Irak: ISIS-aanhangers infiltreren vluchtelingenkampen

Screenshot_89

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

ISIS staat in Irak territoriaal op het punt om volledig vernietigd te worden. Nu infiltreren diens strijders de vluchtelingenkampen in de regio – en willen vermoedelijk verder naar Europa.

Contra magazine

De “Islamitische Staat” ziet zijn laatste bolwerk, al-Qaem, in Irak vallen. Zijn kalifaat brokkelt af en wat rest zijn ruïnes en bergen lijken. Nu vluchten veel van de aanvoerders en leden van de terreurbeweging naar de verschillende vluchtelingenkampen in de regio, zoals blijkt uit berichten van de geheime dienst uit Irak. En vluchtelingenkampen zijn er na zoveel jaren van terreurheerschappij door ISIS genoeg.

Inmiddels verwacht men dat de radicale islamieten zich van daaruit zullen proberen te hergroeperen om, indien mogelijk, ook naar Europa te kunnen oversteken. Want met het verlies van territoria en bronnen van inkomsten zoals de olie- en gasvelden en de financiële hulp uit het Arabisch gebied, evenals de afgebroken toestroom van buitenlandse strijders, weten de leiders van ISIS dat de tijd aangebroken is om van strategie te veranderen.

Dat betekent echter ook dat met de toestroom van “vluchtelingen”uit Irak in het vervolg niet weinig ISIS-strijders Europa zullen binnensijpelen, die daar in naam van hun krankzinnige ideologie wel eens voor aanslagen zouden kunnen gaan zorgen. Daarvan moet men zich heel goed bewust zijn.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Irak: ISIS-aanhangers infiltreren vluchtelingenkampen

 1. MF zegt:

  “The silent takeover”

  Like

 2. renato zegt:

  Dat kun je dus op je klompen natellen.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Ik lees regelmatig dat thee drinken, de-radicaliseren, begrip tonen, opnemen in de samenleving, baan en opleiding aanbieden de problemen zal oplossen.
  Persoonlijk vind ik de guillotine een betere oplossing om bovenstaande problemen adequaat en effectief te verhelpen.

  Geliked door 2 people

 4. Marian zegt:

  Gaan ze die opblazen? Dan zijn wij van het probleem af.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De val van ISIS in het veld, betekent lang niet een totale val zoals die van nazi Duitsland in 1945. Toen vonden duizenden gevluchte nazi’s (met behulp van o.a. het Vaticaan en organisatie ODESSA) de weg naar Zuid Amerika. Anderen (m.n. wetenschappers) werden gerekruteerd door de Amerikanen en de Sovjets. Toch is er een groot verschil. De nazi’s hadden de realiteit geïmplementeerd dat de val van hun 1000 jarige Rijk was definitief. De Führer was dood en met hem ook zijn rijk. Van nu af aan was het: Jeder für sich und Gott für uns alle. Voor de rest waren nostalgische bijeenkomsten met nazi uniformen enz. Bij ISIS en andere islamitische terroristen is dat anders. Hun bloedgod Allah, hun Führer, blijft bestaan en zo ook zijn krankzinnige moorddadige ideologie. Mensen uitmoorden is de hoofdpijler van de islam. Het maakt niets uit waar ze mensen vermoorden. Het is vanzelfsprekend dat de weg vanuit de vluchtelingenkampen in Irak gaat verder naar Europa. Het is een makkie. Vooral als de weg door de open-grenzen politiek van Schengen wijd openstaat voor het ongedierte uit Afrika en islamitische landen. In de tijd dat ISIS nog rijk waren, hadden ze bergen van wapens gekocht en overal in Europa in geheime opslagplekken verzameld. Zij hebben geheime rekeningen met astronomische bedragen geaccumuleerd in banken met de mentaliteit van Oom Dagobert. Dus hun financiële positie is subliem. Binnenkort komt weer het traditionele gejank op de TV met hoop krokodillentranen waarin hulporganisaties ons smeken de vluchtelingen te helpen. Dankzij Z66 (van Zwendel & Zakkenvullen) hebben de verslagen ISIS strijders en andere ISLAM GETEISEM een vrij entree. Ze hebben zelfs een ambassadrice in onze eigen kabinet die ervoor zal zorgen dat ze van alle gemakken zouden worden voorzien. Straks gaat het rondje TERREUR-THEATER in alle hevigheid door. Oh! Sorry! ..Het is de terreur, het is de Jihad! ..Het is niet de Islam! ..Wie van de Kamerwijzen heeft dat tijdens de laatste debatten in de TK gezegd?

  Like

 6. Elisah zegt:


  Zeer keurige kritiek op de isslaam

  Like

 7. ReneKampers zegt:

  Moet ge niet afvragen hoe diep gelovig ze zijn , want alles is de wil van Allah.. IS… de meest vrome islamieten hebben serieus op hun kl… gekregen als dat de wil van Allah is, moet hun nikkel toch zijn gevallen en logisch beginnen te denken dat Allah helemaal niet akkoord was met hun fratsen maar neen ze gaan gewoon door met de beschaving kapot te maken en te moorden Ze schuiven hun god gewoon opzij en doen wat ze graag doen , moorden , verkrachten enz enz…Verwerpelijk volk verwerpelijke godsdienst

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s