Belgische politie krijgt oorlogsmunitie

Screenshot_114

Zowel de lokale als federale politie krijgen halfautomatische wapens met oorlogsmunitie. Daarmee moeten ze beter bestand zijn tegen de AK-47 kalasjnikovs die terroristen vaak gebruiken, en kunnen ze ook voertuigen stoppen. Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

“Zowel de terreurdreiging als het soort wapens dat gebruikt werd bij de aanslagen, vooral dan in Parijs, hebben iedereen doen inzien dat met de bewapening van de politie niet efficiënt genoeg gereageerd kan worden. Daarom wordt een nieuw kaliber toegelaten dat een hogere kans heeft op neutralisatie”, zegt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", België, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Belgische politie krijgt oorlogsmunitie

  1. MF zegt:

    Lees je het, Mark3.

    Like

  2. Asgard zegt:

    Joop van Riessen was hoofdcommisaris van de politie te Amsterdam, die vond/vind dat Wilders en zn aanhangers maar ,….afijn kijk zelf maar naar deze volslagen debiele idioot,….optyfen met je politie, politie is goed wanneer ze hun werk goed doen, niet wanneer ze de economische motorblok hardwerkend bouwvakkers smorgens vroeg om 7:00 bekeuren omdat ze half op de fietsstrook hun wagen aan het lossen of laden zijn, stelletje debiele randmongolen de politie, ook de politie schaar ik onder het instituut die de burger uitknijpt door te pas en onpas bekeurinkjes uit te delen,…in Belgie hetzelfde politieallochtoon die bekeurin uitdeelt omdat je half op de fietsstrook staat in Brussel,..afschaffen die achterlijke fietsende bekeurende mongolen! Om bij de politie te gaan moet je toch echt een grote hekel aan jezelf hebben, anders is het niet te verklaren!!

    Geliked door 1 persoon

  3. paulzwueste zegt:

    Kijk.
    In Nederland zou hier geen sprake van zijn.
    In België patrouilleert het leger in de straten van Antwerpen en Brussel.
    Waar is het leger in Nederland?
    Onzichtbaar.
    Hoe komt dat toch???
    Oh ja, hoe komt het dat er in Nederland door de islam nog steeds geen aanslagen zijn gepleegd?

    Zou Nederland wellicht al totaal geïslamiseerd zijn…?

    Geliked door 1 persoon

    • Asgard zegt:

      Geen aanslagen??,..Van Gogh, Fortuyn. de suikerzieke automobilist in Islamsterdam, verkrachtingen zijn ook aanslagen vind ik.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Asgard.
        Dat alles wat jij noemt zijn in feite incidentele islamitische spielereien.
        De aanslag in Brussel vaagde in een klap 38 onschuldige levens weg en eiste meer dan 200 (zwaar-) gewonden, waarvan een groot aantal hun leven lang in een rolstoel moeten doorbrengen, doordat de spijkerbommen hun benen weg vaagden..

        Ik denk dat je best begrijpt wat ik bedoelde.
        Ik denk ook dat het totaal géén toeval is dat er geen zware aanslagen met tientallen doden en gewonden in NL plaats hebben gevonden…

        Geliked door 2 people

    • Marian zegt:

      Paul hebben wij nog wel een leger??? Of hebben wij een leger die zich nog alleen bezig houdt met schunnige ontgroeningszaken.Verleden week in Hillegom, reden wij langs een groep soldaten 10 man ongv., een met geweer in de aanslag. iets over gelezen of gehoord?

      Geliked door 1 persoon

    • willie zegt:

      Paul, in Brussel ( na zaventem) stonden die militairen rond die kaarsjes-beertjes met LEGE geweren .imo allemaal lulkoek dus

      Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Ha die Willie.
        Natuurlijk heb je gelijk.
        Je hebt het hélemáál door.
        Jij wist dus ook dat het gewoon acteurs waren in gehuurde uniformen.
        Ze konden niet alléén “pief-paf-poef” roepen, maar ze konden ook nog “BOE…” roepen!
        Nou, daar was de islam toch behoorlijk van onder de indruk.

        Maar nu even serieus.
        Toen de islam het ging uitproberen, lagen er bij diverse incidenten gelijk ’n viertal netjes gestrekt op het plaveisel in België.
        Tot nu toe dan.
        Zeker aan ’n hartverlamming van de schrik overleden…
        Tenminste als ik jou mag geloven.
        Hahahahaha!

        Like

    • Asgard zegt:

      Paul,..ik werk veel in Belgie en voornamelijk in die steden die jij opnoemt,..de soldaten patrouilleren in de straten van Antwerpen en Brussel,..welke straten?? Ze patrouilleren voornamelijk in stadscentra’s,..en dat is nou juist niet waar ze moeten patrouilleren,…die soldaten moeten als ze een signaal willen afgeven gaan patrouilleren in de wijken waar de mossels zich bevinden, bijvoorbeeld in Molenbeek,..pas dan geef je een krachtig signaal af,..loop de moskee’s binnen, loop de koffiehuizen binnen, doorzoek opslagruimtes dan doen ze het pas echt goed,…de boel ruim je pas echt goed op waar het zich ook bevindt! Gewoon in het hol van de leeuw zwaar bewapend, stuur er mariniers heen of Commando troepen, dat zijn geen jongentjes die je moet piepelen of kan uitdagen, dat zijn jongens die een andere taal spreken,… ik zie ze altijd in stadscentra’s lopen die soldaten ( veel respect voor die jongens wil ik wel ff zeggen, maar zijn ook weer trouw aan hun land en koning, dat is dan weer minder, mindfuck),…ze moeten de wijken in Paul waar de ratten zich bevinden, uit hun holen moet je ze halen en in de straten afschieten waar ze wonen, gewoon een duidelijk signaal afgeven,…maar ikben er nog steeds voor dat het allemaal bewust word gecreeerd, om orde uit chaos te scheppen en dat alles een onderdeel is van een hoger plan, dat even terzijde!!

      Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Ja Asgard.
        Wat betreft de tactiek om die mannen in te zetten, dáár heb ik geen mening over.
        Het ging mij om het feit dat de regering in BE. het door bepaalde ontwikkelingen noodzakelijk vond militairen in te zetten.
        Je kunt gelijk hebben.
        Elke keer als ik ze zag dacht ik, nou ze maken wel indruk.
        Dat komt natuurlijk omdat wij vroeger met ’n lompe Garant van 5.5 kg moesten sjouwen en die jongens superlichte snelvuurwapens met telescopische kolf en digitaal instelbaar nachtvizier hanteren.
        Met die garant schoot ik toch 5 cm op 100 meter…
        Ik schoot je dus met gemak op 100 meter je linker of rechteroog (naar keuze) uit.
        En als je daar ’n klap mee kreeg had je nergens zin meer in.

        Like

      • Asgard zegt:

        Paul,…mooie en goeie wapens toch die oude shit, zolang de kogel er goed uit komt en zijn doel raakt mag ie van mij uit het jaar 1600 komen,..maar ik begrijpzeker wel wat je bedoelt hiermee,..deze jongens lopen idd met ultralichte wapens, de SCAR is een super wapen wat ze met zich meedragen en goed geschikt in korte ruimtes te opereren, ik heb toen wat van die jongens aangesproken, ze mogen officeel niet met de burgers praten, noch mag de burger hen filmen op je telefoon bijvoorbeeld, maar aan het einde van hun dag waren ze toch wel even spraakzaam omdat ik hun wapen herkende en ze toch wel geintresseerd waren van mn kennis omtrent de SCAR, vluchtig heb ik hun kunnen zeggen dat ze gebruikt worden door mindfucking voor koning en het land,….bescherm het volk en niet het Aristocratische uitschot wat de mensheid tot slaaf wil, ik weet niet of ze het begrepen hebben, 1 van hen knikte instemmend,..ik vraag mij af of die gasten het ook doorhebben dat ze gebruikt worden.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Goed geschreven Asgard!

        Like

  4. abouneenee zegt:

    Dit is een geweldig initiatief. Rutte wil niet met het leger het land in, dus dan moet het leger maar geïntegreerd worden in de politie…

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Rutte.
      Wie is Rutte?
      Het nieuwste type robot met zelfdenkende kunstmatige intelligentie die moslim is gedoopt,
      en elke dag z’n opdrachten uit Brussel ontvangt..

      Like

      • abouneenee zegt:

        je snapt het. Brussel is trouwens een front, met een stel druktemakers die de Europese volkeren goed weten bezig te houden, Rutte ontvangt zijn lijstjes van multinationals en hij begrijpt dat zelf ook niet zo goed, zodat hij zich niet medeplichtig gaat voelen. Volgens hem doet hij gewoon het juiste. Ik voel goed waar Rutte mee bezig is als ik hem vragen zie ontwijken in debatten en daarom is het goed dat hem deelvragen gesteld worden, waar hij moeilijker onderuit kan. Dat kan alleen bij mondelinge kamervragen persoonlijk aan Rutte, zijn ambtenaren weten daar wel creatief mee om te gaan. Dat creatief omgaan met verantwoordelijkheid, zoals Rutte die zonder spelletjes te spelen moet afleggen, zou verboden moeten worden. Rutte werkt door de toegeëigende creativiteit het democratisch proces tegen.

        Geliked door 1 persoon

  5. tjonge zegt:

    over een paar jaar krijgt de politie bazooka,s, kunnen ze heel effectief de moordende vrachtwagen mee stoppen.
    .
    wat ik hier mee zeggen wil ? je kan de gruwelijkste wapens geven aan de autoriteiten maar heeft totaal geen zin als je de terroristen met bakken tegelijk over de grens laat wandelen.
    .
    btw, die wapens kunnen dus ook tegen eigen (onwelgevallig) volk ingezet worden, tis dat je het maar weet…..

