Capitulatie: SPD, Groenen en Die Linke legaliseren drugscriminaliteit in Berlijn

Screenshot_203

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn is verloren, daar zijn de meeste onafhankelijke veiligheidsdeskundigen het over eens. Een stad, waarvan de politieke elites zich meer bezighouden met de invoering van unisekstoiletten dan met de gewelds- en drugscriminaliteit op straat, is gedoemd ten onder te gaan. De rood-rood-groene Berlijnse Senaat heeft deze ontwikkeling nu verder geforceerd en verklaart de uit zijn oevers tredende drugshandel quasi voor legaal.

journalistenwatch

De jobstijdingen uit de hoofdstad houden maar niet op. Van een ondermijning van de politie door criminele Arabische clans tot aan de vaak dodelijke mes-aanvallen die in Berlijn al lang aan de orde van de dag zijn.

Collega schrijver Thomas Böhm vatte enkele dagen geleden doeltreffend samen dat Berlijn een Gotham City van de nieuwe tijd is geworden. “Niet alleen voor fans van Batman is Gotham City het toonbeeld van een totaal kapotte stad, waarin criminelen, moordenaars en geweldplegers het dagelijks leven bepalen en de heerschappij over de straat verworven hebben. En deze stad van de verschrikking bestaat nu helaas ook in de realiteit. Hier heet deze stad Berlijn”, schrijft hij.

Migrantencriminaliteit wordt verdoezeld – niet bestreden

Nu bestaat er eigenlijk maar één antwoord op deze golf van geweld, deze toestanden moeten eerst openlijk benoemd en aan de kaak gesteld worden, maar daar staat de bekrompenheid van de politici al in de weg. Want al jarenlang worden criminaliteitsstatistieken door buitenlanders gedomineerd: Turken, Libanezen, Arabieren en sinds Merkel´s ongrondwettige vluchtelingenpolitiek hebben zich nog Noord-Afrikaanse bendes, Afghanen, Syriërs en Irakezen bij hen aangesloten. Alleen al om de heersende toestanden toe te geven, zou tegelijkertijd het bekennen van een totaal falen van de eigen politiek van de afgelopen decennia betekenen. Dus wordt iedere vorm van kritiek met de populisme- of tegelijk met de racismeknuppel bewerkt. De massamedia onthullen deze afleidings- en belasteringcampagnes niet, maar nemen er massaal aan deel. De hele grote coalitie van realiteitsontkenners bestaande uit CDU/CSU, SPD, Groenen en Die Linke versterken noch consequent de politie, noch justitie, noch bouwt ze voldoende extra gevangenissen, maar ze probeert de bevolking over de werkelijke toestanden op straat te misleiden. Om deze realiteit te ontkennen, worden de desbetreffende criminaliteitsstatistieken gemanipuleerd en daarna met gebalde mediamacht verbreid. Een van de grootste schandalen van deze regering is zeker de verdoezeling van de delicten van 600.000 vluchtelingen. Het artikel over mijn onderzoek heeft honderdduizenden lezers bereikt en desondanks bericht niet één mainstream blad over dit schandaal.

Berlijn capituleert voor de drugscriminaliteit

De rood-rood-groene Senaat heeft nu blijkbaar de capitulatie voor de drugscriminaliteit verkondigd. Veroorzakers waren en zijn de onhoudbare toestanden in het Görlitzer Park, dat weinig verwonderlijk in de Groene biotoop Kreuzberg ligt. De drugshandel en het geweld door Zwart-Afrikaanse bendes dealers heeft het voormalige recreatiegebied veranderd in een No-Go-Area. Na massale klachten van de (Groene) buurtbewoners heeft de Berlijnse CDU in ieder geval geprobeerd om het drugsmoeras te bestrijden. Maar dat is nu afgelopen. Officieel werd besloten dat in dit drugscentrum  met onmiddellijke ingang het bezit en de consumptie van tot 15 gram cannabis niet strafbaar is.

Dat klinkt op het eerste gezicht wellicht niet dramatisch, maar daarmee wordt de politie beroofd van iedere vorm van handhaving om tegen deze steeds brutaler optredende drugsdealers actief op te treden. Die kunnen weliswaar vaak niet eens twee samenhangende zinnen in het Duits spreken, maar dat deze drugs echter niet voor de handel, maar voor de eigen consumptie bestemd zijn, leren deze criminelen uit het hoofd. Ook al neemt het aantal voorstanders van het vrijgeven van hennep in Duitsland toe, iedereen zou zich ervan bewust moeten zijn dat deze Zwart-Afrikaanse dealer-bendes niets gemeen hebben met een hippie-joint-lifestyle. Vaak komt het tot bloedige territoriale gevechten en als ze niet net bezig zijn om met criminele Arabische clans om gebied en geld te vechten, werken ze samen. Want de grootste drugsdealers van de stad blijven de brutale Arabische clans, die ook met heroïne, crack, chrystal meth, cocaïne, speed en ecstasy handelen. En ook de Afrikaanse dealer-bendes uit het Görlitzer Park behoren tot het verspreidingsnetwerk van de Arabierenclans.

Het vrijgeven van drugs is ook een soort manipulatie van de statistiek

Bovendien is het duidelijk wat de linkse ideologen daarmee nog meer willen bereiken. Door het vrijgeven van drugs wordt de drugscriminaliteit van de Afrikanen quasi gelegaliseerd. Een delict wordt niet meer bepaald door een wetstekst, maar toegestaan door politieke richtlijnen. Daardoor zal de statistiek over de drugs- en buitenlander-criminaliteit volgend jaar duidelijk dalen, weliswaar alleen maar op papier, niet op straat, maar meer is van deze politici ook niet te verwachten.

Om het Görlitzer Park, door de verordening van de rood-rood-groene deelstaatregering van Berlijn, in een legale drugs omslagplaats te veranderen, maakt niet alleen de Afrikaanse dealer-bendes sterker, maar vooral de brutale Arabierenclans.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Capitulatie: SPD, Groenen en Die Linke legaliseren drugscriminaliteit in Berlijn

 1. MF zegt:

  Hoe diep kan het Duitse volk nog zakken? Ongelooflijk.

  Like

 2. MF zegt:

  Dat u het weet:

  Dr. Jan van Beek:
  “Berekening fiscaal effect vluchtelingeninstroom in Duitsland: de langetermijnkosten bedragen voor generatie een €878 miljard en voor generatie een en twee samen €1563 miljard volgens dit scenario.”

  Het mag wat kosten, hahahahahahaaaa…..

  Like

 3. Harry zegt:

  Nou heb ik met die moffen geen enkele binding , noch sympathie .
  Maar dat ze zó stom zijn , dat valt me toch tegen van een volk dat me toch al enorm tegenstaat .

  Geliked door 1 persoon

 4. Rene Kampers zegt:

  Of hoe help ik een samenleving helemaal naar de kl…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s