Ethiopiër in Nederland verdacht van 321 oorlogsmisdrijven

Screenshot_2

Vlag van Ethiopië.

(Door: Cyril Rosman)

In Ethiopië wacht Eshetu A. (63) de doodstraf. Maar Nederland wil hem zelf berechten voor de 321 oorlogsmisdaden die de Ethiopische Nederlander gepleegd zou hebben tijdens het schrikbewind van kolonel Mengistu in de jaren 70. In Den Haag begint vandaag de rechtszaak.

De aanklacht leest als een gruwelverhaal. Over gevangenen die worden gemarteld door ze vast te binden, op te hijsen en met stokken in het gezicht en op de blote voeten te slaan. Of iemand die een spijker door zijn hand kreeg geslagen en daarna zijn eigen bloed moest drinken. En in augustus 1978: met een pennenstreek wordt het lot van 75 jonge gevangenen beslecht. Ze worden gedood in een kerk, hun lijken gedumpt in een massagraf.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, Multiculti. Bookmark de permalink .

28 reacties op Ethiopiër in Nederland verdacht van 321 oorlogsmisdrijven

 1. Rensk. zegt:

  Nederland weer hoor. Met berechten. Verspild geld en moeite Laat hem de dood ingedreven worden. Is nog mild voor zoiets wat mens heet.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Dat krijg je dus met “vluchtelingen” en open grenzen zonder behoorlijke selectie…..je ziet dat er dan wel een heel select gezelschap in Nederland gezellig mag inburgeren…

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Hoera we blijven doorgaan met pamperen, eerst maar het verstrekken van een Nederlands paspoort, vervolgens jaren lang kunnen leven op de gemeenschap, daarna uiteindelijk herkend en opgepakt.
  Normaal gezien krijg je maar een paar jaar, en zit je een jaar of vijf. Dit vermenigvuldigen met het aantal dat hij heeft vermoord en hij gaat in lijken zak naar het crematorium.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat deze man heeft gedaan móet zwaar bestraft worden. Zelfs al is het bijna 40 jaar geleden. Denk aan oorlogsmisdadigers die na WOII zijn opgespoord en soms vele jaren later werden berecht. Deze man, die als ‘vluchteling’ hier ooit terecht gekomen is, zal moeten ondervinden dat Nederland geen genade kent als het om oorlogsmisdadigers gaat! Zijn straf zal hij volledig moeten uitzitten.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Er zullen onder de Syrische asielzoekers ook best wel veel moordenaars en massa-moordenaars een status in ons land gekregen hebben. We weten allemaal dat er mogelijk veel IS-leden en aanverwanten van andere moordclubs zoals al-Nusra zijn binnen gekomen.
  Het is wachten tot deze islamitische smeerkezen ontmaskerd worden, maar bij de meesten zal dat niet gebeuren helaas. Ondertussen leiden zij hier een fijn en gratis leventje op onze kosten.

  Onze regering is schuldig aan het toelaten van deze misdadigers, maar dat kan de overheid niets schelen; zij moeten het EU-program afwerken : opnemen van asielzoekers en houden zich daar slaafs aan. Het toelatingsbeleid had zelfs een qualificatie : ‘ruimhartig’ moest het zijn.

  Dus die hele toelating is als een kip zonder kop door een infantiele overspannen soort managerscultuur uitgevoerd en wij zijn hiervan de dupe.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Lever hem uit, idioten !!! Let op het uitzitten van een paar jaartjes mag dat stuk ellende natuurlijk hier blijven, we worden geregeerd door idioten !!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  M/z let op na, ez.n

  Like

 8. Republikein zegt:

  Hier zijn ze niet snik.

  Like

 9. Duchesne zegt:

  In naam van gerechtigheid in een dwangbuis met kaakklem het vliegtuig op naar Ethiopie. Geef de here wat van de here is….

  Geliked door 1 persoon

 10. tippelaar zegt:

  Als uitlevering niet kan of den haag wil het niet, dan wil ik hem ook op zaterdagmorgen geheel gratis zijn keel doorsnijden. In wat voor geschift, achterlijk, idioot krankjorum smerig christelijk kut land leven we toch hier in nederland. Weg met die moordenaar, ze mogen wat mij betreft in Etheopie met die kerel doen wat ze willen, maak hem af. Neeee, zeggen de christelijke haagse lafaards, de doodstraf kunnen we hem niet aan doen, dat is niet humaan we gaan hem zelf berechten. Ik weet nu het resultaat al, vrijspraak wegens gebrek aan bewijs , zegt Liesbet Zegveld, advocaat van de duivel. Weet je wie er straks berecht worden in nederland, dat zijn nabestaanden van de slachtoffers, die deze beul herkend hebben en verwachten dat die beul gestraft wordt. Nee, niet in nederland, dat doen we niet. Nou denken de ehteopiers, dan doen we het zelf wel en die worden wel gearresteerd en bestraft in nederland. Wedden dat het zo gaat! Wat ook jammer is dat er schaarse en juridische capaciteit wordt verknoeid aan zo, n misdadiger. En justitie en de rechterlijke D66 macht maar klagen dat ze zo druk zijn, stelletje sukkels en ivorentorenbewoners.

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Dit soort lui zien ze graag in Europa…

  Like

 12. Bas zegt:

  Weg met deze sadist !

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Hij kan niet worden uitgeleverd, en de schuldige acht zich volkomen onschuldig. Hij zou eens de doodstraf krijgen daar in Ethiopie, dat zou erg zijn….Nederland wil hem daarom dus zelf berechten. En wat zal het gaan worden ? Een werkstraf van 240 uur, of mogelijk zelfs vrijspraak ? Nergens dan in Nederland is zoiets mogelijk. Nederland is een paradijs voor misdadigers, en een hel voor slachtoffers. En dat weten de misdadigers, want alhier hebben ze totaal niets te vrezen van de rechtbanken !

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Ja dat gaat vast wel wat humanitair/juridische problemen opleveren, nietwaar?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Oorlogsmisdaad

  Ook ’n primaat plant zich voort. Met zijn familie en herenigden naar Ethiope uitzetten. Aldaar wordt onrecht met recht vergolden en geeft zijn slachtoffers enige voldoening.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ethiopische Nederlander

  ???

  Dat is toch gewoon een neger uit Ethiopië die z’n reet er hier in gedraaid heeft?

  Geliked door 1 persoon

 16. tjonge zegt:

  dat wordt 120 uur schoffelen als “onze” rechters de uitspraak doen..

  Geliked door 1 persoon

 17. Wachteres zegt:

  Jiskefet – De Dames – De Asielzoeker

  Je zou je slap lachen, als het niet de werkelijkheid weergaf.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Geweldig stel!
   Ook dat Noord-Nederlandse dialect.
   ’n Vondst!
   De Kafkaiaanse waanzin die heerst en de idiote verheerlijking van zichzelf omdat ze zo “menselijk” bezig zijn wordt…
   Levende karikaturen die je overal in de zelfvernietigingssector in NL. tegenkomt.

   Like

 18. Sabeltant zegt:

  Barbaarse islamitische verrijking voor ons land.
  Ons land moet natuurlijk ook weer het beste jongetje van de klas zijn en ‘m na een miljoenen kostende rechtszaak de rest van z’n leven in een streng bewaakte gevangenis te houden.
  De kosten van deze flauwekul zullen op u verrenend worden middels een verhoging van het “lage” BTW tarief.,

  Lever ‘m liever uit aan een land dat korte metten maakt met oorlogsmisdadigers.

  Geliked door 1 persoon

 19. Harry Willemse zegt:

  Je bent welkom, welkom in mijn land.

  Like

 20. M. zegt:

  Alles wat in en in slecht is word hier geknuffeld. Je zou denken dat het wel eens ging opvallen inmiddels bij het volk.

  Geliked door 1 persoon

 21. abouneenee zegt:

  321 oorlogsmisdaden… Daar gaat in NL 1/3 vanaf. 221 blijven er over. Hij heeft een slechte jeugd gehad. 150 over vanwege verzachtende omstandigheid. Hij heeft het nog niet eerder gedaan, vóór die 321 dan en hij is er nog nooit voor gestraft dus technisch wist het heerschap gewoon niet beter. 70 over vanwege verzachtende omstandigheid. Meneer is 63, dus het is niet meer humaan om hem bloot te stellen een een gevangenisregime. Resultaat: meneer krijgt een enkelband, behoud uitkering. Vervolgens vecht meneer met succes de enkelband aan. Borrel, plas, was.

  In Nederland bekend men naar een ideologisch doel toe, voor slachtoffers is dat doel altijd negatief om voor de dader tot extra positieve uitspraken te kunnen komen. Met de Nederlandse rechtspraak zal Nederland nooit een veiliger land worden om in te wonen en de overheid kan zich zo goed inleven in de dader omdat ambtenaren (ook rechters) leren hoe ze links (misdadig) moeten denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s