Silly faalt wederom

Screenshot_1

www.ad.nl

Door
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Silly faalt wederom

  1. ReneKampers zegt:

    1 Cellig was uiteraard een toepasselijke naam voor haar politieke vriendenclub , maar ik vrees dat al die asielzoekers zich aangesproken voelen

    Like

  2. Zal me niet verbazen als straks blijkt dat ze ook een geheime missie aan het uitvoeren is voor een andere bijna dooie heilige van de PvdA.

    Like

  3. boorzalf zegt:

    Wat een dom wijf is dat zeg, inderdaad ééncellig.

    Like

  4. kakipanah46 zegt:

    Is All1 ergens al geregistreerd? Of Fopsp1? Hallow1,W1niet etc. zo zie je Silly1, zat namen te bedenken

    Like

    • Rensk. zegt:

      Ik mag Prem niet. Ook al heeft ie de pest aan Simons. De vijand van een vijand is nog niet je vriend. Bij lange na niet

      Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      Jammer dat er zoveel geharrewar moet voorbijtrekken om elkaar de les te lezen, en daarmee toch geen stap verder te komen.
      Ons probleem is dat we tegen buitenlanders die hier in ’n gratis luilekkerland arriveren, niet duidelijk genoeg zijn, en ze bovendien de stellige indruk geven dat ze kunnen zeggen, doen en laten wat ze willen.
      Want democratie….
      En in zo’n linkse waanzinssamenleving kun je je zakken vullen op basis van het toverwoord: “discriminatie”…
      Terwijl ze in de meeste gevallen uit een gewelddadige samenleving komen die geheel gespeend is van enige vorm van democratie en geleid wordt door ’n dictator.
      Ja,belachelijk allemaal.

      Tijd om die lui definitief het land uit te zetten op basis van het ondernemen van staatsgevaarlijke activiteiten.
      Doen!!!

      Like

  5. Pietersen zegt:

    BIJ1 lijkt ook erg veel op BIJL. Die zou zij graag in witte mannen zetten. Nogal doorzichtig Freudiaans van haar gekozen.

    Like

  6. Golden Girl zegt:

    waarom wordt er steeds aan deze verwarde vrouw aandacht besteed?
    dat is precies wat deze dame wil

    Geliked door 2 people

  7. Rensk. zegt:

    Ik lees trouwens steeds artikel Bijl. Misschien een slib of the tung.

    Like

    • Jan zegt:

      Dat wil dat wijf ook, de bijl aan de wortel van de westerse samenleving want die is ‘racistisch’ want blank, maar intussen er wel van profiteren. En dan te bedenken dat die stupide negerin niets kan, zelfs haar kappersopleiding heeft zij niet afgemaakt. Als je haar hoort kakelen herhaalt zij zinnen die zij van anderen heeft gehoord. Het woord emeritus kan zij niet uitspreken, legt de klemtoon verkeerd (3e lettergreep) en maakt zich vreselijk belachelijk. Het publiek had dat wijf recht in haar stomme smoel moeten uitlachen.

      Aan het gedrag van zwarten op de Boeven- en Benedenwindse eilanden kun je zien dat dat volk niets kan, behalve stelen en plunderen, hosselen, wat zij doen, deden (o.a.op Aruba na de orkaan) en weer van plan zijn te doen want toen Nederland wilde bepalen hoe het geld besteed diende te worden kreeg dat volk direct weer een grote bek. Net moslims, stelen en plunderen.

      Like

  8. Ron Soeverein Mens zegt:

    Ik snap niet dat er op welke manier dan ook aan dit narcistisch wijf aandacht wordt besteed.
    Gewoon doodzwijgen.

    Like

  9. “waarom wordt er steeds aan deze verwarde vrouw aandacht besteed?
    dat is precies wat deze dame wil”

    Nou, je kan dit narcistisch geval niet genoeg negatieve aandacht geven. Dat vindt deze Ziele Piet écht niet leuk. Zij wil slechts bijval.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Erg, maar ik ik kan er elke keer wéér niet onderuit: Ik vind dat gevoelsmatig minder erg, dan ik het eigenlijk zou móeten vinden:
      Laat ik het maar ronduit zeggen: Ik kóts nog steeds van dat Apartheids-regime, zoals het in het blanke Zuid-Afrika bestond, te meer vanwege de bigotterie, de zelfingenomenheid, waarop het gebouwd was.
      Als er in een land, vanwege de onmogelijke, zelfs gevaarlijke mentaliteit van een bepaald bevolkingsdeel bepaalde veiligheidsmaatregelen noodzakelijk zijn, het zij zo, maar dat hoeft níet op de manier van het Zuid-Afrika van de Apartheid!
      Israël doet dat, voor zover mogelijk, op de goede manier; daaraan had het Zuid-Afrika van de jaren ’50-’60 een voorbeeld kunnen nemen.
      Natuurlijk hebben de Boeren al dit huidige onteigenen en afslachten ook weer niet verdiend: Dat verdient helemaal niemand.
      Maar vraag je aan mij, of de blanke Zuid-Afrikaanders dit over zichzelf hebben afgeroepen, dan moet ik naar eer en geweten antwoorden: Niet zonder meer…Maar een heel klein beetje toch wèl.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie