Ach wat zielig! Jihadiste huilt: “Ik wil niet in een Syrische cel bevallen, laat me terugkomen naar Nederland!”

Screenshot_95

(Door: Michael van der Galien)

Uh nee. Ga maar lekker daar in de gevangenis zitten. Dat is precies wat je verdient.

De 23-jarige ‘Nederlandse’ jihadiste Ilham is zwanger van Bilal, haar net zo radicale echtgenoot. Het jihadistische echtpaar verhuisde jaren geleden naar het radicaalislamitische kalifaat van ISIS. Maar nu dat ze zwanger is wil Ilham opeens terug naar Nederland.

In een ongelooflijk (want: zo hypocriet dat je het bijna niet gelooft dat het AD haar woorden integraal heeft gepubliceerd) interview met het Algemeen Dagblad huilt Ilham tranen met tuiten over haar lot. Ze heeft het allemaal niet zo bedoeld! Ze zat gewoon thuis! Ze wil terug naar Nederland, want in een Syrische cel bevallen wil ze écht niet! Ze erkent dat ze “foute dingen” gedaan heeft.” En ze vertrok zogenaamd ‘vrijwillig’ met haar man uit Raqqa, dus zo slecht is ze niet. Toch?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, moralisme, Moslims, Nederland, Rotzakken, Syrië, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op Ach wat zielig! Jihadiste huilt: “Ik wil niet in een Syrische cel bevallen, laat me terugkomen naar Nederland!”

  1. Jan zegt:

    Net die schijnheilige socialisten met hun grote mond dat aan de andere kant van De Muur utopia was verrezen en die zij ons wilden aanpraten, maar er zelf willen wonen, ho maar.

    Geliked door 3 people

  2. Hendrik zegt:

    Sterf maar in een Syrische cel, hoer van allah!

    Geliked door 5 people

  3. Marian zegt:

    Als je A zegt, moet je ook B zeggen. Trut!!!!

    Geliked door 2 people

  4. koddebeier zegt:

    Uiteraard voor de medische zorg en daarna de uitkering voor een alleenstaande moeder en alle andere sociale krenten uit de pap !!
    En wedden dat dit islamkreng terug mag komen, want we zijn een land van softies en idioten !

    Geliked door 3 people

    • Theresa Geissler zegt:

      Nee hoor: Dát kon nu juist niet! Op déze gronden werd dat immers nooit gedaan, of vergis ik me nu? Kwam kort geleden nog ter sprake….
      Het enige, wat me nog min of meer aan het hart gaat, is het lot van haar ongeboren kind, het hare absoluut niet!

      Geliked door 1 persoon

      • Rensk. zegt:

        Zoals hierboven zo denk ik er ook over. Een baby is wat mij betreft een tabula rasa en ook mij gaat het dan aan het hart. Liever had ik dat het kind direct weggehaald zou worden bij deze vrouw. De peuter van deze vrouw, heeft naar ik vrees al teveel meegekregen van de gekte van de ouders.

        Like

      • koddebeier zegt:

        Onder moeders wordt deze kleine neet ook een luis, dus laten ze samen maar lekker daar blijven !

        Geliked door 1 persoon

  5. Jan zegt:

    Was niet haar schuld dat zij naar Syrië, was schuld van anderen.
    https://www.ad.nl/buitenland/zwangere-syrie-ganger-wil-terug-naar-nederland~vab1c0685/

    (Ik zal maar niet zeggen wat ik met haar zou doen)

    Geliked door 2 people

  6. guusvelraeds zegt:

    Komen ze terug naar Nederland dan meteen ergens dicht bij de grens op een binnenplaats snelrecht toepassen en binnen een halfuur na uitspreken doodstraf (een genocidale ideologie aanhangen kan niet lichter bestraft worden dan met de dood) tegen de muur zetten en opruimen.
    De baby die groeit in de buik is wel een probleem, ook deze zou dan de dood vinden. Wil ik dat? Eigenlijk niet. Ook al weet ik dat met deze baby een nieuwe generatie jihadisten op de wereld komt. Laat dit alles op je inwerken en je beseft wat een ellendige tering zooi de islam over de wereld uitstrooit en het stopt nog lang niet.

    Geliked door 2 people

    • Henk der Niederlànder zegt:

      Helaas Guus moet Ik je gelijk geven.
      Zou het aan de burger liggen zou het anders lopen maar helaas hebben we te doen met een stel opportunisten die regeringsleiders worden genoemd.

      Geliked door 1 persoon

  7. Golden Girl zegt:

    je bent sowieso al niet helemaal goed als je daar naar toe gaat, en met zo n IS kerel gaat, laat haar daar maar in de gevangenis zitten, op zulke mensen zitten we in ons land niet te wachten
    en gelijk na de bevalling de baby bij haar weg halen, deze mensen zijn ONGESCHIKT als ouders

    Like

  8. Alex Delarge zegt:

    Laat ze dat nieuwe inteelt muᛋᛋlim gedrocht maar ergens in Syrie op de wereld poepen.Of nog beter helemaal niet.

    Geliked door 1 persoon

  9. Sabeltant zegt:

    Helaas van mij geen enkele compassie.
    Rot maar lekker in je islamitische kalifaat smerige NSB teef!

    Geliked door 1 persoon

  10. Karen zegt:

    Zou mij niets verbazen als er toch een manier gevonden wordt om deze misdadigster naar Nederland te halen. Persoonlijk: al kreeg ze een tweeling die allebei in stuit lagen, mij boeit het niet, veel plezier zou ik zo zeggen.

    Geliked door 2 people

  11. bigljohn zegt:

    Ze wil terug naar Nederland….En Nederland zal wel zo zot weer zijn om haar toe te laten. Want ocharm, die zwangere moeder die al een zoontje heeft kan daar toch immers niet blijven. Straf zal ze hier nauwelijks krijgen. Alleen autochtone Nederlanders worden flink gestraft, al bij een heel licht vergrijp. Moet je dat zoontje bij haar op schoot zien. Het enige contact wat hij met zijn moeder krijgt. is het zicht op die Halloween kleding die ze aan heeft.

    Like

  12. Thomasson zegt:

    En wedden dat zij (de Nederlandse Ministeries van BiZa en BuiZa) verschrikkelijke veel medelijden met de ‘arme Ilham’ zouden hebben? Zij zouden het zo erg vinden dat zij van haar ongeboren gif SLANG in een Syrische cel zou moeten bevallen? Arme Ilham! Zij had geen spat medelijden met de mensen die haar geliefde echtgenoot eigenhandig had vermoord en hun lichamen gereten. Toen hij naar huis terugkwam van zijn dagelijkse koppenhakken praktijken, stond een lekkere boord cusscus voor hem klaar. Hij zou wel moe zijn van al het moorden. Had zij medeleden met de jonge mensen en jongeren die in de Bataclan theater van Parijs door haar HAAR VRIENDEN werden vermoord? De Fransen die een gezellige vrijdagavond in Parijse restaurant cool bloedig werden doodgeschoten? De massacre op de redactie van Charlie Hebdo? De ontelbare moordpartijen die door ISIS werden uitgevoerd in Syrië, Irak en over heel Europa? Zou er een ISIS aanslag op Nederlandse grondgebied plaats hebben gevonden, dan had ze met de rest gejubeld en roepen hoe jammer het is dat er niet MEER SLACHTOFFERS ZIJN GEVALLEN. Deze vrouw en de slangen die zij nog zou produceren zijn te gevaarlijk voor de Nederlandse bevolking. Ilham hoeft niet naar Nederland terug te keren. Ze is op de eerste plaats Marokkaanse staatsburger, dus laat haar maar naar Marokko terugkeren. Zij is hun probleem niet de onze!.

    Like

  13. klarken zegt:

    Laat maar wegrotten in de CEL daar.

    Geliked door 1 persoon

  14. Cathja zegt:

    Tja meid, als je niet in een Syrische cel wilt bevallen (maar uiteraard veel liever in een van onze luxe kraamhotels), dan had je destijds niet zwanger moeten worden. Je had gewoon je benen bij mekaar moeten houden. Het is er echt niet ingewaaid hoor!

    Geliked door 2 people

    • guusvelraeds zegt:

      Cathja je vergist je. Een islamitische vrouw is niet baas over haar eigen buik. Als de islamitische koppensneller een bepaald signaal geeft dat hij zijn kwakkie wil lossen dan moet zij (ook als het met tegenzin is) beschikbaar zijn. In de koran staat dat de akkers bevloeit en bewerkt moeten worden en dat Allah geprezen en vol van genade en vergeving zit. Ahum en daar zal de islamitische vrouw het mee moeten doen.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Completely right, Guus: ik vroeg me ook al af, hoe Cathja zich dat voorstelt:
        Je zou het bijna vergeten door al dat ‘versluieren,’ maar je benen bij elkaar houden als je -islamitisch- gehuwd bent? Geen sprake van!

        Like

      • Rensk. zegt:

        Idd een islamitische vrouw heeft niets te vertellen en is niets meer dan een gebruiksvoorwerp

        Like

      • Cathja zegt:

        Goed, maar zij is een Nederlandse. Vrijwillig moslima geworden neem ik aan, dus ze heeft zelf de keuze gemaakt om met een moslim te trouwen, met alles wat daarbij hoort. Dan nu niet piepen! Ze had dit kunnen weten.

        Like

  15. Rensk. zegt:

    Het is een mens, die ik persoonlijk nooit van mijn leven nog zou vertrouwen. Mensen maken fouten aller,. maar dit zijn fouten, die ze maakte voor eigen belang (macht in het kalifaat) en over de rug van anderen; Afgeschreven wat mij betreft. Geen poot meer aan de grond laten krijgen

    Geliked door 1 persoon

    • Thomasson zegt:

      “Rensk. Zij heeft zelf gezegd dat zij het goed had in de Kalifaat..Het waren 4 jaar van vakantie ..Gezellige vakantie in de nabijheid van bergen lijken met afgehakte hoofden en onherkenbare gemaakt door de vele martelingen. Deze vrouw is identiek aan de nazi vrouwen die hun kerels volgden naar hun baan in een van de vernietigingskampen in Polen en waren blij met hun villa naast de crematorium of de gaskamer. Zij hadden daar een goed leven en konden in alle rust hun kinderen in de nazileer opvoeden. Toen de Russen kwamen, begonnen ze te janken dat ze naar huis willen, omdat ze hun kind niet willen baren in een Russische cel.

      Like

  16. tippelaar zegt:

    schiet ze maar dood met het jong erbij. Beiden hebben geen bestaansrecht.

    Like

    • Thomasson zegt:

      @tippelaar. Zij hoeft niet doodgeschoten te worden. Zij kan met haar twee drollen (een moet nog uitgekakt worden). Naar Marokko. Zij is een burger van dat land. Dus het probleem van de Marokkanen- en niet de onze.

      Like

  17. boorzalf zegt:

    Ze is daar gedekt door een moraalridder mag ze daar ook dat jong werpen. Stuk ongedierte.

    Like

  18. Mary zegt:

    Nee nee, lekker daar blijven want anders gaan een heleboel Nederlanders huilen want die willen je niet hier hebben!!!!

    Like

  19. Nou, nou, nou, nou waar is jullie andere wang gebleven?

    Geliked door 1 persoon

  20. Rapunzel zegt:

    Deze wiebelgriet heeft al een zoontje op peuterleeftijd van dezelfde haatzaaier als waar ze nu weer drachtig van is.
    Dat zit daar een interview te geven met een pikzwarte burka aan. Wat moet die terug in Gouda?
    Een uitkering en kinderbijslag incasseren want werken gaat ze nooit.
    En als Paps ooit losgelaten wordt zit ie binnen de kortste keren ook weer hier om nog meer addergebroed te kweken op zijn islamitische akker.

    Maar de halfzachte sector zal wel weer overlopen van medelijden met deze griezel.
    Ze komt toch niet in hun straat te wonen met die pokkejong.
    De verknipte kindertjes komen niet op school bij Storm & Sterre en wie dan leeft dan zorgt nietwaar?
    Als ze dan over 15 jaar een Kalasjnikov staan te legen op een concert kun je altijd nog de PVV stemmers verwijten dat ze deze beesten niet vriendelijk genoeg ontvangen hebben.

    @Breinbrouwsels, dit volk gaat voor je keel en daar heb je er maar één van.

    Geliked door 2 people

    • Ik zat de wangaanbieders met hun welkomstsacramenten een beetje uit de tent te lokken @Rapunzel maar die zijn vakantiegangers halen, denk ik

      Like

    • Thomasson zegt:

      @Rapunzel. Niet zei, niet haar held in een Koerdische cel (hopen dat ze hem op dezelfde manier zouden behandelen als hij zijn slachtoffers) en niet de drol die zij al heeft en de drol die nog uitgekakt moet worden, hebben enige waarde voor onze samenleving. De stront op de velden van onze koeien heeft veel meer waarde dan haar twee drollen. Van de koeienmest kan men energie wekken en gebruiken voor het land te bemesten. Als zei en haar haar drollen naar Nederland zou komen (omdat het zo zielig is) moet men van hen direct DNA sporen nemen. Ze kweekt nieuwe generatie van criminelen en moordende Jihadisten. Ik hoop dat onze beleidsmakers en regering daarover zouden nadenken. De Kalergi-Plan is voor hen belangrijk, maar waarom heeft ons leven minder waarde?

      Like

      • Thomasson zegt:

        @Rapunzel. Niet zij, niet haar held in een Koerdische cel (hopen dat ze hem op dezelfde manier zouden behandelen als hij zijn slachtoffers) en niet de drol die zij al heeft en de drol die nog uitgekakt moet worden, hebben enige waarde voor onze samenleving. De koeienstront op de velden heeft veel meer waarde dan zij en haar kroost. Van koeienmest kan men energie wekken en gebruiken voor het land te bemesten. Als zij en haar haar drollen naar Nederland zou komen (omdat het zo zielig is) moet men van hen direct DNA sporen nemen. Ze zou nieuwe generatie van criminelen en moordende Jihadisten kweken. Ik hoop dat onze beleidsmakers en regering daarover zouden nadenken.

        Like

  21. Pietersen zegt:

    Er nooit meer in voor dat mormel met d’r Bilal-Lul.

    Like

  22. Anton Haksteeg zegt:

    De stommiteit om daar heen te gaan en daar te blijven is voor 100% haar eigen keuze geweest dan moet je ook de cosequenties van je keuze dragen zo is het leven nu eenmaal en wij hebben al lang geen andere wang meer voor dat soort volk.

    Like

  23. Rapunzel zegt:

    Gisteren was er bij “allah in Europa” blijkbaar een ex-moslima te zien die imbeciel Leyers aan zijn verstand probeerde te peuteren dat vrouwen zonder kopvod gezien worden als ongelovige hoeren.

    Leyers wil dat helemaal niet snappen maar de ex-moslima heeft natuurlijk gelijk!
    Dat is ook wat griezel Laura de IS-fan woordeloos uitdraagt met die graf uitdossing.
    De meeste islamitische vrouwen zullen wel te stom zijn om het te snappen maar met kopvod,burka,hijab en hoe al die troep ook mag heten dragen ze woordloos uit dat zij “bij de clan horen” en vrouwen/meisjes met bloot haar en naakt gezicht niet.

