Tunesië laat 1.600 gevangenen vrij, de helft zit al in Europa

Screenshot_69

De Tunesische regering heeft een generaal pardon afgekondigd voor criminelen. Het generale pardon vond plaats in juli ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de Tunesische onafhankelijkheid. Als gevolg daarvan kunnen criminelen vroegtijdig de gevangenis verlaten.

Het Italiaanse Europarlementslid Angelo Ciocca, lid van de rechts-nationale Italiaanse Lega Nord, trekt aan de alarmbel. “Van de 1600 gevangenen die hierdoor de gevangenis verlaten hebben, is de helft reeds naar Italië gekomen.

1.000 euro voor ticket Europa

Ciocca is op een fact finding mission ter plaatse om na het sluiten van de Libische havens te controleren of er nieuwe vluchtelingenroutes ontstaan. Hij meldt dat criminelen, die pas uit de gevangenis komen, aangesproken worden door mensen die hen een overzet beloven naar Europa voor 3.000 dinar (ongeveer 1.000 EUR).

Lees verder>>>
(h/t “Drs.P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tunesië laat 1.600 gevangenen vrij, de helft zit al in Europa

 1. Peter zegt:

  De linkse krakers in de stad van de Heilige Eberlaan hebben een poster met de tekst: Refugees welkom.
  Wellicht zal dit linkse reltuig aangenaam verrast zijn met hun komst.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Débarquement en Sicile
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/Sp2iIvvFK3VM7iENawbC.mp4?_=1
  Enkele dagen terug op een verlaten strand op Sicilië.
  Een nieuwe lading binnendringers, sorry “immigranten” of-te-wel “Nieuwe” Europeanen.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  willkommen , schurken , bandieten , verkrachters , geweldenaars , oplichters
  Hier vlieg je niet zo gemakkelijk in den bak. Onze rechters tonen begrip voor uw problemen.Het zou de eerste rechter niet zijn die naar uw verhaal luistert met de tranen in de ogen Bovendien zijn de rechters politiek gekozen

  Geliked door 2 people

 4. BertG. zegt:

  Wat is het verschil met hier.
  Hier noemen ze het geen generaal pardon, maar resocialiseren om vast te wennen aan de buiten wereld, en om weer een nieuw slachtoffer uit te zoeken.
  De grootste criminelen laten ze hier los lopen.
  Dacht dat ze hier nog iets van 12.000 criminelen kwijt zijn die eigenlijk opgesloten horen te zitten.
  Dus wat dat betreft houden ze het nog zeer redelijk in Tunesië vergeleken met hier.

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Er wordt aan de bel getrokken door de eigenaar van een supermarkt in Vinkel. Zijn supermarkt werd beroofd door een groep Oost-Europeanen.
  De politie vertelde bij de aangifte dat ze niets voor hem konden doen, omdat hij geen prioriteit is voor de politie als eigenaar van een winkel.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/oost-europese-criminelen-hebben-vrij-spel-de-straffen-in-nederland-zijn-voor-hen-een-lachertje/

  Like

 6. Cathja zegt:

  Geen enkele Tunesier kan aanspraak maken op asiel in Europa! Ze voldoen daarvoor aan geen enkele voorwaarde. Zonder pardon en zonder een zak met euro’s terug naar het land van herkomst! Tegenwerking van de Tunesische overheid? Dan alle handel boycotten en tegoeden bevriezen. Het is toch van de gekken dat misdadigers worden vrijgelaten om vervolgens de benen te nemen naar Europa? Als we hieraan geen paal en perk stellen, krijgen we nog veel meer troep Europa binnen, want dan gaan er nog veel meer gevangenispoorten open. Als zij er maar vanaf zijn!!

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  In Haren (Gr) heeft een Afrikaan gisteren zijn vrouw en dochtertje vermoord. In Assen had een (stief)vader uit Hoogeveen een dood kind van 12 in de auto!! (achtergrond onbekend) Vannacht in Groningen een schietpartij met zwaargewonde. (achtergrond onbekend) Nederland is een F A N T A S T I E S land zegt heer Trutte, en Amsterdam is liefffff, zei ooit ene vdLaan. Die helaas niet meer van zijn oh zo lieve Amsterdam kan genieten. Geen wonder dat het zo’n Zooi is, als je met dit soort wereldvreemden te maken hebt!

  Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Rea, ik ben het helemaal met je eens. Dit is om van te kotsen langzamerhand. Stille tochten worden een vaste prik en waar ze kaarsen maken kunnen ze wel op dubbele toeren gaan draaien.

   Geliked door 1 persoon

 8. Mary zegt:

  Tunesië wil maar al te graag af van hun eigen gajes dus waarom niet zo veel mogelijk er van vrijlaten zodat ze op de uitnodiging van de duistere EU club in kunnen gaan, daarbij maakt het niets uit of ze recht of geen recht hebben op verblijfsvergunningen alleen in Nederland al kunnen ze hun lang gewenste vakantie vieren en ellende voortzetten Rutte en Co zorgen er wel voor dat ze er niet wederom uit hoeven hoe dan ook.

  Geliked door 1 persoon

 9. JooJootje zegt:

  Zo vreemd is het toch niet, in de islamitische wereld en Afrika hebben ze de deuren van de gevangenissen opengezet en wij noemen dat vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Ze maken van Europese landen de afvoer putjes van ellende. Iedereen die het land chaos en ellende kan toebrengen is meer dan welkom en mensen die zich weten te gedragen worden buiten de deur gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 11. zina zegt:

  Ja dan zijn hun er van af en de grenzen niet dicht hoor Rutte.. mag hopen dat het zooitje van het binnenhof als eerste aan de beurt zijn die ze pakken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s