Hamburg: Pakistaanse “gedulde vluchteling” snijdt zijn 2-jarige dochter de keel door

Screenshot_72

Het 2-jarige kind wordt door medewerkers van een begrafenisonderneming uit het huis gedragen.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Slechts een paar uur voor de eerste zitting van het nieuwe Duitse parlement  heeft een vader in Hamburg zijn pas 2 jaar oude dochter de keel doorgesneden en aldus gedood. (al bijna een welbekend patroon) Het gezin is afkomstig uit Pakistan en was wegens huiselijk geweld reeds bekend bij de politie.Een woordvoerster van het district Harburg tegen BILD: “Ze zijn sinds 2012 in Duitsland. Het zijn gedulde vluchtelingen. De kinderbescherming had al meerdere keren contact met het gezin. Onderwerp waren steeds de kinderen.”

Michael Mannheimer Blog

Naar het zich laat aanzien was deze verschrikkelijke daad religieus islamitisch gemotiveerd. Vóór de daad deed, naar het schijnt, de moeder bij de politie aangifte tegen de vader. Volgens berichtgeving van BILD ging het om een “bedreigende situatie.” Agenten wilden de man het huis uitzetten. Daarbij ontdekten ze het kinderlijkje. De vader als vermoedelijke dader is thans voortvluchtig.

Kennelijk alweer een individuele dader en de politieke marionetten denken dat het allemaal niets met de islam en zijn zogenaamde “vrijheid van religie”te maken heeft

Geen wonder dat tegenwoordig op Phoenix de grote “vrede- vreugde- koek-en-ei- democratie” daar naadloos bij aansluit. Democratie is volgens haar politieke begrip duidelijk alles wat LINKS is. Oud-parlementsvoorzitter Lammert zei daarover dat er in Duitsland maximaal 1/3 van de mensen ontevreden zou zijn. Erbarmelijke goedmenschelijke argumenten.

Democratie is tegenwoordig links multiculti liberalisme en onvrijheid = anti-democratie. Het Duitse volkslied in het Duitse parlement is verworden tot een huichelachtige farce.Toen ik dit in de documentaire zag – draaide bij mij als burger mijn maag om. Huichelaars.

Duitsland, wat is er van je geworden?!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Pakistan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hamburg: Pakistaanse “gedulde vluchteling” snijdt zijn 2-jarige dochter de keel door

 1. Sabeltant zegt:

  Laat mij raden…

  Het was een meisje en daarom waardeloos?

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Nee, Sabeltant, een goeie manier om de moeder te straffen. Had ze maar geen aangifte moeten doen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Rensk. zegt:

    Precies om de moeder te treffen en dat is het voorland van de blanke vrouwen zoals het er nu uitziet

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Sabeltant.
   Je kunt je niet voorstellen hoe harteloos die moslims zijn.
   Ze worden vanaf baby al opgevoed als prinsjes,,,
   Zij, zijn alléén belangrijk.
   Alles wat geen man is, is waardeloos fokvee.
   Vandaar.
   Tegelijk wilde hij tonen wie er uiteindelijk de baas was EN IS..
   En dat is hij ook.
   Als hij straks gevonden wordt krijgt hij ’n jaar of 3 gevangenisstraf waarvan hij er waarschijnlijk goed ’n jaar van zal uitzitten.
   Daarna zal hij zijn (ex) vrouw opzoeken en haar vermoorden.
   Zijn eer is dan weer gered.
   Daarna zal hij vluchten en in Nederland of Frankrijk opnieuw ’n paar vrouwen nemen.
   De Imam zal hem prijzen als echte man die de baas is.

   Alles in de naam van Allah de rechtvaardige.

   Like

   • angel zegt:

    helemaal mee eens jongens hebben de voorkeur dat weet ik gewoon alles in de naam van Allah stelletje smerige hyphocrieten die kerels ze zitten ook in Amserdam en niet allemaal zijn ze slecht natuurlijk,maar de slechterikken terug naar het land waar ze horen en niet in Europa weg er mee,

    Like

 2. tjonge zegt:

  vluchteling ?? is pakistan tegenwoordig ook al een onveilig land ? moet niet gekker worden

  Like

 3. Marian zegt:

  Arm kind. Wat die ouders betreft “Dat moeten wij nou vertroetelen”??? Merkel, oerdom wijf.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  In de islam bepaald de man wat er met kinderen gebeurd en niet de moeder. Als de man zijn dochter van 2 dood dan is de man het instrument geweest van Allah. In de man en zijn gedrag worden de wetten van Allah en zijn profeet tastbaar en levend gehouden. De vrouw die aangifte doet bij de politie heeft een zwaar vergrijp gepleegd tegen de islamitische wetten. Beter was het geweest als zij naar de dichtstbijzijnde moskee was gegaan en een afspraak had gemaakt met de imam van dienst. De imam van dienst had dan een uitspraak kunnen doen in lijn met de sharia zeg maar een soort Fatwa waaraan zowel de vrouw als de man zich hadden moeten houden. Alle linkse luchtfietsers die denken dat moslims zich zullen integreren zullen nog heel vaak geconfronteerd worden met dit soort of vergelijkbare berichten in de krant. Maar dan moeten deze berichten wel de krant halen en in dat laatste krijgen we steeds meer een zwaar hoofd. Deze moord op het 2 jarige kind is het topje van de ijsberg. Islamitische gemeenschappen zijn gesloten en zij lossen hun problemen op hun manier op. Veel wat binnen die gemeenschappen gebeurd komen we nooit te weten. Het kind is dood dat is erg maar het kind werd door deze dood gespaard voor een leven als tweede rang persoon. Gespaard voor een leven van onderdrukt zijn en hoe dan ook verdoemd zijn tot de islamitische hel als ze oud zou zijn geworden en van ouderdom gestorven. Haar lijden bij leven was slechts de stage die ze moest doorlopen om via de wil van Allah uiteindelijk in de hel in het hiernamaals te geraken. Hier zullen we het voorlopig mee moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Heerlijk he hele hordes mensen, die geen enkele verantwoording hoeven te dragen vanwege hun geloof.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Spijker op de kop Guus.
   Ik heb meer de plaats van het “man-zijn binnen de islam beschreven.
   De plaats van de vrouw is inderdaad vreselijk, diep triest…
   En ze kunnen zo blij-gelukkig zijn als ze ’n avondje met ’n paar vrouwen mogen stappen
   altijd bij bekenden…

   Like

 5. Laat mij ook raden…. het was zijn recht en ook zijn cultuur.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Zelfs deze geloofspsychopaat begreep niet de waarde van haar toekomstige islamitische baarmoeder. Of was het de leeuwin die niet wilde paren?

  Like

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  En nog blijven de klootzakken en sufkutten de bevolkingen van Europa voorhouden dat die hele import van achterlijken een verrijking is van onze cultuur.
  Wat deze dagdwazen niet door hebben dat de verschillende bevolkingen van Europa hun flauwe kul niet echt meer geloven zoals te zien in meerdere landen.
  Oostenrijk is bezig het voortouw te nemen om te laten zien dat ook buiten de visegrat landen de mensen wakker aan het worden zijn.

  Like

 8. a s n den haan zegt:

  Laat mij ook raden het is een smerige islam aanhanger>

  Like

 9. Cleo zegt:

  Het ‘lichtend voorbeeld’ van alle islamieten is Mohammed die meisjes en vrouwen misbruikte, onderdrukte, vernederde, sloeg, zogenaamd omdat ene allah dat zou willen!
  Wat zou je dan ook anders van een íslamiet kunnen verwachten: immers “Van niks, komt niks!”

  ACHTERLIJKE IDEOLOGIE!

  Like

 10. Anneke zegt:

  Wéér een gestoorde Islamamiet die voor het leven getekend is en door niet één God als mens gezien maar de hel ingetrapt wordt. Daar zit hij op z’n plaats!!

  Like

 11. Mary zegt:

  Laten we hopen dat hij niet, zoals die andere gestoorde licht getinte “Duitser”, weer de Nederlandse grens over wandelt.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Kerngeleerde?

  Like

 13. Pingback: Deze man sneed zijn 2-jarige dochter de keel door | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s