    Wat al die belapte meuten eigenlijk zeggen is: “verkracht, besteel, sla, mishandel en beroof haar maar” zij hoort er niet bij. En dan durven ze nog te ouwehoeren over uitsluiten van bevolkingsgroepen.

    En stomme Belg Leyers maar aanpappen met dat rotvolk. 4 dochters heeft ie, maar daar geeft hij geen donder om.
    Jammer hoor, dat de stomste Belgen hier de meeste invloed krijgen.
    Leyers, Verhofstad, Peter Vandermeersch, kom op zeg! Kunnen we dan niks meer zelf?

    Like

    • Thomasson zegt:

      @Rapunzel. De vader van “Griezel ISIS Laura” is erg kwaad op het Ministerie van Justitie. Zij vertrouwen zijn dochter niet en behandelen haar niet met de mantel der liefde. Hij zegt: Het moet eens ophouden met al dat gedoe. https://www.ad.nl/binnenland/vader-laura-h-het-moet-afgelopen-zijn-met-doemscenario-om~ad9a8e11/
      De man heeft gotspe van hier tot Tokio. Hij vertelt ons dat zijn dochter heeft niets meer met de islam. Waarom loopt zijn nog met een Burka? Wie zegt dat zijn dochter zou geen terreuraanslag plegen, om haar geliefde Ibrahim te bewijzen hoe veel dat zij van hem en Allah houdt? Dat wijf moet gewoon weer de cel in en het liefst in de terroristenafdeling van Vught. Daar kan zij leuke gesprekken voeren met mensen zoals Mohammed B. en Samir A.

      Like

      • Rapunzel zegt:

        Even voor de goede orde, Laura IS een ander dan de in bovenstaand stukje beschreven Ilham. Laura is al weer terug. Met een rammelend verhaal, wat vader Eugene er ook over te mauwen heeft.
        Als je zo hard geslagen wordt door je bedvulling dat je denkt dat je doodgaat, dan gaat de vlag toch uit als zo’n stuk ellende opdondert naar Syrië? Maar nee hoor, Laura ging er achteraan! Om nog meer klappen te vangen.
        Haar advocaat is Michiel Pestman, die achterlijke kuthippie met die paardenstaart die tijdens het eerste Wildersproces ook op liep te vallen door verregaande idiotie.

        In een ander proces, ben ff kwijt welk ook alweer is nota bene Dr. Kromzwaard alias Martijn de Koning gehoord als “deskundige”. Deze halve zool viert met zijn terroristenvriendjes elke 2 november dat Theo van Gogh vermoord is.
        Die hele Augiasstal bij het OM en op justitie zou eens flink uitgemest moeten worden.

        Like

  24. ReneKampers zegt:

    Wij moeten de Paus om advies vragen , mag ze terug naar Nederland of niet ,Ik durf wedden dat ze al terug in Nederland woont , met een uitkering en kindervergoeding .Den Bilal hare lakkere vent moet nog even wachten tot de gezinshereniging in NL rond is , want de goedheid van Rutte kent geen grenzen .

    Geliked door 1 persoon

  25. christdus zegt:

    Maar natuurlijk mag ze terugkomen , voor het vuurpeloton , rotte kanker- moSSel !!

    Like

  26. christdus zegt:

    Oh ja ,ook dit nog : Dat jong van haar kan me ook geen ruk schelen , mensen behandel je
    met respect , ongedierte dien je te verdelgen .

    Like

  27. Rot in jail. Tot nooit weer ziens. Wegwezen met die mosselbroedbak. Hier schijt ze dr nog een paar uit en de we kunnen dat hele IS gezinnetje onderhouden tot St. Juttemis. En wat uit die extremistische qudt komt zal geen haar beter zijn dan zij en haar man Bilul. Zo, dat moest d’r even uit. Voor degene die ik hiermee heb beledigd: Jammer dan! Ik hou me nog in.

    Like

  28. Hendrik zegt:

    Wat is er eigenlijk met deze hoer van allah gebeurd?

    Like

Plaats een reactie