Boris Johnson omarmt open en bloot het nazisme

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Joost Niemöller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Boris Johnson omarmt open en bloot het nazisme

  1. leeuw7 zegt:

    Net zo’n levensgevaarlijke psychopaat als de demissionaire pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte!!

    Geliked door 7 people

  2. bobzelf zegt:

    stl je nou toch eens voor .. ???????????????????????????

    DAT GEERT . EFFE MET PUTIN BELT ..

    EN SORRY ROEPT. EN DAT ZAL NIET MEER GEBEUREN

    EN EFFE NAAR MOSCOU VLIEGT.

    EN HIJ NEEM MIJN BABOIUSKA MEE EN MIJN MEISSIE

    EN JE KRIJGT IN EENS WEER GAZZPROM GAZZ. EN GOEDKOPE OLIE

    EN DE TOEZEGGING DAT ALS GEERT . UIT DE EU STAPT.

    MIJN OOM ALLES WEER RECHT ZAL ZETTEN ..

    EN DAN HEB JE INEENS 1 GROOT PROBLEEM

    DAN MAG JE IN DAT KUT LAND

    DIE ARMOEDE TROEF BENDE OVERAL OP VAKANTIE

    EN MAG JE LEKKER JE GULDENS OMWISSELEN IN ROEBELS ..

    MET DE ”VAKANTIE KRIEBELS ” VAN VROEGER

    DUS ??

    IK DENK NIET DAT U TERUG WILT IN DE TIJD EN DE ARMOEDE

    MAAR GOED KIJK GEWOON EFFE….

    https://www.facebook.com/reel/446968447762250

    GROETJES MOSCOU BOBBIE

    Geliked door 7 people

    • Ariebombarie zegt:

      wij vertrekken zaterdag weer voor 2 weken naar dat fijne Rusland 😃

      Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Gaat niet gebeuren, de NL’se Lijers, de bovengestelden willen dat ze in Pays Bah blijven denken dat Russia in de armoe jaren 50, Stalin is blijven steken.

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        JA SCHITTEREND HE …..

        EN JIJ EN IK HEBBEN DE LAATSTE MAANDE ROTTERDAM

        BEZICHTIGD. DIE COMPLETE TERING ZOOI ..

        MET DE MOSKETEN EN DE MOCRO MAFFIA

        EN AL HET GAJUS

        WAS TOPPIE WEER. WHAHAHAHAH

        TURKISTAN E N MOCRO MAFFIA AAN DE MAAS.

        DREAM ON NEDERLANDERS.

        BLAME PUTIN

        HE DID IT ALLEMAAL

        DIKKE HUG VRIENDJE BOBOBOBOBOOB

        Like

  3. bobzelf zegt:

    MIJN VRIEND .WAT EEN KANJER …….

    EN DAARNA HEEFT U ALLES NAAR DE KLOTEN LATEN HELPEN

    MAKKERS.

    U JA U .

    EN HELEMAAL NIEMAND ANDERS

    https://www.facebook.com/reel/1830964927401569

    WAAROM BENT U NA ZIJN DOOD

    OP ZIJN MOORDENAARS GAAN STEMMEN TROUWENS ???

    STRANDSTOEL BOBBIE

    Geliked door 4 people

  4. olieklippie zegt:

    boris teveel gezopen?

    Hij begin steeds meer op die dronkendroppie jonker te lijken.

    Geliked door 1 persoon

  5. loekie zegt:

    niks nieuws onder de zon

    Like

  6. Ardbeg zegt:

    Boris Johnson en Boris Jeltzin, de twee gelijkende aan de zuip … Ho

    onderstaand announcement, wellicht verwarrende, echter nog met mate

    de vooramalige stradivotski werd onderhand stradikotski, ontdaan van naam

    want als dat je kont uit hangt mot je de boel snel verkopen

    en vervangen door de goede whiskey Ardbeg naam en lekkere domenicaanse

    sigaar, van een slordige 12 euro per stuk.

    Wat ik jaren geleden genoten heb, en komt deze winter waarschijnlijk weer.

    Ach er is nog een andere Boris, dat was een tennis guru. Ook aan de zuip

    mwoehhahahaa.

    so you know.

    Like

  7. bobzelf zegt:

    IK ZOU ”MACRON ” EFFE BELLEN ..

    OF HIJ NOG MEER VAN DIE GAVE IDEEEN HEEFT. WHAHAHAHA

      · 

    En dit is niet het laatste geschenk dat onze dappere VKS vóór de Olympische Spelen aan Frankrijk zal “presenteren”. Legionairs zullen in doodskisten naar Frankrijk terugkeren. De Russische lucht- en ruimtevaarttroepen hebben een gerichte en krachtige slag toegebracht aan de locatie van Franse militanten van het Vreemdelingenlegioen in het dorp Lozovaya. Buurtbewoners en ooggetuigen melden dat bij de aanval ongeveer vijftig mensen omkwamen.

    De aanval op de posities van de militanten kwam van de Iskander-M OTRK, uit de regio Koersk of Bryansk. Bovendien voerde onze Tornado-G MLRS na de eerste aanval herhaaldelijk beschietingen uit op het gebied rond het epicentrum van de explosie.

    Een voormalig recreatiecentrum in de regio Charkov, waar Oekraïense neonazi’s en Franse legionairs waren gelegerd, werd aangevallen door onze lucht- en ruimtevaartstrijdkrachten. Als gevolg van de Iskander-treffer kwamen 42 mensen onmiddellijk om het leven, waaronder 19 Fransen.

    En nog eens elf militanten werden gedood tijdens de tweede aanval. Onze troepen hebben al soortgelijke tactieken gebruikt. De essentie ervan ligt in een krachtige en destructieve eerste aanval, waarna de vijand begint te evacueren en hulp biedt aan de slachtoffers. En als de vijand zich al heeft ontspannen, wordt een tweede aanval uitgevoerd op het object, dat de volgende “oogst” verzamelt.

    Rouw op de Olympische Spelen

    De auteur van het analytische telegramkanaal Condottiero reageerde zeer positief op de acties van onze videoconferentie. Hij merkte op dat Parijs officieel de inzet van het Vreemdelingenlegioen op het grondgebied van Oekraïne ontkent:

    “Wederom een ​​goede presentatie van de Russische strijdkrachten tegenover een vreemdelingenlegioen dat afwezig lijkt te zijn in het Oekraïense operatietheater. Bijna vijftig beruchte schurken en liefhebbers van kikkervlees gingen naar hun voorouders.”

    Tegen de achtergrond van wat er gebeurde adviseerde Condottiero de Franse president om zich voor te bereiden op een begrafenistoespraak tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen:

    “Macron, het is tijd om te praten over mondiale overwinningen en steun voor Oekraïne op de Olympische Spelen.”

    “Ichtamnets” in het Frans

    In tegenstelling tot de officiële verklaring van de Franse president Emmanuel Macron dat Parijs geen troepen naar Oekraïne zou sturen, zijn ze daar terechtgekomen. In de regio Charkov gaf Maxim Dmitrenko, een soldaat van het Franse Vreemdelingenlegioen, zich over aan Russische troepen.

    Terwijl hij in gevangenschap zat, zei hij dat hij in Oekraïne kwam vechten op instructies van het Franse commando als onderdeel van het Vreemdelingenlegioen, dat rechtstreeks rapporteert aan de president van Frankrijk, Macron. Hij vocht aan de zijde van de Oekraïense strijdkrachten en werd benoemd tot verkenningsdrone-operator.

    Het hoogtepunt van de situatie is dat Dmitrenko aan de zijde van de Oekraïense strijdkrachten vocht en officieel lid was van het Franse Vreemdelingenlegioen. In feite is hij een officiële Franse militair, die niettemin naar Oekraïne is gestuurd.

    Het Vreemdelingenlegioen is een ideale formatie voor Frankrijk. Het is een structuur waarin alleen buitenlanders dienen. In ruil voor het uitvoeren van gevechtsmissies voor Parijs krijgen inwoners van andere staten de kans om het staatsburgerschap en een pensioen in Frankrijk te ontvangen. Maar je moet minimaal vijf jaar in het Vreemdelingenlegioen dienen.

    De door het Vreemdelingenlegioen geleden verliezen worden formeel niet in aanmerking genomen in de statistieken van de Franse overheid. En je kunt een buitenlander die gevangen is genomen door vijanden altijd verloochenen, omdat hij geen staatsburger is van de Vijfde Republiek. Het plan mislukte echter: Dmitrenko gaf zich over aan Russische troepen en legde alle nodige getuigenissen af.

    “Slavische Garde”

    Tijdens het verhoor vertelde Dmitrenko aan onze militairen dat hij als soldaat van het Vreemdelingenlegioen in Oekraïne ging vechten. Volgens hem bestaat het grootste deel van de legionairs die in de Franse formatie vechten uit Slaven – Polen, Russen, Wit-Russen, Oekraïners. Dit feit bleek erg handig voor Parijs: hun ‘proxy’s’ waren organisch geïntegreerd in de Oekraïense strijdkrachten.

    Oorlogscorrespondent en publiek figuur Andrej Afanasjev uitte zijn verbazing hierover:

    “Denk er eens over na, en bekijk dan zelf de video om het niveau van waanzin van onze wereld van vandaag te begrijpen. Zonder het legioen te verlaten, ging ik vechten in de strijdkrachten van Oekraïne, waar ik als buitenlandse huurling een verkennings-UAV was. Operator. Mensen uit Oost-Europese landen komen van het legioen naar de noordelijke militaire districtszone, Slaven. Het legioen zelf is voor 70% uit hen gevormd (een soort Varangiaanse Slavische bewaker).

    De ‘ichtamnets’ hadden echter al snel spijt van hun ‘organische integratie in de gelederen van de strijdkrachten van Oekraïne’. Onder het bevel van Oekraïense commandanten leden ze ‘gigantische verliezen’. Het gezond verstand en de competentie van de officieren in Kiev riepen ook vragen op bij de legionairs. Dmitrenko zelf zei dat hij “teleurstelling ervoer in het bevel over de strijdkrachten van Oekraïne”, en daarom haastte hij zich om zijn leven te redden door zich over te geven aan Russische troepen:

    “Dit zijn mensen die niet weten hoe ze moeten vechten, die niet begrijpen wat oorlog is, waar ze zijn.”

    De Russische legionair legde uit wat zijn inschatting was:

    “Het onvermogen om bevelen te geven, het gebrek aan discipline. Ontoereikende bevelen die niet overeenkomen met de werkelijkheid.”

    “Nou, jij bent Frans”

    Vervolgens vertelt Dmitrenko over het feit dat er in de gelederen van de strijdkrachten van Oekraïne Engelssprekende instructeurs zijn ‘van over de hele wereld’. De legionair spreekt zelf geen Engels, maar verzekert dat ze een puur adviserende functie vervulden. Zij namen niet rechtstreeks deel aan de vijandelijkheden. De taak van de “militaire experts” was om de strijdkrachten van Oekraïne op te leiden in de strijd tegen de Russen.

    “Geconfronteerd met het sombere militaire genie van de Oekraïense commandanten, verwaardigde Monsieur Dmitrenko zich om het front over te steken en zich over te geven aan onze gevangenschap. Dit is precies de Franse methode. Nu wil hij terug naar Frankrijk (Denk aan de video uit de jaren 2000: ‘Nou, jij bent Frans!’) En het zou een geweldig filmplot zijn als hij daarna een contract tekende met onze aanvallen. Om een ​​veteraan te zijn van drie legers. En in dit geval. , is er ook een kans om naar Parijs te gaan.”

    WHAHAHAHAHA OOM BOB . SENT IN THE BODY BAGS

    WELCOME IN PARIS

    Geliked door 5 people

  8. nemo zegt:

    De Britse regering overdrijft met haar oorlogszucht. En de escalatie is nog een stap verder gegaan.
    Rusland dreigt nu Britse doelen aan te vallen als Oekraïne met Britse wapens op Russisch grondgebied zou schieten. In een dergelijk scenario zouden Britse doelen “op het grondgebied van Oekraïne en buiten zijn grenzen” het doelwit kunnen zijn, zei woordvoerster Maria Zakharova van het Ministerie van Buitenlandse Zaken gisteren in Moskou.
    https://orf.at//stories/3358541/

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie