Viktor Orbán verklaart oostelijk Midden-Europa tot “migrantenvrije zone”

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft oostelijk Midden-Europa tot “migrantenvrije zone” verklaard. De Europese Unie en enkele van haar belangrijke lidstaten zouden gegijzeld worden door een “speculantenimperium”, zei Orbán gisteren in een rede in Boedapest.

Junge Freiheit

De niet nader genoemde financiële macht zou Europa “de jongste volksverhuizing, de miljoenen migranten, de invasie van nieuwe immigranten hebben bezorgd”, citeert het persbureau dpa de regeringschef. “Men heeft het plan gesmeed dat van Europa een gemengd continent wil maken.”

Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen zouden zich hier echter tegen verzetten. De vier Visegrád-landen wijzen de EU-quota ter verdeling van asielzoekers af. In zijn toespraak noemde Orbán ook de oorspronkelijk uit Hongarije afkomstige Amerikaanse miljardair George Soros, die wereldwijd vluchtelingenorganisaties ondersteunt.

Hij zou volgens Orbán Europa met immigranten uit Afrika en Azië willen “overspoelen” om de “christelijke en nationale identiteit” van haar volkeren te vernietigen. In juli al had de voorzitter van de partij Fidesz de EU en Soros ervan beschuldigd te streven naar een “nieuw en gemengd, geïslamiseerd Europa”.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Viktor Orbán verklaart oostelijk Midden-Europa tot “migrantenvrije zone”

  1. Elena zegt:

    Bravo Viktor Orban. Eindelijk de broodnodige No-go area voor moslims. :-))
    Dat er nog velen mogen volgen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Bob Fleumer zegt:

    Hier kan Rutte flutte veel van leren, niet dat hij dat doet want hij weet alles beter.

    Geliked door 1 persoon

  3. MF zegt:

    Nou de EU nog…

    Like

  4. Mary zegt:

    De man heeft zo gelijk, gelukkig zijn de Oost Europese landen en nu dus ook Oostenrijk niet van plan om die Illuminatie club etc.etc. hun NWO plannetjes te laten uitvoeren. Helaas zo niet Rutte en Co die walsen op commando over de Nederlanders heen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Aegolius cs zegt:

    Gemakkelijk achter het toetsenbord geef ik de ene leider de voorkeur voor een mogelijk andere. Ik wacht maar af. Het volk zal mogelijk kunnen beslissen…… Moeilijk hoor. Evenwel een ander samengesteld cultuurgebied versus Duitsland.

    Like

  6. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    geweldig…. Orban… een reus binnen handbereik !!!
    .
    Jasterke
    .

    Geliked door 1 persoon

  7. tjonge zegt:

    soros zorgt voor het stijgen van aandelen, voornamelijk die van hem zelf !
    want wat heeft elke straatarme naffer, afrikaan en aziaat die europa/het westen binnen komt nou nodig ?
    jawel, medicijnen (aandelen farmaceutische bedrijven), voedsel (aandelen unilever e.d.) en transport (aandelen olie e.d.).
    .
    zolang die “vluchtelingen” dus in eigen land blijven zal mr soros zijn aandeeltje niet verder stijgen, dus hoppa, we creëren een zielig verhaal, leggen dat verhaal bij nuttige idioten, gooien de regimes om in “zielige” landen en ziedaar, een complete volksverhuizing van landen die niet of nauwelijks consumeren naar het westen waar volop wordt geconsumeerd.
    .
    .
    die soros c.s. zijn zo kwaadaardig, die zouden heeeel langzaam en vooral pijnlijk dood mogen wat mij betreft…..

    Geliked door 1 persoon

    • tjonge zegt:

      een lang verhaal kort, elke toekomstige straatarme “vluchteling” is kassa voor de groot aandeelhouder…
      en dat geld wordt ontrokken uit dood kapitaal van de burger, pensioenpotten, spaargeld en het bijdrukken van supermario….

      Geliked door 2 people

  8. guusvelraeds zegt:

    “speculantenimperium”

    Gewoon benoemen wie in dat speculanten imperium de grootste speler is.

    George Soros! en niemand anders.

    Soros had ook een ontmoeting met de ongekozen politieke bandieten van de EU.

    Onlangs heeft de speculant 3 kwart van zijn vermogen (rond de 25 miljard) over gemaakt aan de open society foundation. Dus hij gaat alles op alles zetten en heeft niets meer te verliezen.

    https://www.europa-nu.nl/id/vkdkiay5hazb/nieuws/george_soros_spreekt_juncker_over?ctx=vh6ukzb3nnt0

    https://fd.nl/ondernemen/1157756/soros-voorziet-desintegratie-van-eu

    Geliked door 2 people

  9. koddebeier zegt:

    Verklaar George Soros vogelvrij met een beloning van een miljoen, dood of levend, dan is het probleem snel de wereld uit !

    Geliked door 1 persoon

    • Oeps48 zegt:

      @ koddebeier (24 oktober 2017 om 16:58)
      Goede dag Dames en Heren.
      Poetin heeft Soros al in november 2016 vogelvrij verklaard.

      http://www.thelibertybeacon.com/putin-issues-international-arrest-warrant-george-soros-dead-alive/

      Geliked door 2 people

      • koddebeier zegt:

        Dan is Poetin slimmer dan de meeste politici

        Like

      • Oeps48 zegt:

        @ koddebeier (24 oktober 2017 om 18:48)
        Goede dag Dames en Heren.
        Ik heb al vaker aangegeven, dat Poetin wel eens een betere bondgenoot zou kunnen blijken te zijn, dan de meeste politiek correcten denken. We mogen blij zijn, dat hij over een enorme zelfbeheersing beschikt, anders was het al lang oorlog geweest. En laten wij ons vooral realiseren, dat ook aan zijn zelfbeheersing eens een eind komt. Elke kruik gaat te water tot ie barst.

        Geliked door 1 persoon

      • Rensk. zegt:

        Wat mij betreft kan Poetin (waar ik evenzeer geen groot fan van ben) de hele Sorosfamilie uitroeien. Ze zijn te gevaarlijk voor de aardbol. Overigens een gemengd continent? Zeg maar rustig een derde wereldcontinent. Daar zijn ze naar toe aan het werken. Walgelijk om te weten dat er zoveel kwaardaardig gespuis op de aarde rondloopt.

        Geliked door 1 persoon

  10. sabina zegt:

    Waren ze hier in NL maar zo slim dat het naar binnen halen van zoveel barbaarse culturen alleen maar tot de ondergang van je land kan leiden. In ieder geval kunnen wij als rechtgeaarde NL altijd nog naar de veilige moslim vrije landen vluchtten als hier alles dood en verderf gaat worden zoals in hele voorsteden van Parijs waar zelfs een politie auto meer doorheen durft te rijden

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie