingelicht over het opstappen van Ruf.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stedelijk-directeur Ruf stapt op na commotie over bijklussen

 1. koddebeier zegt:

  🙂 Je kon het op je klompen aanvoelen, dat het zou gaan stinken 🙂 🙂

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Gewoon een ordinaire graaister met een linkse pose.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Haar achternaam hoort bij haar. Wat een naar, lelijk en onsympathiek gezicht heeft deze vrouw.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Goed avond Dames en Heren.
  Guttegut wat een commotie. Wat is dat toch een pietluttig gedoe. Ze zeuren over een bijbaantje. Dat bijbaantje levert maar amper Euro Euro 437.000 per jaar op. Had ik dat moeten opgeven. Dat meen je niet. Voor al die bureaucratie heb ik toch geen tijd. Ik heb zoveel nevenfunkties, dat geen eens tijd heb voor mijn gewone baan. Die neveninkomsten zijn toch maar peanuts. Dat is toch te verwaarlozen. Welke VVD-er zou zich daar nou nog druk over maken. Er zijn van die dagen, dat ik het niet eens op zak heb. En ik ken zelfs mensen, die met Euro 420.00 per jaar minder moeten rondkomen. Eigen schuld, dikke bult, moeten ze maar gaan werken. Wat zegt u, is er geen werk. Ze kunnen toch gaan vakkenvullen in de supermarkt, of een krantenwijkje nemen. Wat zegt u, betaalt dat nog minder dan het minimum loon. Het is ook nooit goed met die zeurpieten. Waarom gaan ze dan niet de politiek in, want dan komt het geld immers vanzelf. Zijn ze dan geen lid van de sekte van het “Alziend Oog”. Ha, ha, ha, ha, haaaa. Doei.

  Like

 5. Peter zegt:

  Heel erg jammer !!
  De ‘LHBTQIA’ enz. gemeenschap moet het straks zonder genderneutrale wc’s doen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rapunzel zegt:

  Wat een lelijke man.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Beatrix Ruf
  Wellicht om te dopen in Beatrix ruft.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Als ik haar zie denk ik : Kerel je hebt een kut, daar lullen we niet meer over. ( met dank aan Neerlands Hoop )

  Geliked door 2 people

 9. leefbarbaar zegt:

  Opvallend dat zelfs een volkomen foute krant als het NRC misstanden aan de kaak gaat stellen in de incestwereld van de cultuur, waar beslist niemand van de PVV werkt. Voor het eerst wellicht dat ze de andere kant eens opkijken en ontdekken dat hun eigen linxe kring volkomen rot is. Nou chapeau, ga vooral zo verder, in de museumwereld werken veel mensen, die niet werken; er is nog genoeg te ontdekken.
  Mevrouw RUFt krijgt ongetwijfeld nog vele jaren salaris mee, want oude afspraken. D66 gaat nu vast een nieuwe graaier aanstellen uit eigen kring. En is de kiem voor het volgende schandaal gelegd.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Mooi gladgeschoren gezicht heeft ie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s