    Like

    • abouneenee zegt:

      ’t Is dweilen met de kraan open. En zonder een Wilders 1, zonder de PVV 80 zetels in de Tweede Kamer en zonder 40 zetels in de Eerste Kamer (en dat minimaal twee keer ivm wijzigingen Grondwet), blijft dat zo.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        4.0 Zetels in de Kamer!
        Nou, dáár zou ik wel eens in willen zitten.
        Zeker uitsluitend voor de komende generaties Robots met zelfdenkende kunstmatige intelligentie.
        Of zitten die er al…?
        Ik dacht dat alléén alex ’n robot was.
        Op het bordes dan hè bij die bordes-foto, maar nou je ’t zegt, die Rutte
        moet óók ’n robot zijn.
        Wat ze dan tòch eens moeten doen is ‘m nakijken of die update van 8 jaar geleden wel goed is geconfigureerd, want sedertien blijft die grijns bij ‘m maar hangen.
        Stoort wel bij officiële begrafenissen, na aanslagen en zo.

        Of zou dat opzet zijn bij hem.

        Geliked door 1 persoon

  6. willie zegt:

    Iemand hier al eens nagedacht dat die hun ”heavy arms” ook (en nog eerder zelfs) tegen ONS gaan gebruiken ????

    Like

    • Asgard zegt:

      Willie.precies helemaal gelijk in, dat is de bedoeling ook, het pluche weet namelijk allang dat de bevolking zich gaat roeren en uiteindelijk ook niet zullen gaan pikken, en het gaat allemaal nog veel erger worden,..nu is de Bitcoin weer aan de beurt bij het pluche, hoe gevaarlijk de Bitcoin wel niet is als betaalmiddel, ja vind je het gek dat ze de Bitcoin als betaalmiddel niet willen, de Bitcoin daar hebben de banken geen controle over dat is niet gelieerd aan een bank of beter gezegd niet in handen van de Elite,..er gaan de wildste verhalen over, over de Bitcoin,..maar geloof mij maar dat dit een geweldig succes is en gaat worden de Bitcoin, het is een luis in de pels van de banken en hun bazen!!

      Like

      • Asgard zegt:

        Willie,..Tuurlijk als het financiele stelsel klapt of omvalt, valt daarbij alles om wat betreft de valuta’s,…alleen goud en zilver blijft dan nog zn waarde houden zo is het altijd al geweest,..dus de Bitcoin die gaat daarbij ook in mee,..maar de Bitcoin op dit moment staat totaal los en uit de handen van de Elite/FED/Banken dat is natuurlijk not done voor hen die het financiele controleren want het gaat geheel buiten hen om waar ze totaal machteloos in staan,..mooi toch zwart geld waar je je leven voor gewerkt hebt daarvoor te gebruiken, de Elites gappen als wat los en vast zit via ingewikkelde instructies van het volk,…je moet het gewoon zo zien,..jij bent geboren en je moet overleven en dat doe je gewoon zoals bijna iedereen doet, fuck al die instanties man leef je eigen leven zo goed en rechtvaardig als je kunt, overtreed de wetten en de regels die tegen jou gebruikt worden om je als burger dood te laten zwijgen, die beperken jou in je vooruitgang en levensonderhoud in deze wereld, de elite’s doen niets anders dan dat!

        Like

      • Asgard zegt:

        Willie,..Instructies moet zijn constructies,..en verder ben ik niet echt een fan van Niburu,…met het financiele dan weer wel bij Niburu, daar zitten ze wel heel erg in,…maar de rest eromheen zit ook veel fake bij,..maar okay dat is niet aan mij om te beoordelen, ik concludeer dat alleen maar voor mijzelf als ik het leest en filtert,..ze hadden toen een stuk van Martin Armstrong, overgenomen van Zembla, soms zit er wel goeie dingen bij Willie,…Martin Armstrong (the Economist),..ook een aanrader Willie,..de man heeft 12 jaar vastgezeten vanwege een collapse formule die in zn hoofd zat, de USA staat heeft hem willen breken daarmee omdat ie juiste voorspellingen kon weergeven voor meltdown op de financiele markten.

        Like

  7. Guardiacivil zegt:

    Bij Niburu hebben ze visie en het financiële verhaal klopt als een bus, geld is lucht.
    GELD IS LUCHT, onthoudt dit mensen, en we zijn al 80% slaaf van alle systemen die ze hebben bedacht en ingevoerd/geactiveerd.
    Maar het volk is de dummy, de sukkel die alles slikt en geen weerstand biedt, eigen schuld dikke bult.
    De bitcoin is als een luis in de pels van de financiële markten, en nu pas gaan ze nadenken over hoe dit te kunnen weren……….jammer te laat in actie gekomen.
    Lees dit artikel dat ik binnen kreeg:
    http://finalwakeupcall.info/blog/2017/11/01/globalisering-is-wereldtirannie/

    Like

    • Asgard zegt:

      Guardiacivil,..dank je voor het plaatsen van jou genoemde site,…ik heb er even doorheen gekeken en komt mij zeer bekend voor allemaal, ik zal het zeker doorlezen want het is goeie informatie!!

      Like

Plaats een reactie