VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de Berlijnse politie, multiculti en het falen van de staat (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Wat was er deze week belangrijk? Dinsdag dook de audio-opname op van een opleider van de Berlijnse politie. Wat hij zegt, is dramatisch: veel van de aankomende politieagenten, en wel vooral diegenen met een islamitische achtergrond, zouden niet regelmatig de lessen bezoeken. Hun gedrag zou agressief, brutaal en respectloos zijn, vooral tegenover vrouwen. Ze zouden noch schriftelijk noch mondeling de Duitse taal beheersen, velen zouden slapen tijdens de lessen. En dan, letterlijk: “Dat wordt een twee-klassen-politie, die alleen maar corrupt zal zijn. Dat zijn geen collega´s, dat is de vijand. Dat is de vijand in onze gelederen.”

Deze inschatting kan niet van de hand worden gewezen. Want een intern document spreekt openlijk van “gebrek aan beroepsethiek” bij diegenen die opgeleid worden. En dat men zou moeten rekenen op “met de religie samenhangende tekortkomingen”, dus bijvoorbeeld op een ontbrekende bereidheid om dienst te doen met de ramadan. Nog een keer: “Gebrek aan beroepsethiek”, “corrupt”, met de religie samenhangende tekortkomingen”. En: “Dat zijn geen collega´s, dat is de vijand!” En deze vijand wordt bij ons opgeleid tot politieagent, hoewel, naar nu bleek, veel van deze aankomende politieagenten helemaal niet aangenomen zouden mogen worden, omdat zij zelfs niet eens voldoen aan de basisvoorwaarden, bijvoorbeeld niet kunnen zwemmen. Een politieagent die toekijkt hoe een klein kind verdrinkt, is echt een hulp.

Maar dat is de Berlijnse politiek: om voor te spiegelen hoe fantastisch de integratie functioneert, hoe open en “bont” de politie is en hoeveel moslims toch geweldige medeburgers zijn, zelfs je “vriend en helper in uniform”, verlaagt men de toegangsdrempel tot nul. Zo bedriegt de rood-rood-groene regering zichzelf.

Tegelijkertijd meldt “Focus” dat criminele clans de politie ondermijnen. Zijn daarom de oplossingspercentages zo slecht, vooral bij drugs- en inbraakdelicten? En vonden er daarom in de zaak van de aanslagpleger Anis Amri zoveel onverklaarbare “ongelukjes” plaats, omdat hij door mensen in de politie gedekt werd? Verantwoordelijke politici zouden zich nu afvragen: is er in andere deelstaten ook sprake van zulke opleidingsomstandigheden? Of bij de federale politie? In hoeverre is de politie al crimineel ondermijnd? Wat moeten we doen? En hoe zit het eigenlijk met het Duitse leger? Maar in plaats daarvan komt er van de politiek: Niets. Onbewogen blijven de onderhandelaars voor de Jamaica-coalitie over klimaatdoelen praten. De binnenlandse veiligheid staat op omvallen, een groot deel van de toekomstige politieagenten heeft het in zich om corrupte vijanden van onze fundamentele orde te worden. Maar men praat over het klimaat. Zijn die nog helemaal goed bij hun hoofd?

En vooral de Groenen praten over gezinshereniging. Klopt, gezinshereniging is absoluut zó belangrijk. Als de politie nu al overbelast is, wanneer ze door clans ondermijnd wordt, dan moeten we nog meer clanleden het land binnenhalen. Natuurlijk! Dat er op dit moment zegge en schrijve 520.000 ondergedoken illegalen in Duitsland vermoed worden, is nog niet voldoende. Men moet het land eerst compleet ruïneren! Met de Groenen gaat dit land de afgrond in – of beter gezegd: daar naartoe waar Jamaica nu al is. In Jamaica heersen armoede, drugshandel, prostitutie en, let op, op maffia gelijkende clans! In zoverre is de naam juist gekozen. Jamaica en de Groenen staan voor alles wat dit land nog meer te gronde richt, nog kapotter nog meer onregeerbaar maakt.

Gelukkig bestaat er nu met de AfD een krachtige oppositie. Een oppositie, die uw zorgen serieus neemt. En daarom, bij alle zorgen: blijft u er vertrouwen in houden!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de Berlijnse politie, multiculti en het falen van de staat (+ vertaling!)

  1. MF zegt:

    Primaire functie van de Staat: het beschermen van haar eigen burgers + eigendommen. (Basis Staatsrecht).

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      De schatting van de overheid was 30.000 illegalen die “verdwenen” zijn.
      Dr. Fest noemt echter het getal van 520.000 verdwenen illegalen… waarvan niemand weet hoe en wat en wáár ze zijn…
      Dat is bijna het 20-voudige van het getal dat de overheid gaf !

      Hoe de overheid het volk belazerd !!!

      Like

      • Cathja zegt:

        @ paulzwueste

        Ik geloof eerder het getal van 520.000 dan die van 30.000 verdwenen personen. De Duitse overheid stelt alles in het werk om de bevolking zand in de ogen te strooien.

        Dat doen ze in ons land in feite ook al.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Lieve Cathja.
        Je hebt natuurlijk gelijk.
        Het is bitter en dieptreurig te bemerken dat onze overheid ons zo verraden heeft.

        Like

  2. MF zegt:

    Buma waarschuwt voor “Russisch gevaar”. Mijnheer Buma: zou het gevaar niet ergens anders vandaan komen?

    Geliked door 5 people

  3. Niets over gehoord in de Nederlandse (linkse) media: Seksueel geweld tegen vrouwen door ‘cultuurverrijkers’ tijdens Halloween in Düsseldorf. En wat is het ineens stil bij de linkse feministen en #MeToo. Oh wacht…het gaat hier natuurlijk niet om “witte mannen”…….

    https://www.nrz.de/staedte/duesseldorf/halloween-randale-machte-polizei-in-duesseldorf-zu-schaffen-id212419915.html

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie