GroenLinks Amsterdam wil ‘schoolboeken dekoloniseren’

Screenshot_109

(Door: Bert Brussen)

Pretpark Disneyland Amsterdam, met bicultureel GroenLinks en Nieuwspraakschoolboeken

“GroenLinks lijkt te hebben ingezet op diversiteit: naast het feit dat er meer vrouwen dan mannen op de lijst staan, hebben veel kandidaten een biculturele achtergrond.

GroenLinks zet in haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen onder meer in op een autovrije binnenstad, verdere verduurzaming en de ‘dekolonisatie’ van schoolboeken.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op GroenLinks Amsterdam wil ‘schoolboeken dekoloniseren’

 1. leefbarbaar zegt:

  Het is overigens een kenmerk van een dictatuur dat de geschiedenis herschreven wordt. Niet omdat er meer kennis en feiten boven water zijn gekomen, maar omdat men een andere waarheid nastreeft.
  Gelukkig snijdt dit mes aan 2 kanten: de eerste Marokkanen kwamen naar Nederland in 1302 en begonnen meteen met het stelen van geiten en ossenwagens. Sindsdien heeft er nooit 1 een eerlijke baan gehad. Ook wij barbaren kunnen de geschiedenis herschrijven.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @leefbarbaar. Kennelijk was (en nog steeds is) geschiedenis niet de lievelingsvak van onze politieke leiders. De vraag is of ze überhaupt enige lieveling vak hadden; behalve spieken bij andere leerlingen en zo hun cijfers op te krieken. Er zijn weinig politici die als rechtschapene mensen zijn geboren. Zij kennen geen gevoel voor verantwoordelijkheid. Wij zijn de slachtoffers van hun onstabiele karakter en vrij laag IQ. (waren ze intelligenter, dan waren ze wetenschappers of dokters). Het is bekend dat Marokkanen waren altijd piraten, moordenaars en criminelen. Voor alle andere zijn ze niet geschikt. Het was en nog steeds is een misdaad die soort inferieure tyfus Nederland binnen te laten.

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Groen sLinks, het zijn en blijven landverraders !

  Geliked door 1 persoon

 3. heb boven nog een oude telegraaf liggen van 1962, waarin staat dat er TOEN al turken en Marokkanen uitgezet werden wegens klandestien hier in Nederland verblijvend…………Zal morgen ff een foto er van maken……..

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  De Groen-Linkse idioten zullen ook wel volledig achter de “hernieuwde” Uitgave van Billy the Kid uit 1962 staan.
  Daar stonden toen héél foute dingen in.

  Editie 1962

  Prijs Euro 6.95

  https://www.bol.com/nl/p/lucky-luke-20-billy-the-kid/9200000077156148/?country=BE

  Editie 2017.
  Geen circus-paard, = dieren mishandeling
  Geen sigarette, bekend ondertussen.
  Geen “pak-voor-de-broek” is mensonterend.
  Geen houtblok, eventueel te gebruiken voor de houtkachel. = vervuiling.
  Geen cowboy is discriminatie.
  Geen ………………

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Ge kunt wel zien, dat Yasserke Feras, het genderneutrale culturele aanwinstje nog niet helemaal droog is achter de oorkes. Dat rood-groene clubke maakt plannekes, die slaan als een tang op een varken. Yasserke, ik heb een goed advies voor jou. Ga met je clkubke en je plannekes naar Syrië. Daar is een heel groot land en dat ligt in puin. Dat moet helemaal opnieuw opgebouwd worden. Daar is nog heel veel werk te verzetten. Daar kom je vast en zeker heel goed aan je trekken. Ze staan daar op jouw ideekes te springen. Ga maar gauw !!! Wij komen hier wel klaar zonder jou en je vriendenclubke. Doei doei !!!

  Like

 6. Peter zegt:

  Ik hoop dat de landelijke overheid snel een einde maakt aan deze flauwekul !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Het geweldige team van Groen Links heeft kennelijk vanavond niet naar “Opsporing Verzocht” gekeken. Hoe lichtgetinte MOSLIMS een Groningse student onderweg naar huis, zonder enige aanleiding, in zijn rug hadden geschoten. Hij is zwaar gewond en hij zou waarschijnlijk voor de rest van zijn leven verlamd blijven. Het enige motief dat zij hadden om een fietsende student aan te vallen (natuurlijk met zijn drieën), is JIHADISTISCH. Dat deden zij als goede moslims die een Dhimmie laten zien wie is hier de baas!!. Waarschijnlijk kent Groningen, in de laatste jaren, een wildgroei aan Marokkanen en andere moslims. Dus ze vallen nu als pestratten de lokale bevolking aan. Verder hadden wij op de agenda twee NEGERS die het voor hadden genomen een flat waar 50 STUDENTEN WONEN in de fik te steken. De student filosofie, David Zwart, kan niet meer over de aanval vertellen. Hij is n.a.v. van de brand overleden. Bij iedere uitzending van OPSPORING VERZOCHT is een herhaald motief aanwezig: ZIJ TEGEN ONS!. Alles wat getint en zwart is, permitteert zichzelf autochtone Nederlanders aan te vallen. Het is een omgekeerde APARTHEID. Dat vindt Groen Links niet erg. Dat is onderdeel van het plan om Nederland meer kleur te geven. HELP ONS MEE AMSTERDAM TE VERANDEREN! …Maak de autochtone Nederlanders af!.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan Wandelaar zegt:

   ++++++++++++++++
   The researchers have also calculated that the ten river systems with the highest plastic loads (eight of them are in Asia and two in Africa) – areas in which hundreds of millions of people live, in some cases – are responsible for around 90 percent of the global input of plastic into the sea.
   +++++++++++++++++++

   Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Machtsovername begint bij de grote steden, infiltreren, onderdrukken vd bevolking en overnemen.
  Dit gebeurt al in Berlijn en Parijs, Amsterdam zal spoedig volgen.

  Like

 9. ReneKampers zegt:

  Help jij ons mee…Amsterdam naar de bliksem te helpen
  zin in groenlinks Amsterdam

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Buiten dat akelige tuig van GroenLinks, allerlei links gespuis, radicale imans en criminele allochtonen lijkt Amsterdam nog op een andere manier onveilig gemaakt te worden en dat is voor een groot deel wederom ook hun eigen schuld. De oude plaag die Amsterdam thans treft bestaat namelijk uit ratten en volgens onderzoek moeten daar zeker 800.000 exemplaren van in de Nederlandse hoofdstad leven! Doordat veel mensen daar restanten van eten of snacks overal dumpen, de grachten zo open hebben gemaakt en ideale woonomgevingen te creëren hebben de ratten vrij spel hoewel duiven, meeuwen, kraaien, eksters, parkieten, konijnen vossen, marters etc. eveneens een hoop overlast veroorzaken. In de VS zijn het zelfs poema’s, wasberen, coyotes en zwarte beren die de steden intrekken en mensen terroriseren.
  Ten tijde van oorlogen werden de meeste ratten, nadat ze de stoffelijke overschotten van soldaten hadden geconsumeerd, door de menselijke eiwitten vaak zo groot als een kat en brachten ze overal besmettelijke ziektes over. Niettemin mogen de ratten in Amsterdam al het bovengenoemde menselijke ongedierte eens gaan belagen en besmetten opdat zij kunnen denken aan bepaalde Nederlandse zangers die in de 20ste eeuw geregeld spotliederen zongen over onze hoofdstad waar de Nederlandse regering, door de Tachtigjarige oorlog, nooit een regeringszetel verwierf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s